Süper kaynana ve demeye laf bulamadığım kayınpederim

monica_16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
97
0
16
Bursa
Arkadaslar bendeki türden kayınlar zor bulunur kaynanam benım en yakın candostum arada deli etsene melek gibi bir insan tüm herseyimi paylaşabildiğim, en yakın arkadasımdan bile daha sırdas bir insan ama kayınpederim..

onu kaç defa kapımızı gözetlerken yakaladık. her gece kapımızı gözetledi. eşim cıldırdı en sonunda kayınpederim itiraf etti eşime demiş neden kapımızı sürekli dinleyip gözetliyorsun kendisi de demiş tahrik oluyorum o yuzden ve eşim askere gittiğinde ben o insanların yanında kaldım. telefonla konusurken yine dinlediğini yakaladım konustugum eşimdi ve kıyametler koptu . üstüme yürüdü, kendini haklı cıkarmaya calıstı ve ben evi terk edip eşimin yanına, şırnağa gittim.. birkaç gün izin aldık ve çanakkaleye eşimin akrabalarına gittik. Sonra mecburen tekrar o eve bıraktı . neyseki akıllanmıstı ve kapı gözetlemedi daha..

kayınpederiniz mi gözetleyen.. bir de tahrik oluyor öylemi böylesini ilk defa duydum yuh demekten kendimi alamıyorum malesef

Kayınpederinizle aynı evi paylaşıyorsanız acilen ayrı eve çıkmalısın bu şekilde huzurlu rahat olmazsınız

Son düzenleme:
aynen canım bunu yapan eşimin babası..

ayrı ev tutmadılar 3 sene oldu hala bekliyoruz. zaten o evde kalmıyoruz eşimin ananesine cıktık gecici bir süre buradayız.

bakalım ev tutmayı dusunuyorlar ama sanmıyorum

ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminim ilk defa burada paylaşıyorum.

gerçekten canım şaka gibi ..
eşinizle konuşun bu konuyu eşinizde farkında zaten olayların
Ananenin yanında ne kadar devam edeceksiniz yaşamaya

gerçekten canım şaka gibi ..
eşinizle konuşun bu konuyu eşinizde farkında zaten olayların
Ananenin yanında ne kadar devam edeceksiniz yaşamaya

anane 80 yasında su an ve bakan kimsesi yok bizden başka bize ev tutulana kadar buradayız biz eve cıkınca da bakımını kaynanam üstlenecek

Hiç şaşırmadım.Var böyle sapıklar.
Benim arkadaşıma kayınpederi saldırmıştı.
Kızcağız kendini zor atmış evden dışarı.Evde de kimse yokmuş.Eşine anlatmış.
Kızın yalan söylediğini, iftira attığını söylemişler.
Eşi de inanmadı.
Neyse ki sonradan çözdüler sorunu.

Kesinlikle aynı ev de kalmayın.
Kayınpederinin yanında da kılık kıyafetine dikkat et.
Sonumuz hayr olur inşAllah.
İnsanlık zıvanadan çıktı

pardon ama neden o evden çekip gitmiyorsun

cok yazık.tv de gorup duydugumuz cogu sey kk da karsıma cıkıyor.esının babasıyla gorusmeye devam edıyor musun pekı

ben kayınpederimle gecen aylarda büyük bir kavga yaşadım ve aylarca konusmadık son 1-2 aydır yeni yeni konusuyoruz elimden geldiği kadarda görüşmemeye calısıyorum

Inanamıyorummm ! 'kırkından sonra azanı teneşir paklar' lafı tam kayınpederinize göre bence...saygısız insan...

şok oldum resmen ancak siz evlisiniz neden onlar size ev tutacakki. kendiniz tutamıyormusunuz evinizi?

şok oldum resmen ancak siz evlisiniz neden onlar size ev tutacakki. kendiniz tutamıyormusunuz evinizi?

bizim durumlar karısık ben ananeye baktıgımdan calısamıyorum esimde hala düzgün bir iş bulabilmiş değil sadece şöyle anlastık ailesi evi tutacak taksit ödemesini çalısıp biz yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…