- 22 Ocak 2013
- 41.716
- 210.657
- 798
- Konu Sahibi anlat dinliyorum
-
Bizde başka meseleler vardı. Ama cebinde bir peçete de yaşanmışlıklara saygın varsa ara lütfen yazan not vardı. Doğacak çocuğumuz üzerine yemin etti ağladı koca adam... İnanmadımSizin de mi basiniza geldi böyle bir durum? Erkek affedilince yapmaya alisiyor diyorlat ya malesef.
Ben de şu olay akışını hiç anlamıyorum.
Biri eşime böyle bi mesaj atsa ben de görsem, olay aydınlanana kadar eşim o telefona elini süremez.
Sonra böyle saçma sapan yalanlar söyler tabi.
2 yaşındaki çocuk yanlışlıkla nasıl numara engellesin yahu, böyle bi yalanı zekama hakaret sayarım !!
Bence evli olduğunu söylememiştir konu sahibinin eşi.Bence eşiniz kızla flört etmiş, numarasını almış , ama cesaret edememiş yani aldatmak kolay değil sonuçta
Kız da amma geniş mezhepliymiş, evli barklı adama neden aramadın yazmış??
İhtisas yaptım şeref yoksunu eşim yüzünden. Sohbet sitesinde tanışmıştır. Numara alıp vermişlerdir. Yeminlere inanmayın aslaMerhaba Sevgili Hanımlar, uzun zamandır kk yı dışardan takip ediyordum bugün aranıza katılmak nasip olduuzatmadan küçük bi girizgahla başlıyim. 5 yıllık evliyim ve bi kızım var. Eşimle 8 yıllık sevgililik döneminden sonra evlendik. çok iyi etrafınca çok sevilen vicdanlı biri olur kendisi. yalnız geçen pazar telinde kayıtlı olmayan bi numaradan gelen mesaji gördüm. mesaj aynen şöyle " eğlence mi arıyorsun, çocuk değilsin. hem numaramı alıyorsun hem aramıyorsun". eşim mesajı açmamıştı mesaj geleli yarım saat olmuştu. tesadüf ben gördüm. söyledim bilmiyorum belki öğrencilerimden birioir dedi. ne alaka ya dedim. kızımın üzerine yemin edebilirim istersen dedi. tabiki hayır dedim.
O numaraya mesaj attı kimsin tanımıyorum diye. Sonra ben baktım no yu engellemiş. şok oldum. hesap sordum. vallahi bilmiyorum belki kızımız oynarken( tel kızımdaydı 2 yaşında) o yapmış. beni tanımıyor musun falan bi sürü laf. sonra ben kendi telimden aradım açtı. kıza mevzuuyu anlattım yanlış olmuş kusuru bakmayın dedi. özür diledi ama konuşmaları tutarsız geldi bana. eşim istersen ben ariyim dedi. yok dedim ama bilemiyorum. eşimde fazla mı tedirgin oldu anlamadım.
görüşlerinizi bekliyorum. sevgilerrr..
Bence evli olduğunu söylememiştir konu sahibinin eşi.
İhtisas yaptım şeref yoksunu eşim yüzünden. Sohbet sitesinde tanışmıştır. Numara alıp vermişlerdir. Yeminlere inanmayın asla
Çoçuğunun üzerine atmasıyla aklıma şu diyaloğu getirdi: “Yaz kızım, 200 torba çimento...”
Çok geçmiş olsunBizde başka meseleler vardı. Ama cebinde bir peçete de yaşanmışlıklara saygın varsa ara lütfen yazan not vardı. Doğacak çocuğumuz üzerine yemin etti ağladı koca adam... İnanmadım
Bende jeton simdi dustu, online tanistilarsa kiz ne bilsin evli oldugunu.
Geçen ben de bir adamla havadan sudan konuşurken engellendim sosyal medya da o da öğretmendi.Bende jeton simdi dustu, online tanistilarsa kiz ne bilsin evli oldugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?