Şüphe Kurdu İçimi Kemiriyor!!

Sizin de mi basiniza geldi böyle bir durum? Erkek affedilince yapmaya alisiyor diyorlat ya malesef.
Bizde başka meseleler vardı. Ama cebinde bir peçete de yaşanmışlıklara saygın varsa ara lütfen yazan not vardı. Doğacak çocuğumuz üzerine yemin etti ağladı koca adam... İnanmadım

+1 milyon... kesinlikle eline bike alamazdi o telefonu ya da herhangi bir iletisim aracini.

Saf olma bal gibi kacamak yapmaya calismis. O kisi kimse numarasini almis ama aramak ilgilenmek icin firsat yaratamamis buda karsi tarafta ters tepmis. Ben olsam kizi bi daha arardim. Olayin ustune giderdim. Ha belki sosyal medya uzerinden bir tanisma yazisma durumlari olmus olabilir instadan vs. Numarasini almis ama whatsptan yazmaya ya da aramaya gerek duymamis veya firsat olmamis. Bence olan sosyal medya uzerinden donmus. Esinin instagram msjlarini kontrol edin caktirmadan.

İhtisas yaptım şeref yoksunu eşim yüzünden. Sohbet sitesinde tanışmıştır. Numara alıp vermişlerdir. Yeminlere inanmayın asla

Yani ben bizzat şahit oldum anneciğim sadece alo demek için telefon kullanır bir ara abuk sabuk +18 mesajlar geliyordu kadincagizin telefonuna. Annem mesaj atmayı bilmez bu arada. Numarasını nereden aldilarsa bilmiyorum. Şimdi düşünüyorum o mesajlar eşimin telefonuna da gelebilirdi ve ben de kesin suphelenmis olurdum haksız yere..
O yüzden birşey diyemeyeceğim herşey mümkün eşiniz de doğru söylüyor olabilir

Hemen sorup tavrinizi belli etmeniz yanlis olmus. Ayrica yok yemin memin hic bunlara inanmayin. Kenara sıkısınca hic olmadik.seylerin uzerine bile yemin etmeye kalkarlar sirf inanin diye. Bence bir isler cevirmeye yeltenmis ama eline yuzune bulastirmis

Gözünüzü dört açın muhakkak açık verir. Yalnız gerçekten ayrılmayacaksanız inanmış gibi yapın, izini sürün.
Rabbim boyle aptal adamları başımızdan def etsin. Çocuk kandirir gibi...

Bende jeton simdi dustu, online tanistilarsa kiz ne bilsin evli oldugunu.
Geçen ben de bir adamla havadan sudan konuşurken engellendim sosyal medya da o da öğretmendi.
Nedense eski eşim sayesinde yalana bağışıklık kazandım hemen anlayıp evli olduğunu itiraf ettirip engeli bastım.
Ama evli olduğunu bilerek görüşen hatta çiftleri boşatan çok kadın gördüm çevrede...
Sosyal medya sayesinde çapkın adamların işi kolaylaştı ne diyim

Eşiniz numarayı kendi engelledi bu konuda hemfikir olalım önce. Fakat neden engelledi. Böyle tesadüfler bana da oluyor bazen imkansız değil . En iyi ihtimal Eeşiniz sizi çok seviyorsa bir yanlış anlaşılmadan korkup yanlış bir davranışla engelledi numarayı nasıl davranıcağını bilemedi.
En kötüsü de hanımların söylediği ihtimaller.
O numarayı mutlaka kaydedin kendinize ve erkekmiş gibi mesaj atın . Numaranın kim üzerine kayıtlı olduğunu söyleyen programlar var onlarla bakın. Eşinize birşey çaktırmadan numaranın peşine düşün bemce

Neden bir cümle hele hemen uyandırırsınız şu eşlerinizi hiç anlamıyorum?
Yapacağı varsa önceden engellemek içinse niyeti bozmuş adamı yavaşlatırsınız sadece..
Bir sakin soğukkanlı takip edin de emin olun daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…