Saç Rengi ve Saç Boyama süper röfle yaptırdım!

evet yaa kuaförden kuaföre çok farkediyor.
ben ist en iyi kuaföre gittiğime inanırdım hep.
ama yanıldım bu röflemde.hiç böyle güzel bir renk çıkaramamıştı ortaya.
ama hakkını yiyemem saçlarımı hiç yıpratmadı.

Tonu benim de hoşuma gitti,
eminim teninize de uymuştur...
yüzünüzü göremesek de hoş hatun olduğunuz belli...
ben bu Mehmet Tatalıyı duymadım herhalde....
Ankara'da nerede yeri??

yok kııss ben çok çirkinim aslında.-tatlicadiarzu-
ten rengime gitti rengi.:sm_cool:
ankara optimum alışveriş merkezinde en alt katta şeker.:1hug:Şeniz

üzüldüm cnm geçmiş olsun.saç yanması çok kötü oluyor.
ben ilk kez saçımı boyatmaya karar verdiğimde,dandik bi kuaföre girdim.
saçlarımı lastik gibi yapmıştı,çok feci yakmıştı,tiftikten hiç bir farkı yoktu.
sana tavsiyem kuaförlerde satılan tıpranmış,yanmış saçlar için bakım kompleksleri var.onlar çok çabuk iğleştiriyor.

arada dünya kadar fark varşutarafagitti

canım saçların çok güzel olmuş maşallah nazar değmesin:))benim saçlarım yıllardır röfleli artık sık röfle atıldığı için boya gibi duruyor ben dip röflemi120 yaptırıyorum mehmet tatlı gerçekten çok iyi fiyat vermiş komple saça bu kadarda işlem yapmış ellerine sağlık ben kocaelide yaşıyorum benim burdaki şubede bir tanıdığımız yaptırdı kızın saçı iğrenç oldu yandı falan sonra hatalarını bile kabul etmediler senin saçını yapan elemen işin ehliymiş bence her çalışan aynı olucak diye bir kaide yok yapanın adını biliyormusun peki?

tabiki herkez kaliteli iş çıkaramaz:CüvCüv:.
her kuaför işinin ehli değildir.
benim kuaförümün adı mehmet.
mahmet tatlıdamı yandı arkadaşının saçı.:1shok:

Ya gerçekten çok hoş olmuş saçların. Bende saçlarımda değişiklik istiyorum ama cesaret edemiyorum doğrusu. Saçlarım sürekli ya kızıla ya siyaha boyatıyorum. Çok sıkıldım artık. senağlama

saçların harika olmuş güle güle kullan bitkiselboya kullandı yazmışsın nasıl yani orealle açmadımı rengini bütün röflelerde oreal kullanılır bende saçlarımı orealle açtırıp açık renk boyatmıştım ama bir türlü toparlıyamıyorum çok yıprandı saçlarım onun için soruyorum

Burda neden cok uyugun yapıyolar rofleyı en fazla 50 mılyona yaptırırsın normal fıyatlar 30 35 en uzun sacc oda kısa sacc daha ucuzz ben cok pımpırıklıyımdırr hep ıstde yaptıordımmm bı kac defa teredut etsem yaptırım dedımm ve super olduu bı kac gun sonra tekrar yaptırcam dıplerr cıktıııııı

Baya uygunmuş canım sizin orada Elazığ'da yani..
Bende 2 ayrı yerden fiyat aldım valla :1shok: böyle kaldım..
Geçen 8 ay evvel çok fena kandırıldım şimdi yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum maalesef.:1no2:
Araştırıp adam gibi bir yerde,adam gibi bir fiyata yaptırmak istiyorum röflemi.-tatlicadiarzu-

evt elazıgda cok cok uygunn sacım uzunn belkemıgımdee o sacıma bılee 35 ytl yee roflemı yapıp cıkıyorumm sadece dıplerım yaptrsam 15 ytl yapıyolar

güle güle kullan canım
tıpkısında kızımda yaptırdı çok seviyor saclarınııı
sizede yakışmışşşş dermişim yüzün yokkiiiii şaka ya çok güzel bi renkkkk

oreal kullanıldı ama organik olduğundan hiç yıpratmadıhihoyyyt

burada da var 50 tl ye yapan.
en basiti dibimdeki kuaför 50 tl yaparım dedi.
ama güvenemedim röfle öyle ucuz bişi değil.
kullandığı boyalarda neüdü belirsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…