İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Super seksy iç camasırları bi bakın derim

gittigidiyor.com da bunları ucuza alabiliyoruz kızlar. 20 tlden başlıyor. ben 2 tane almıştım.

şahane modeller bayıldım ohaoldumsmile

sagolun paylasim icin arkadaslar ama nerde satildigi hakkindada bilgi verirseniz iste ozaman daha iyi olur sadece foto bakmak degilde satinda alabiliriz begendiklerimizi

bazıları çok abidik gubşdik renlerde ve modellerde bi erkeği çeken sadece çıplaklıksa kaçmaz tabi,ama çekicilikse hepsi etkileyici değil bence

bence hepsi güzel. bu camasırlara hayır dıyecek adamın alnını karıslarım ben

ay ne şahaneler yahuu ama bunları beğenmekle kalıyoruz almak istesem mesela nerden bulucamki aynısını

ayyyy hepsine bayıldım bende var valla bunların hepsini giyecek cesaret zaten ördügüm yerdede affetmiyorum alıyorum kocamda çok seviyo

offff hepsi muhteşem ama bunları giymek için iddialı ve fiziğinde güzel olması lazım ama bitirimler yaaa erkek olsam bilemiyoruuumm eşimin kuyruğundan ayrılmam herhalde fena tahrik edici kızz hangi marka bunlar??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…