- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
-
müthiiiiiişişşşşşşşşşşşşşşşşş
bayıldım canım gercekten çok iyi olmuş hem harika hem fiyatı uygun daha nolsun :lepi:
İstanbul'da var mı şubesi?
bende röfle yaptırdım geçen yaz çok tatlı sarısı kumral saçımla birleşince harika olmuştu ama saçım öyle yıprandı ki röfle yüzünden hem döküldü hem kupkuru cansız ve kırık bir saç olarak eski saçlarımdan eser kalmadı bir daha asla röfle yaptırmam.herkes yaparak deneyim ediyor sizde deneyin ve sonucu görün ama şimdiki aklım olsa renk değişikliği mi arıyorum normal karemel tonlarını boyatırdım hem boya saçı yıpratmıyor besliyor canlı şahit oldum ,neyse ben deneyimi paylaşmak istedim o kadar....
valla dehset olmus tam benıım ıstedıgım gıbı bu rengı arıyodum ama ısmını bılmıyodum buldumhihoyyyt
fotoyu kaydettım kesın bunu gostercem kuaforee....
wawww süper olmuş renk harika[/QUOTE
ayy çok teşekkür ederim şekerim.:1hug:a.s.
gadi bi koşu sende yaptırıver kısss:sm_cool:
hi hi adama musdafaa dicektim ha.....
iyimi e kaldı bu benim aklımda musdafa die nolcak şimdik...
ya ben batıkentte oturuyom ottinuna bi arkidiş götürcek beni die düşünüom müsait olursa ağşam bi aricam kendini şahsen....
tocam eve geç geliyi
evde araba var kullanmayı bilmiom....
kızçem müsait olusa götürür haber veririm sana cicim....
wawww süper olmuş renk harika[/QUOTE
ayy çok teşekkür ederim şekerim.:1hug:a.s.
gadi bi koşu sende yaptırıver kısss:sm_cool:
rica ederim canım ama ben yaptırırsam limoncu teyzelere dönerim pazarda ki delikafadulden esmer olduğum için beni bozar yani hihoyyyt
rica ederim canım ama ben yaptırırsam limoncu teyzelere dönerim pazarda ki delikafadulden esmer olduğum için beni bozar yani hihoyyyt
hıımm esmersen yaptırma ozaman,cidden bozar:1hug:
esmerlere giden okadar güzel renkler var onlardan yaptırıver.:sm_cool:
cannım ya harika çok beğendimm bende istiyorum yaa
güle güle kullaannn
gayfee süper olmuş saçların güle güle kullan cnm
anam süper olmuşş bayıldım müthiş müthiş ben sarı saç hastaym ama sorsan bi kere bilem boyamadım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?