süperkadın kv

ahah kendim yazdım sandım yaaa.

bu kadar olur.

eşimin arkadaşları evlilik aşamasında... onlar kaça almış mobilyayı, gecelik almışlar mı bilmem ne herşeyi sorar. Kızlar bu ne ya dedi annem bu kadar sormaz bana ...

yani var canım,
takma taktıkça batar he de geç :)

O sizin tatlılığınız efenim :) Aynen böyle yapmazsam aramız açılıyor ben de çözüm arıyorum idare etmek için,65 yaşında kadın bu yaştan sonra değişmez ki:)
Valla bence bu uslupla idare edersiniz siz gayet sempatik ve basarili olursunuz. Bir kere yapin iki kere yapmayin mesela kadinin dedigini. Durmadan sizinle vakit gecirmek istiyordur simdi o

Valla bence bu uslupla idare edersiniz siz gayet sempatik ve basarili olursunuz. Bir kere yapin iki kere yapmayin mesela kadinin dedigini. Durmadan sizinle vakit gecirmek istiyordur simdi o
Valla tam tersi üslupla kanlı bıçaklı olduğumuzdan mecburen tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır moda geçtim

Ay aynen kocamdan çok kv ile görüşüyorum nerdeyse

Siz takmamayı nasıl başarıyorsunuz ?

Ama eşiniz bunun önünü kesemiyor mu? Herkesin kendi annesine nazı geçer. Yalnızken söylesin “iyi niyetlisin biliyorum ama çok baskı kuruyorsun. Eşimin yanında bir şey söylemek istemiyorum. Sende ısrar etme” gibi bir şeyler. Memnuniyetsizlik yarım ağız söyleyince anlaşılmıyor maalesef.

Haklısınız...Eşim söylüyor ama yarım ağız dediğiniz gibi, annesini hiç kıramaz. Kv de onun zayıf noktalarına oynar hep...

Haklısınız...Eşim söylüyor ama yarım ağız dediğiniz gibi, annesini hiç kıramaz. Kv de onun zayıf noktalarına oynar hep...
Gerekiyorsa bazen gücendirilmeli aileler. 1 söyle 2 söyle hala devam ediyorsa ve bı benim evliliğimi bozuyorsa başka bir çarem yok demektir. Tutumlarında sert olsun ama küslük yaşanmasın. Trip atılmasın yani, tartışılmasın. Sadece net olunsun.

allaha kul olmayi nasip etsin allah

Bazı insanların karakteri öyledir. Herkese yardıma koşmayı gerçekten seven insanlar tanıyorum. Belki de gerçekten öyledir. Yaptığı her şeyin altında bi şey arıyosunuz. Bi akrabaya öyle demesine gücenmiş, sinir olmuşsunuz ama her hareketine bi sebep bulmuşsunuz.

Kendi istediklerine karışma hakkını buluyo demişsiniz. Siz de öyle değil misiniz? Hangimiz öyle değiliz?

Bir akrabaya ne demiş anlayamadım? Bana güvenip çocuk yapmayın diye bana söyledi yani gelinine. Yardım etmek isteyen seçim yapmaz ihtiyaç neyse ona eder, kendi istediğine değil.

Bir akrabaya ne demiş anlayamadım? Bana güvenip çocuk yapmayın diye bana söyledi yani gelinine. Yardım etmek isteyen seçim yapmaz ihtiyaç neyse ona eder, kendi istediğine değil.
Eşinizle aranız bozukken ben oğlumla konuştum düzeldiler gibi bi laf etmiş onu diyorum.

Yani annelerimizi, kendi ailemizi ne kadar alttan alıyosak kayınvalidelerin her lafından bir anlam çıkarıyoruz çoğu kadın böyle.

Yardıma koşarken "işe yarama dürtüsünü" tatmin etmeye çalışıyo, "gel yemek yaptım yiyelim diyo "yemek işini ben gördüm demiş olmak için yapıyo" oluyo.
Böyle mutlu olamazsınız..

Evet, sanıyor ki o düzeltti bizi oysaki alakası bile yok. Ben kendi ailemi de alttan almam kim doğru kim yanlış söylerim. Kv benim ihtiyacım olduğunda koşsa derim ki yardımsever, ama kendi istediğinde koşuyorsa ve bununla olur olmadık övünüyorsa bu ego tatmini.

Ben mutluyum, mutluluk başkalarının davranışlarında değil bunu biliyorum. Buraya konu açmamı sebebi de etrafında bu tarz insanlar olanların fikirlerini almaktı. Sonuçta kimse bizim istediğimiz gibi olamaz, böyle olmasını beklersek bir ömür mutlu olamayız :)

Bol bol ovün onu baskalarinin yaninda sevin ilgi gosterin. Ikiniz yalniz kaldiginizda karsiniza alip guzel guzel ben diliyle konusun.

benim de çevremde başka tipler var akrabalardan
anlatayım da gülelim :)
ev almaya niyetlendik bikaç kişi hep bir ağızdan başladı ev alın siz yavaş yavaş ödersiniz
millete vazgeçtik diyip daha sonra sessiz sedasız aldık

2. çocuk için borçlar bitince diyorduk soranlara sonra başladılar gulendam 2. yi ne zaman yap biliyor musun borç bitince
borç bitmeden yaptım çocuğu .... ama onlara inat diye değil

şimdi de borç bitince araba alın diyorlar yani bizim söylediğimizi kendileri demiş gibi yapıyorlar
ne yaptık takmamayı öğrendik

bikaç yerde biz dedik size iyi yaptınız dediler
bende evet siz dediniz diye salağız çünkü biz aklımız fikrimiz yok tarzı konuştum yavaşça pustular

Kayinvalidemin aynisi :) biran konuyu ben actim sandim
Ben gormezden geliyorum bazen alttan alta sen karisma mjlari veriyorum. Artik biraz azaldi gibi ama bi yuz versem misliyle devam eder. Tesekkur etmeyi coktan biraktim, tatlı dille elestiri yaptim yeri geldi tavir yaptim. Bana karsi biraz törpüledim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…