Süper kaynana ve demeye laf bulamadığım kayınpederim

yuh diyorum başka da bişey demiyorum annen yakınsa orda kal bari daha iyi olurdu bu adamla aynı evde bişi yapmasın sana dikkat et

kayınpederinizin sizin odanızı tahrik olmak için gözetlemesini itiraf ettiği halde eşinizin onunla hala görüşmesi, evinde kalması, sizi tek bırakması eşinizin karakterini gösterir..

adam size alena ahlaksız teklifte bulunmuş, bunu gizlemek, hala o adamla görüşmek, evinde kalmak vs de sizin..

size neden onlar ev tutsun arkadaşım
bi de akrabalarına sığınıyosunuz habire
yok kendi evleri, yok akrabası, yok ananesi
evlenmeyi bildiniz de bi ev tutmayı beceremediniz mi 3 senedir..

Babası ahrik oluyorum dedikten sonra eşiniz tepki vermedi mi peki.Hala o evde kalmaya devam etmeniz, yaşananlardan sonra sizi orada bırakıp askere gitmesi bence zayıf davranışlar.Adam bir tek fiile dökmemiş hayallerini.Açıkça teklifte bile bulunmuş Herşey maddiyata bağlı, bir noktaya kadar anlıyor insan ama bu konu çok tuhaf ve tehlikeli noktalara gidebilecek bir konu.Değil defalarca kapınızı gözetlediğini farkettiğiniz ilk gün sizi alıp o evden çıkması gerekirdi eşinizin.Gerekirse birlikte aç kalınır ama korunursunuz.Bu "baba" bile olsa.

yok artık yuhhh..
valla söylecek bişey bulamadım şok oldum
daha nelerini göreceğiz kk da tövbe yarabbim
ayrıca anlamadığım siz neden tutmuyorsunuz evi
neden ev tutmalarını bekliyorsunuz?
çıkın ayrı eve ve o adamı evinize bile sokmayın

şok oldum resmen ancak siz evlisiniz neden onlar size ev tutacakki. kendiniz tutamıyormusunuz evinizi?

bizim durumlar karısık ben ananeye baktıgımdan calısamıyorum esimde hala düzgün bir iş bulabilmiş değil sadece şöyle anlastık ailesi evi tutacak taksit ödemesini çalısıp biz yapacağız

ya ne biçim insanlar var bu dünyada allah nasıl biliyorsa öyle yapsın birde kayınpederlere baba diyoruz

Babası tahrik oluyorum dedikten sonra eşiniz tepki vermedi mi peki.Hala o evde kalmaya devam etmeniz, yaşananlardan sonra sizi orada bırakıp askere gitmesi bence zayıf davranışlar.Adam bir tek fiile dökmemiş hayallerini.Açıkça teklifte bile bulunmuş Herşey maddiyata bağlı, bir noktaya kadar anlıyor insan ama bu konu çok tuhaf ve tehlikeli noktalara gidebilecek bir konu.Değil defalarca kapınızı gözetlediğini farkettiğiniz ilk gün sizi alıp o evden çıkması gerekirdi eşinizin.Gerekirse birlikte aç kalınır ama korunursunuz.Bu "baba" bile olsa.

yok artık yuhhh..
valla söylecek bişey bulamadım şok oldum
daha nelerini göreceğiz kk da tövbe yarabbim
ayrıca anlamadığım siz neden tutmuyorsunuz evi
neden ev tutmalarını bekliyorsunuz?
çıkın ayrı eve ve o adamı evinize bile sokmayın

hadımmm!!!

bizim durumlar karısık ben ananeye baktıgımdan calısamıyorum esimde hala düzgün bir iş bulabilmiş değil sadece şöyle anlastık ailesi evi tutacak taksit ödemesini çalısıp biz yapacağız

hmm evlenince samanlık seyran olur sandınız
işi gücü olmayan askerliğini dahi yapmamış adamla marifet gibi evlendiniz
ondan sonra da sapık kayınpederden medet umuyosunuz
harika..

dikkat edin de çocuk olmasın bari

Fake değilsin değil mi?
Hayır inanmak çok güç de o bakımdan.

Bu teklifi kabu edeceğini mi düşündü ki soruyor normal su ister gibi

bak ben bunu hiç düşünmedim eşim neden birşey yapmadı :S konuyu açınca kapattı hep. o askerdeykende böyle şeyler oldu ben evden kaçtım 2 defa sonra eşime dediler sana bizi düsman ediyor soğutuyor sen onu bırak baskasını bulalım sana ve adam bana utanmadan sen benım ıstediğim gibi bir gelin olamadın diyor.

kayınpeder tahrik oluyor sizi gözlerken kaynana kapını pencereni ört diyorkayınpederin seninle paylaşımımız olmalı diyorsende onlarla birlikte yaşıyorsun pess diyorum bu azgın teke kaç yaşında?

Kayınpederinle aranızda bu tarz diyaloglar geçiyor ve hala aynı evde kalmaya devam ediyorsunuz.

Lütfen bütün bu anlattıklarının kötü şaka olduğunu söyle ve bu bahsi kapatalım.

kaç yaşında insanlarsınız onlara niye bu kadar bağımlısınız anlamadım.eşinizin illa ki bir işi vardır.uygun bir kiralık bulun çıkın yani.1 odalı olsun ama sapıksız olsun sonuçta.k.peder kaç yaşında bu arada,bir de bunama falan gibi bir hastalığı var mı?hani belki aklı gidip geliyordur diye düşündüm aksini düşünmek bile istemiyorum.

ev tutacak dahi durumunuz yok
milletin yanına sığıntı olmuşsunuz
bir de çocuk yapmaya çalışıyosunuz
neymiş sapık kayınpedere torun verecekmişsiniz
şaka gibi..

kayınvaliden ile kayınpederin mi dedi bunu????

Fake değilsin değil mi?
Hayır inanmak çok güç de o bakımdan.

Bu teklifi kabu edeceğini mi düşündü ki soruyor normal su ister gibi

fake değilimmm..

bende onu anlamıyorumm biz eşimle çok sık görüşürdük askerliğini çok rahat yaptı doğuda oldugu için telefon kullanmasına izin verildi devamlı mesajlasıp durduk sanırım o baskasıyla görüştüğümü fln düşündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…