Kızlar birkaç ay önce eşimin başka kadınlarla öylesine konuşmasını yakaladım. İlk defa telefonunu karıştırdım. Resmen içime doğdu. Sonra ciddi bir tartışma oldu. Bırakıp gidemedim. 5 aylık bir bebeğim var çünkü. Şimdi telefonunun şifresini değiştirmiş ve gece bazen bildirim sesi geliyor çok tedirginim. Siz olsanız ne yapardınız?
Yabancı kadınla sanal veya reel farketmez "normal sohbet" diye bir şey olamaz. Ayrıca gizli yapıyor normal ise niye gizli? Eşinin seninle sorunu vardır anlarım önce senle çözmeye çalışsın olmadı mı dostuna arkadaşına desin akrabasına desin anasına kardeşine babasına desin derdini senle ilgili olsun konu veya olmasın, sıkıntı problemi geyiği niye bir kadınla yapıyor şifre değişecek kadar da sana sınır çiziyor..
Evde senle sohbet etmeyip mesajla başkası ile sohbet edemez normal olsa bile...
Anormal olduğunu şuradan anla sen sıkıldın tanımadığın birini buldun, erkek, internette normal geyik yaptın. Eşin yakaladı seni çünkü gizlice yapıyordun. Eşin ne yapar sana neler söyler??
Konuştuğu kadından elektrik alır yeşil ışık görürse sexting de yapar reelde de görüşür.
Kocan önce elalem ile sohbet edeceğine keşke sana kocalık çocuğuna babalık etseymiş

Niye tanımadığı bir kadına nasılsın diyor? Erkeklere sorsun madem?
Bir nasılsın ile aldatma olmaz ama eşinin niyeti Salih yolda gitmiyor bilesin.
Eşinden ayrılmayacaksan görmezden gel yaygara çıkarıp laçkalaşırsa iş sarpa sarar.
Yok sindiremez isen koy kapıya aç davayı en temiz olanı bu