Şüphe

Bitanemmmtatlim yine soyluyorum,sen cok GUCLU bir kizssin!
Anneciginin mekani cennet olsun
Umarim iyisindir?yagizi da artik yureginin derinliklerine gom be yavrum
Daha cok uzuleceksin yoksa,onune bak artik genceciksin daha iyisini hakediyorsun emin ol
Ama sana kustumm bennablana yazmiyorsun artik..ayran ictik ayrimi dustuk kuzum

Başın saolsun gerçketen çok zor şeyler atlatmışsın, o da hep zor anlarda yanında olmuş sana kol kanat germiş saolsun böyle etkilenmen de gayet normal, en olmadı açıl ona söyle hislerini, sana kötü birşey söylemez en fazla ben öyle düşünmüyorum seni kardeşim gibi görüyorum der konu kapanır. Ama uzaklaşmak zorunda da kalabilirsin o saatten sonra.

Bence okulunun bitmesini bekliyor. O zaman abilik sıfatını atar bi kenara

Buraya yazmayalı çooook ama çoook değişiklikler oldu, bir ara bir lafının üzerine bende öyle düşünmüştüm ama şimdi düşünmüyorum... Son durum ne derseniz ne sıfatta olursa olsun ne beraberken yapabiliyoruz ne de ayrı yapabiliyoruz... Daha doğrusu o yapamıyor

Canim ne abisi ya..Ne abisi..Kesinlikle seni çok beğeniyor ilgi duyuyor..Hoşlanıyor..Seninle geleceğe yönelik planı olup olmadığını bilemiyorum.hani geçici bir hevesmi ciddimi bilemem bunu ama senden çok hoşlanıyor..Sende itiraf edicek ışığı göremedi.

Yorumun için teşekkür ederim, beni sevmiyor demiyorum zaten seviyor fakat ne sıfatıyla bilmiyorum ama insan olarak sevdiği değer verdiğinden en ufak şüphem bile yok... Geleceğe ait tek planımız iş planı :) Ama sizin dediğiniz gibi birşey olursa ciddi olurdu ona eminim

Konu açılali çok olmuş aslında bir gelişme varmı? Hala mı bilemiyorsun cnm.okulun bittimi

Başı belaya girmesin diye mezun olmanı bekliyor açılmak için bence.
Konu çok eskiymiş yeni farkettim. Bir gelişme var mı? Senelerdir daha da gelişme yok derseniz artık bir şey yoktur yani.

Konu açılali çok olmuş aslında bir gelişme varmı? Hala mı bilemiyorsun cnm.okulun bittimi
Okulum bitmedi canım hatta daha 1 senem var, ölümler girince araya pek toparlayamdım dersleri... bildiğim tek şey beni insan olarak çok sevdiği çok değer verdiği... geri kalanı ise tam bir muamma... Ayrı kalmayı denedim uzak kalmayı... Uzak kalamıyor ve ne sıfatla olursak olalım ister hoca ister başka birşey ne beraberken yapabiliyoruz nede ayrıykeni böyle garip bir hal

Başı belaya girmesin diye mezun olmanı bekliyor açılmak için bence.
Konu çok eskiymiş yeni farkettim. Bir gelişme var mı? Senelerdir daha da gelişme yok derseniz artık bir şey yoktur yani.
Merhaba, burada anlatmadığım bir dünya gelişme oldu, hatta bana sen benim hayalimdeki evlenilecek kız modelinden bir tık üsttesin dedi ve hatta hatta geçen gece seni düşündüm babanada birşey olursa (akrabalarımla pek görüşmüyorum ) ne yaparsın diye sonrada bizimle yaşarsın dedim, Bizimle yaşar mısın ? Hem annem seni çok sevmiş diyen birisi bu kişi ... Ama sonra ne oluyorsa tekrar abim moduna giriyoruz... Sonuç ne, umursamıyorum artık çünkü biliyorum yine canım acıyacak

Evet bu kadar zamandır hala kafasında netleştirememiş duygularını. Demek ki duygusal olarak yaşı gibi olgun biri değil. O yüzden de belki bu kadar genç bir kızı beğeniyor.
Bence yoluna bak. Sana zarar verecek bir karakter.

Zarar verecek birisi değil, benim annemden sonra babasını kaybetti o, annemde sürekli yanımda olunca bende babsını kaybettiğinde onlara gittim hergün birkaç arkadaşımla ( onun öğrencisi olan ) ailesi, akrabaları hepsiyle tanıştım, yardımcı olduk, o süreçte bunlar oldu birden açıldı ama sonra babasından sonra toplayamadı kendini ve bana sürekli ben artık mutlu olamayacağım uzak dur bendeni senide üzerim, ben artık iyi değilim tarzında şeyler söyledi... O esnada hocam yada sevdiğim kişi olduğu için değil sadece aynı acıyı paylaşmış bir insan vardı gözümde ve o halde o duygularda yalnız bırakmak istemedim... Dediğim tekşey dünyanın en mutsuz en kötü insanıda olsan uzak durmayacağım dedim o da biliyorum zaten senin asla benden uzaklaşmayacağını biliyorum dedi, sonrada benim onun hayatından biraz uzaklaşmaya çalışmam sonrası sınavlar ve en son kuzenimin kanser olması... Kısacası uzaklaşamıyoruz...

Sen bu adam
Sen bu adamdan hoslaniyorsan oda senden hoslaniyor ama hoslanmiyorsan abi kardes gibi gorunuyoz de gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…