- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi greengirll
benim kv dem de bu şekilde bir insandırKızlar komik bir başlık oldu farkındayım ama cidden kv kendini süper kadın sanıyor
Kv çalışmayan bir bayan hiç de çalışmamış hayatı boyunca. Ama çok sosyal ve meraklı bir kadın. Herkesin her şeyinin içinde olmayı çok sever. Hasta mı var hastaneye götürür, aile kavgası mı var müdahil olur vs vs, herşeyi kendine vazife bilip kendini ortaya atar. Dışardan aaa ne güzel işte iyiliksever vs diyebilirsiniz ama öyle değil. Kv bunları yaparken kendi "bir işe yarama" güdüsünü tatmin etmeye çalışıyor ve yapmak istediği şeyi yapamazsa size düşman kesiliyor. Örneğin bize ev aldırma peşinde tek derdi "desinler", "aman sayemde ev alındı", oysaki oturacak, ödeyecek, borca girecek benim, dolayısı ile bu kararı alma yetisi benle eşimde. Mesela aramız bozukken , ay ben oğlumla konuştu da düzeldiler demiş bir akrabamıza. Akşam iş çıkışımı takip eder, gel yemek yaptım...Kendince "benim yemek işimi halletti", oysaki o gün yemek yemeyeceğim ya da eve geçip yatmak istiyorum ya da onun yaptığı yemeği sevmiyorum vs.
Sorum şu; çevrenizde bu tarz insanlar var mı ve nasıl davranıyorsunuz ısrarlarına karşı...
herkesın herseyıne kosar eder
çevreden bakıldıgında melek kalpli bir kadın
eşimle bana gelince konu; 4 senelik evliliğimizin hiçbir kosturmacasında gelip de bir işimize el atmış yanımızda olmamıs bır kadın
sizinki yemek yapıp cagırıyormus ne güzel
benım kv bizim evde ıkı gun kaldı
eşim de ben de calıstıgımız halde bir makarna bile yapmamıstır bize
işten eşimle 7 de geldık ve yemek hazırlamaya giriştik
ama konusmalarında hep ben cok fedakar anneyim der, oğlum benim kıymetlim der
iki kere ev tasıdık bir arayıp da ne yaptınız demedi,aradıysa da aklım sizde uykularım kacıyor yerlesebildiniz mi falan der ve ağlar çok düşünüyormus gibi.
sizinki en azından yapıyor ve yaptıgını gösteriyor
bir de hıcbırsey yapmayıp sizin için amaSİZE BİLE herseyı o yapmıs modunda görünmeye çalıssa ne yapacaksınız