Süper kaynana ve demeye laf bulamadığım kayınpederim

42-45 arası birşey bilmiyorum.. bende eşimle konustum bir odası olsun ilerde cıkarız daha buyuk bir eve diye ama olmusken tam olsun dayalı döşeli geniş vs diyor laf dinletemiyorumki

nasıl hiç düşünemediniz?
bu düşünülmesi zor bişe değil ki
namus bu ya hu

kaynananız da çok süpermiş cidden

bizim durumlar karısık ben ananeye baktıgımdan calısamıyorum esimde hala düzgün bir iş bulabilmiş değil sadece şöyle anlastık ailesi evi tutacak taksit ödemesini çalısıp biz yapacağız

siz kimin annanesine bakıyorsunuz,
eğer eşinizinkiyse kayınvalideniz baksın size ne.

cinsel taciz gördüğünüz bir evde kalmaya devam etmenin hiç bir açıklaması olamaz bana göre.
ikinizde çalışır gerekirse birgöz oda tutup kalırsınız.
böyle saçmalık mı olur allah aşkına.
buraya derdim var diye konu açmışsınız ama,bu dertten kurtulmak içinde hiç çaba sarf etmemişsiniz.

bide bu durumda çocuk yapmayımı düşünüyorsunuz pes artık
sanırım hiç olgun düşünemiyorsunuz..

ve sen senin yerine başkasını bulmayı öneren kaynananan için candostum, sırdaşım süper kaynanam mı diyosun? pfffffffffffff

kaynanam sadece benim onları oğullarından uzaklastırdıgımı düşündü baskasını bulma fikri kayınpederimden cıktı.
tabi istediği gibi gitmedi herşey ..

bence eşini babasının böyle sapık olduğunu biliyodu,o yüzden şaşırıp tepki vermedi.
kendinizi koruyun,eşiniz de çok sıkışırsa ya da menfaati için babasına muhtaç kalırsa,onun sapıklıklarına göz yumabilecek biri gibi geldi..

eviniz barkınız,işiniz huzurunuz herşeyiniz tam bir tek çocuğunuz eksik,hemen tedavi ile hamile kalınız ve sapık dedeye bir çok torun veriniz...nası mantık hiç anlayamıyorum..bazıları diyor ya,herkesin kendi hayatı karışmayın falan,karışırım arkadaş,o bozuk aile çocukları yarın bir gün benim çocuğumun yan sırasında oturcak belki...

Torun istityoruz diyorlar da sen bu adamla küçücük çocuğunu yalnız bırakabilir misin.Bu adam yarın öbür gün senin kızını/oğlunu taciz etse ne kaynanan tepki verir ne de kocan.Kendi aile durumun nasıl.Bence sen bu aileden kendini kurtarmaya bak.Kocan dahil.Yaşadıkların hiç normal şeyler değil.Arkanda duracak kimsen yok mu

carpık ılıskılerı olan bır aılede gelınsınız sanırım.bır an once uzaklasın.cocuk fılan da sımdılık hıııc dusunmeyın

Eşine korkularını anlat.
Tez zamanda evinizi tutup, rahat et.
Eşin de bir alem yani.
Ne kadar rahat tipler.
Tecavüz edince mi anlayacak olayı acaba?

senin bir ailen yok mu peki?sanırım kçtın bu çocuğa her türlü eziyeti çektiğine göre.

eşimden başka kimsem yok ananem dayım babam hepsi düşman oldular bana .. annemi 8 yasıdnayken kanserden kaybettim . belki annem hayatta olsaydı bunlar hiç olmayacaktı.. eşimide bıraktım yeri geldi arkadasımda kaldım çalıştım ama eşimin sesini duyunca dayanamadım ve geri döndüm

Beladan kacacagina, goz yumuyorsun, hele esin...
Hersey maddi degildir arkadasim!! Allah korusun ama basina bi is gelse, "yemisim parasini" diyip gidersin.
O lanet evden cikin, part-time is bul, boylece annannenede bakabilirsin.
Kayinvalidende super bir iki yuzlu insan!
Yazdiklarimiz belkide hosuna gitmiyor olabilir, ama objektif bakmaya calisiyoruz sadece.
Emin ol bu olaylar baskasina gelseydi, bizim gibi dusunurdun.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Son düzenleme:

inanamıyorummm... yaaa bu nasıl bi baba nasıl böyle birşey yapar ve der... kıyamet yakın arkadaşlar...

onun sizden daha dikkat etmesi gerekir... öyle bir durum olduğunda dışarda işi olmasa bile bi bahane yapıp dışarı çıkabilir..hadi hiç olmadı erkenden gidip uyusun.. biraz düşünceli olması lazım bir insan oğluna böyle birşeyi nasıl der ya:26::26:
peki soraan arkadaş oldumu olmadımı bilmiorum ama kayınvalideniz bu duruma ne diyor? sesssiz kalmıyordur umarım..
bende 8 senedir kayınvalidemle oturuorum her türlü sıkıntı sorunumuz oldu ama böyle bişi hiç yaşamadımm gerçi benim kayınpederim evlendiğimde yoktu rahmetli olmuştu ama olsaydı bile asla böyle bi terbiyesizlik cahillik yapmazdı..
alahımm sabır versinnn doğrfu yöne yöneltsin....

ee?

söylemiş ayan beyan sonuçta
tepki vermemek ne demek?

kaynanam calısıyordu o adamda genelde o zamanlar o tür laflarda bulunuyordu ve bende korkuyordum ters birşey söylersem iyice cıldırır belkide daha kötü şeyler yapar diye .. hemen evden cıkıp kaynanamın yanına veya komsuya gidiyordum aksamlarıda erkenden yatıp o evdeyken cıkmıyordum

belki yaşadıklarını ailene anlatsan yardımcı olurlar,sana ne kadar kızgın olsalar da ,kötü bir durumda bırakmak istemezler.dene bence...
aile özlemi çekiyosun sanırım ama bu adamla ve ailesi ile istediğin huzurlu yuva olmaz arkadaşım maalesef..kötü sonuçlar olmadan vazgeç sen bu işten.
dürüst,mert,seni sahiplenecek,iyi bir insan bul,ki iyi bir baba olsun çocuklarınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…