• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper kaynana ve demeye laf bulamadığım kayınpederim

Kocam bilgisayarın başından kalkmaz diye konu açtığını söyledi bir arkadaş şimdide askerde mi dedi,senin derdin ne işin gücün yokta milletle alay mı ediuyorsun ,toplumu bozmak için örnekler mi sunuyorsun..İnşallah konu sahtedir ..

arkadaşım ben sana bir anlam veremedim yahu.
konuyu evirdim çevirdim bir yere koyamadım.
psikolojin mi bozuk.
tepkisiz misin bilemedim.
kayınpederin böyle ahlaksız teklifte bulunacak seni gözetleyecek
kocan bunu bilecek azcık kızıp göz yumacak.
sende bu olayı tepkisiz karşılayacaksın.
neyin kafasını yaşıyorsunuz yahu.
ben öyle kocanında kayınpederinde alnını karışlarım alnını.
bas o kocanın mabadına tekmeyi.
karısını koruyamayan adamdan ne yarar gelir.
iş güç beğenmeyip çalışmıyormuş beyfendi.
adam dediğin taşı sıkar suyunu çıkarır.
kimseye muhtaç olmaz karısını da muhtaç etmez.
ev tutmak için bile sapık kayınpederi bekliyorsunuz.
anneanneye zaten kaynanan bakabiliyormuş.
ona bakmak zorunda değilsin sen.
mesleğin varmış.
git gir bir işe.
yaşın genç.
kolayca atlatırsın.
psikolojik yardım da al.
kendine 1+1 ev tut.
yeniden kur dünyanı.
bu insanlarla ömür geçmez.
koca müsveddesini de boşa.
yanında taşıyıp birde ona bakma.

İlgisiz kocam !
Arkadaslar ben 21 yasındayım ve 3 sene önce evlendim.. Eşimle aramız cok iyiyd taa ki internet bağlanana kadar ilk baslarda sorun yoktu ev işlerinde ufak tefek bile olsa yardımlar ediyordu ama şimdi ekrana kitlendiği zaman köpekten farkım yokmuş gibi hissediyorum ben ne yaparsam yapayım ne dersem diyeyim dönüp bakmıyor.! bişey desem 2 saniye bakıp hıı-evet gibi laflarla konuyu kapatıyor. Süslenip püsleniyorum banamısın demiyor. bir oyun sitesi var devamlı oyun oynuyor beni tamamen unutuyor. cok mutsuzum arkadaslar . birşey söyleyemiyorum bu konuda ağız acarsam kızıp gidiyor konusmuyor yada benı suclu dusunuyor ben genc ve yenı evli bir bayan olarak eşimin monitörle değil benimle ilgilenmesini istiyorum yemek yerken bile bilgisayar başında yiyor. ne yapayım arkadaslar lütfen yardım edin.

Vatandaşın bir konusu YORUM FALAN YAPMAYIN ARKADAŞLAR KAFA BULUYOR..

arkadaşım ben sana bir anlam veremedim yahu.
konuyu evirdim çevirdim bir yere koyamadım.
psikolojin mi bozuk.
tepkisiz misin bilemedim.
kayınpederin böyle ahlaksız teklifte bulunacak seni gözetleyecek
kocan bunu bilecek azcık kızıp göz yumacak.
sende bu olayı tepkisiz karşılayacaksın.
neyin kafasını yaşıyorsunuz yahu.
ben öyle kocanında kayınpederinde alnını karışlarım alnını.
bas o kocanın mabadına tekmeyi.
karısını koruyamayan adamdan ne yarar gelir.
iş güç beğenmeyip çalışmıyormuş beyfendi.
adam dediğin taşı sıkar suyunu çıkarır.
kimseye muhtaç olmaz karısını da muhtaç etmez.
ev tutmak için bile sapık kayınpederi bekliyorsunuz.
anneanneye zaten kaynanan bakabiliyormuş.
ona bakmak zorunda değilsin sen.
mesleğin varmış.
git gir bir işe.
yaşın genç.
kolayca atlatırsın.
psikolojik yardım da al.
kendine 1+1 ev tut.
yeniden kur dünyanı.
bu insanlarla ömür geçmez.
koca müsveddesini de boşa.
yanında taşıyıp birde ona bakma.
tebrik ediyorum seni arkadaslar devamlı daha önceki konularını yazıyo bence sorunlu canı sıkılan ve insanları kandıran biri bence okadar bosuna ugrasmayın arkadaşlar

İlgisiz kocam !
Arkadaslar ben 21 yasındayım ve 3 sene önce evlendim.. Eşimle aramız cok iyiyd taa ki internet bağlanana kadar ilk baslarda sorun yoktu ev işlerinde ufak tefek bile olsa yardımlar ediyordu ama şimdi ekrana kitlendiği zaman köpekten farkım yokmuş gibi hissediyorum ben ne yaparsam yapayım ne dersem diyeyim dönüp bakmıyor.! bişey desem 2 saniye bakıp hıı-evet gibi laflarla konuyu kapatıyor. Süslenip püsleniyorum banamısın demiyor. bir oyun sitesi var devamlı oyun oynuyor beni tamamen unutuyor. cok mutsuzum arkadaslar . birşey söyleyemiyorum bu konuda ağız acarsam kızıp gidiyor konusmuyor yada benı suclu dusunuyor ben genc ve yenı evli bir bayan olarak eşimin monitörle değil benimle ilgilenmesini istiyorum yemek yerken bile bilgisayar başında yiyor. ne yapayım arkadaslar lütfen yardım edin.

ben olsaydı o bilgisayar camdışarı ucmuştu daha önce attım wınnlar gibi cok kaptırırsa bende kopartır attardım

babamı ben cok aradım ama yuzume kapattı yakın zamanda annemin mezarına gitmeyi planlıyorum o zaman birde evine gitmeyi düşünüyorum belki yuzumu görunce yumusar

en doğru kararın bu.hadi tamam k.pederin sapık.en azından bu olay olunca kocan ortalığı yıksaydı,babasına saldırsaydı ve o evden seni uzaklaştırıp babasını da silseydi kocandan ümit var ona sarıl baştan hayat kurun diyecektim ama bunlar aynılar güzel kardeşim.yarın belki babamla da ol diyecek sonra onunla bununla...nerden biliyorsun bunu sineye çeken onları da çeker.bu kadar olmaz deme ablaların kapıcısı alacaklılarına "karımla görüşün"diyormuş.neler var neler.
babamın yanına gidince ağla,af dile,yaptım bir hata çok zor durumdayım baba nolur sahip çık senden bşka kimsem yok de.ama ne yap ne et kendini affettir ve onun yanına dön.hayat bitmedi ki daha 22 yaşındasın,okursun da çalışırsın da düzgün bir evlilik de yaparsın.sıyrıl bu pislkiklerden Allah korusun herşey gelir bu tiplerden.

Son düzenleme:
Arkadaslar bendeki türden kayınlar zor bulunur kaynanam benım en yakın candostum arada deli etsene melek gibi bir insan tüm herseyimi paylaşabildiğim, en yakın arkadasımdan bile daha sırdas bir insan ama kayınpederim..

onu kaç defa kapımızı gözetlerken yakaladık. her gece kapımızı gözetledi. eşim cıldırdı en sonunda kayınpederim itiraf etti eşime demiş neden kapımızı sürekli dinleyip gözetliyorsun kendisi de demiş tahrik oluyorum o yuzden ve eşim askere gittiğinde ben o insanların yanında kaldım. telefonla konusurken yine dinlediğini yakaladım konustugum eşimdi ve kıyametler koptu . üstüme yürüdü, kendini haklı cıkarmaya calıstı ve ben evi terk edip eşimin yanına, şırnağa gittim.. birkaç gün izin aldık ve çanakkaleye eşimin akrabalarına gittik. Sonra mecburen tekrar o eve bıraktı . neyseki akıllanmıstı ve kapı gözetlemedi daha..

söylenecek çok şey varda malum herkese açık platform ....derhal tedavi olması lazım o adamın sende dikkat et kendıne gelın olarak

RESSSSMMMEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNN KAFA BULUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

bu ay uye olmus
ayin 17. cocuk istiyor diye konu acmis
dun yani ayin 18. esi pc basindan kalkmiyormus
bugun de esi askerdeymis guya kayinpederi tarafindan taciz ediliyormus.

harcadigim zamanima yazik oldu.

ya arkadaşlar belli ki konu sahte bugün askerde dediği kocası için dün konu açmış bilgisayar başından kalkmıyor diye.dün yine konu açmış bana kızıl mı yakışır siyah saç boyası mı diye. allah aşkına hangi normal kadın namus elden gitmek üzereyken saç boyasının derdine düşer .akıl noksanı mı bu kızcağız

İlgisiz kocam !

yeni okudum son yapılan yorumlarını...şikayet edelim kızlar o zaman

ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminim :( ilk defa burada paylaşıyorum.

ağzım açık kaldı inanamıyorum yok böle bişey....

aileniz yok mu orda kalın...

aaaaaa şaştım kaldım kanım dondu...

terbiyesize bak hele kaç yaşın da bu adi adam????

kızlar konu sahibinin eşi şu an askerde değil
askerdeyken bunlar olmuş
şu anda memlekete dönmüş, ama adam gibi işi yok

RESSSSMMMEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNN KAFA BULUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

bu ay uye olmus
ayin 17. cocuk istiyor diye konu acmis
dun yani ayin 18. esi pc basindan kalkmiyormus
bugun de esi askerdeymis guya kayinpederi tarafindan taciz ediliyormus.

harcadigim zamanima yazik oldu.

Belliydi zaten.

ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminim :( ilk defa burada paylaşıyorum.

senin annen baban yokmu kalacagın böyle bişe yaptı geri döndün o eve neden?
benimde kayınvalıdem süperdiir cok ıyyız ama anne gibi olmaz tabı keske kendı aılende kalsaydın

allah askına ınanmayın yaaa tamam adam sapık dıyelım ogluda sordu cevap olarak tahrık oluyorum dermı adam salakmı sana ole gelıo der hadı kocası farkettı daha ne tutuyo karısını bole durumda allah korusun facıa yasanır be neymıs tahrık oluomus ya gıt be arkadasım ogluna ne kadarda sapık olsa dıyemez saklar ınkar eder ben ole dusunuorum hem sen madem durma o evde cek kapıyı cık benı o evde bekleten kocayıda napayım ben ınanmadım sen otur baska bı senaryo yaz ama bu seferkı ınandırıcı olsun

etkilendiğim bir haberde, "Daha sonra kayınpederinin tacizlerini sürdürdüğünü ve kendisine tecavüz etmeye kalkıştığını öne süren ..., "Bunun üzerine kavga ettik. Kayınvalidem o dönem bana destek oldu. Tacizler nedeniyle jandarmaya şikayetimin ardından kayınpederim tutuklandı. Şu anda kayınpederimin evinde yaşamayı sürdürüyorum." diyordu.

herkez nasıl susuyor anlamadım...

az once iyi savunuyordu kendini
simdi nerde konu sahibi magdur arkadasimiz

hadi kalk gel simdide savun kendini
kayboldu resmen topigi birbirine katti toz oldu

kızlar benim anladığım eşi askerdeyken bu kızda kayınailesinin yanındayken bunlar yaşanmış.sonra kocası gelince eşinin anneannesine taşınmışlar.
kızın k.pederinin sapık olması kocasının pc bağımlısı olmasına na engel mi ki fake diyorsunuz.şu an kocası yanında ama düzgün bir işi yok onun için ayrı eve çıkamıyorlar.k.peder olayı eski yani.ayrıca böyle bir olay başına geldi diye kız saçını boyamaz mı yani çok komiksiniz.ajanlık yapıp insaları yalancı çıkarmaya bayıldığınızı biliyorum ama konularda tutarsızlık yok ki.
ha belki gerçekten fakedir,inşallah da öyledir ama eski mesajlarda bunu kanıtlamak imkansız çünkü bir tutarsızlık yok.

Back
X