Saç Rengi ve Saç Boyama süper röfle yaptırdım!

bende röfle yaptırdım geçen yaz çok tatlı sarısı kumral saçımla birleşince harika olmuştu ama saçım öyle yıprandı ki röfle yüzünden hem döküldü hem kupkuru cansız ve kırık bir saç olarak eski saçlarımdan eser kalmadı bir daha asla röfle yaptırmam.herkes yaparak deneyim ediyor sizde deneyin ve sonucu görün ama şimdiki aklım olsa renk değişikliği mi arıyorum normal karemel tonlarını boyatırdım hem boya saçı yıpratmıyor besliyor canlı şahit oldum ,neyse ben deneyimi paylaşmak istedim o kadar....

cnm benim ilk röflem değil bu.yıllarca yaptırırım ama hiç böyle bişi yaşamadım ben.

kullanılan boyaların kalitesi çok önemli herşeyden önce.

ben öncelikle kullandığın boyanın markasına bakarım.kuaför beni bu boyanın kaliteli
olduğuna inandırmalı.aksi birşey başıma gelirse oda başına gelecekleri bilir.

özellikle organik boya tercih ederim.sende bunlara dikkat edersen hiç sorun yaşamazsın.

saçlarımı boyatmadan önce banyodan sonra taradığımda çok dökülürdü.

saçlarımı boyatalı 2 gün oluyor ve hiç dökülme olmadı.

valla dehset olmus tam benıım ıstedıgım gıbı bu rengı arıyodum ama ısmını bılmıyodum buldumhihoyyyt
fotoyu kaydettım kesın bunu gostercem kuaforee....

dila naptın kıss gittinmi kuaföre:sm_confused:
meraktan çatlatma beni şincik:tomato:
bekliyom daa bişi yazmadımalkisalkisalkis

ayyy sper olmuşşşş!
ben de yıllardır röfle yaparım, kuaförden kuaföre o kdr farkediyo ki.. geçen seneki saçlarım aynı bunun gibiydi (seninki de harika olmuş).. sonradan sonraya kuaför değiştikçe değişiyo resmen..
neyse cumartesi gidicektim zaten, senin resmini gösterir, ahan da böle yap diye tarif ederim :)

anam süper olmuşş bayıldım müthiş müthiş ben sarı saç hastaym ama sorsan bi kere bilem boyamadım :)))

Tonu benim de hoşuma gitti,
eminim teninize de uymuştur...
yüzünüzü göremesek de hoş hatun olduğunuz belli...
ben bu Mehmet Tatalıyı duymadım herhalde....
Ankara'da nerede yeri??

çok güzel olmuş canım güle güle kullan ...evet kuaför çok önemli şanslıymışsın gerçekten. geçenlerde röfle yaptırdım saçım yandı resmen bitkisel orealle hemde kendim almıştım özellikle orealimi .saçımı kestirmek ve koyu renge boyatmak zorunda kaldım sinirden ölücem yani hala berbat saçım toplamak zorunda kalıyorum çok dikkat etmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…