kaç yaşında insanlarsınız onlara niye bu kadar bağımlısınız anlamadım.eşinizin illa ki bir işi vardır.uygun bir kiralık bulun çıkın yani.1 odalı olsun ama sapıksız olsun sonuçta.k.peder kaç yaşında bu arada,bir de bunama falan gibi bir hastalığı var mı?hani belki aklı gidip geliyordur diye düşündüm aksini düşünmek bile istemiyorum.
bak ben bunu hiç düşünmedim eşim neden birşey yapmadı :S konuyu açınca kapattı hep. o askerdeykende böyle şeyler oldu ben evden kaçtım 2 defa sonra eşime dediler sana bizi düsman ediyor soğutuyor sen onu bırak baskasını bulalım sana ve adam bana utanmadan sen benım ıstediğim gibi bir gelin olamadın diyor.
bizim durumlar karısık ben ananeye baktıgımdan calısamıyorum esimde hala düzgün bir iş bulabilmiş değil sadece şöyle anlastık ailesi evi tutacak taksit ödemesini çalısıp biz yapacağız
ikiside bir oldular ben bırakıp gidince
nasıl hiç düşünemediniz?
bu düşünülmesi zor bişe değil ki
namus bu ya hu
kaynananız da çok süpermiş cidden
ve sen senin yerine başkasını bulmayı öneren kaynananan için candostum, sırdaşım süper kaynanam mı diyosun? pfffffffffffff
bak ben bunu hiç düşünmedim eşim neden birşey yapmadı :S konuyu açınca kapattı hep. o askerdeykende böyle şeyler oldu ben evden kaçtım 2 defa sonra eşime dediler sana bizi düsman ediyor soğutuyor sen onu bırak baskasını bulalım sana ve adam bana utanmadan sen benım ıstediğim gibi bir gelin olamadın diyor.
sonuçta insan baba dediği birisinden böyle birşey beklemiyor.. benım aklımın ucundan gecmezdi onun bana bu sekilde davranacağı
senin bir ailen yok mu peki?sanırım kçtın bu çocuğa her türlü eziyeti çektiğine göre.
ee?
söylemiş ayan beyan sonuçta
tepki vermemek ne demek?
eşimden başka kimsem yok ananem dayım babam hepsi düşman oldular bana .. annemi 8 yasıdnayken kanserden kaybettim . belki annem hayatta olsaydı bunlar hiç olmayacaktı.. eşimide bıraktım yeri geldi arkadasımda kaldım çalıştım ama eşimin sesini duyunca dayanamadım ve geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?