ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminimilk defa burada paylaşıyorum.
şok oldum resmenancak siz evlisiniz neden onlar size ev tutacakki. kendiniz tutamıyormusunuz evinizi?
Arkadaslar bendeki türden kayınlar zor bulunur kaynanam benım en yakın candostum arada deli etsene melek gibi bir insan tüm herseyimi paylaşabildiğim, en yakın arkadasımdan bile daha sırdas bir insan ama kayınpederim..
onu kaç defa kapımızı gözetlerken yakaladık. her gece kapımızı gözetledi. eşim cıldırdı en sonunda kayınpederim itiraf etti eşime demiş neden kapımızı sürekli dinleyip gözetliyorsun kendisi de demiş tahrik oluyorum o yuzden ve eşim askere gittiğinde ben o insanların yanında kaldım. telefonla konusurken yine dinlediğini yakaladım konustugum eşimdi ve kıyametler koptu . üstüme yürüdü, kendini haklı cıkarmaya calıstı ve ben evi terk edip eşimin yanına, şırnağa gittim.. birkaç gün izin aldık ve çanakkaleye eşimin akrabalarına gittik. Sonra mecburen tekrar o eve bıraktı . neyseki akıllanmıstı ve kapı gözetlemedi daha..
ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminimilk defa burada paylaşıyorum.
bizim durumlar karısık ben ananeye baktıgımdan calısamıyorum esimde hala düzgün bir iş bulabilmiş değil sadece şöyle anlastık ailesi evi tutacak taksit ödemesini çalısıp biz yapacağız
Babası tahrik oluyorum dedikten sonra eşiniz tepki vermedi mi peki.Hala o evde kalmaya devam etmeniz, yaşananlardan sonra sizi orada bırakıp askere gitmesi bence zayıf davranışlar.Adam bir tek fiile dökmemiş hayallerini.Açıkça teklifte bile bulunmuşHerşey maddiyata bağlı, bir noktaya kadar anlıyor insan ama bu konu çok tuhaf ve tehlikeli noktalara gidebilecek bir konu.Değil defalarca kapınızı gözetlediğini farkettiğiniz ilk gün sizi alıp o evden çıkması gerekirdi eşinizin.Gerekirse birlikte aç kalınır ama korunursunuz.Bu "baba" bile olsa.
arkadaslar ben 21 yasındayım ve 3 yıllık evliyim cabalarımıza rağmen cocuk sahibi olamıyoruz eşim 23 yasında bende adet düzensizliği de var.. zaman ilerledikçe eşimin ailesi torun istiyoruz diye baskı kurmaya basladı ama olmuyor
bak ben bunu hiç düşünmedim eşim neden birşey yapmadı :S konuyu açınca kapattı hep. o askerdeykende böyle şeyler oldu ben evden kaçtım 2 defa sonra eşime dediler sana bizi düsman ediyor soğutuyor sen onu bırak baskasını bulalım sana ve adam bana utanmadan sen benım ıstediğim gibi bir gelin olamadın diyor.
Fake değilsin değil mi?
Hayır inanmak çok güç de o bakımdan.
Bu teklifi kabu edeceğini mi düşündü ki soruyor normal su ister gibi
kayınvaliden ile kayınpederin mi dedi bunu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?