- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ediyorum seni arkadaslar devamlı daha önceki konularını yazıyo bence sorunlu canı sıkılan ve insanları kandıran biri bence okadar bosuna ugrasmayın arkadaşlararkadaşım ben sana bir anlam veremedim yahu.
konuyu evirdim çevirdim bir yere koyamadım.
psikolojin mi bozuk.
tepkisiz misin bilemedim.
kayınpederin böyle ahlaksız teklifte bulunacak seni gözetleyecek
kocan bunu bilecek azcık kızıp göz yumacak.
sende bu olayı tepkisiz karşılayacaksın.
neyin kafasını yaşıyorsunuz yahu.
ben öyle kocanında kayınpederinde alnını karışlarım alnını.
bas o kocanın mabadına tekmeyi.
karısını koruyamayan adamdan ne yarar gelir.
iş güç beğenmeyip çalışmıyormuş beyfendi.
adam dediğin taşı sıkar suyunu çıkarır.
kimseye muhtaç olmaz karısını da muhtaç etmez.
ev tutmak için bile sapık kayınpederi bekliyorsunuz.
anneanneye zaten kaynanan bakabiliyormuş.
ona bakmak zorunda değilsin sen.
mesleğin varmış.
git gir bir işe.
yaşın genç.
kolayca atlatırsın.
psikolojik yardım da al.
kendine 1+1 ev tut.
yeniden kur dünyanı.
bu insanlarla ömür geçmez.
koca müsveddesini de boşa.
yanında taşıyıp birde ona bakma.
İlgisiz kocam !
Arkadaslar ben 21 yasındayım ve 3 sene önce evlendim.. Eşimle aramız cok iyiyd taa ki internet bağlanana kadar ilk baslarda sorun yoktu ev işlerinde ufak tefek bile olsa yardımlar ediyordu ama şimdi ekrana kitlendiği zaman köpekten farkım yokmuş gibi hissediyorum ben ne yaparsam yapayım ne dersem diyeyim dönüp bakmıyor.! bişey desem 2 saniye bakıp hıı-evet gibi laflarla konuyu kapatıyor. Süslenip püsleniyorum banamısın demiyor. bir oyun sitesi var devamlı oyun oynuyor beni tamamen unutuyor. cok mutsuzum arkadaslar . birşey söyleyemiyorum bu konuda ağız acarsam kızıp gidiyor konusmuyor yada benı suclu dusunuyor ben genc ve yenı evli bir bayan olarak eşimin monitörle değil benimle ilgilenmesini istiyorum yemek yerken bile bilgisayar başında yiyor. ne yapayım arkadaslar lütfen yardım edin.
Vatandaşın bir konusu YORUM FALAN YAPMAYIN ARKADAŞLAR KAFA BULUYOR..
babamı ben cok aradım ama yuzume kapattı yakın zamanda annemin mezarına gitmeyi planlıyorum o zaman birde evine gitmeyi düşünüyorum belki yuzumu görunce yumusar
çocuk yapmayı zaten birkaç sene düşünmüyorum ki yapacak bir güvencemde yok.. iş hergun bakıstırıyorum birşeyler
evet ama ben sadece neden olmadığını merak etmiştim..
Arkadaslar bendeki türden kayınlar zor bulunur kaynanam benım en yakın candostum arada deli etsene melek gibi bir insan tüm herseyimi paylaşabildiğim, en yakın arkadasımdan bile daha sırdas bir insan ama kayınpederim..
onu kaç defa kapımızı gözetlerken yakaladık. her gece kapımızı gözetledi. eşim cıldırdı en sonunda kayınpederim itiraf etti eşime demiş neden kapımızı sürekli dinleyip gözetliyorsun kendisi de demiş tahrik oluyorum o yuzden ve eşim askere gittiğinde ben o insanların yanında kaldım. telefonla konusurken yine dinlediğini yakaladım konustugum eşimdi ve kıyametler koptu . üstüme yürüdü, kendini haklı cıkarmaya calıstı ve ben evi terk edip eşimin yanına, şırnağa gittim.. birkaç gün izin aldık ve çanakkaleye eşimin akrabalarına gittik. Sonra mecburen tekrar o eve bıraktı . neyseki akıllanmıstı ve kapı gözetlemedi daha..
İlgisiz kocam !
Arkadaslar ben 21 yasındayım ve 3 sene önce evlendim.. Eşimle aramız cok iyiyd taa ki internet bağlanana kadar ilk baslarda sorun yoktu ev işlerinde ufak tefek bile olsa yardımlar ediyordu ama şimdi ekrana kitlendiği zaman köpekten farkım yokmuş gibi hissediyorum ben ne yaparsam yapayım ne dersem diyeyim dönüp bakmıyor.! bişey desem 2 saniye bakıp hıı-evet gibi laflarla konuyu kapatıyor. Süslenip püsleniyorum banamısın demiyor. bir oyun sitesi var devamlı oyun oynuyor beni tamamen unutuyor. cok mutsuzum arkadaslar . birşey söyleyemiyorum bu konuda ağız acarsam kızıp gidiyor konusmuyor yada benı suclu dusunuyor ben genc ve yenı evli bir bayan olarak eşimin monitörle değil benimle ilgilenmesini istiyorum yemek yerken bile bilgisayar başında yiyor. ne yapayım arkadaslar lütfen yardım edin.
Vatandaşın bir konusu YORUM FALAN YAPMAYIN ARKADAŞLAR KAFA BULUYOR..
ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminimilk defa burada paylaşıyorum.
RESSSSMMMEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNN KAFA BULUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR
bu ay uye olmus
ayin 17. cocuk istiyor diye konu acmis
dun yani ayin 18. esi pc basindan kalkmiyormus
bugun de esi askerdeymis guya kayinpederi tarafindan taciz ediliyormus.
harcadigim zamanima yazik oldu.
ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminimilk defa burada paylaşıyorum.
yeni okudum son yapılan yorumlarını...şikayet edelim kızlar o zaman