- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Merhaba, ilk önce şunu söyleyeyim arada çıkar ilişkisi olacak birşe yok ve o öyle karakterde bir insan değil, onun yanlış tanınmasını istemiyorum.
Ben abim olarak görüyorum desem de olmuyor, hocam olarak görüyorum desem de olmuyor, ama emin olduğum birşey varsa abi olarak görmediğim, yani davranışları, sözleri yanıltıyor, ona ısınmamı sağlıyor.
Arabasına binmek mi ? arabasına binmedim, beraber yürüyerek, aynı ulaşım aracını otobüs, metrobüs gibi kullanarak eve geldk dedim, araca binmek yok yani, tamam ifade edeyim de ama o da bana kardeşim diyor, ben adım atayım diyorum hoop bir kardeşim lafı o zamanda geri çekiliyorumDolambacli giden seylerden hoslanmiyorum madem bukadar yakinsiniz arabasina binecek kadar nediye uzatiyorsunuz acilsan kaybedecegin hic birsey yok adam aileler tanissin bile demis normal bir hoca boyle konusmaz ilgisi olan adam konusur .Net ol duygularin da ve belli et olsun bitsin evirip cevirme oyle dedi nedemek istedi diye acik iste seviyorum diyor sebi.
Teşekkür ederim yorum için, çok teşekkür ederim hemde.bir akademisyen esi olarak yaziyorum ki aranizda senin ogrenciligin suresince olusacak bir beraberlik onun universitede kariyerini negatif etkileyecektir. bunun cok ornegini biz de etrafimizda gorduk. ancak tabii ispat olmadigi takdirde yasal bir ceza yaptirimi da yok. Ozetle, sana karsi ozel bir hissi varsa bile okulun bitmeden adim atmamasi cok normallesir bu durumda.
Teşekkür ederim yorum için, çok teşekkür ederim hemde.
:) yaklaşımınız çok hoş gerçekten, umarım hayatınız boyunca mutlu olurssunuz hep :)rica ederim. ozellikle belirtmek isterim ki zamana inanmak en dogru yaklasim olur sizin durumunuzda. keza okul bittiginde benzer bircok bagin hususi iliskiye dondugune de taniklik ettik biz cevremizde. bu sure icinde baginizi bozacak yaklasimlardan korunursaniz gelecegi kim bilebilir :)
Kardes kelimesini surekli kullanandan korkacaksin asil hocadan kardes olmaz yok boyle bir dunya .Kaybetmekten korkuyor,yanlis snlayacagini dusunuyor.Sen den bir sey alamamis ki acilabilsin aslin da cok belli ettis aileleri tanistirmak istemesi,hic asik oldun mu demesi ,seninle aram da fazla yas yok senin yasin da kiz arkadasim oldu demesi yani diyor ki bak bizde birlikte olabiliriz .Adama abi falan deme ,mesajlarin da da hocam denek zorun da degilsin duygularini hissettir ugrastirma adami fazla.Arabasına binmek mi ? arabasına binmedim, beraber yürüyerek, aynı ulaşım aracını otobüs, metrobüs gibi kullanarak eve geldk dedim, araca binmek yok yani, tamam ifade edeyim de ama o da bana kardeşim diyor, ben adım atayım diyorum hoop bir kardeşim lafı o zamanda geri çekiliyorum
realist davrandim diyelim:) yaklaşımınız çok hoş gerçekten, umarım hayatınız boyunca mutlu olurssunuz hep :)
Anladım, kabul hata bende, kardeşim diyor ama abim gibi davranmıyor kızıyorum kırılıyorum ama dediğiniz gibi seviyorsa abim gibi davranamaz, ben belli etmiyorum o da çekiniyor anlaşılan, anladım gerçekten anladım, çok teşekkürler, gerçekten çook teşekkürlerKardes kelimesini surekli kullanandan korkacaksin asil hocadan kardes olmaz yok boyle bir dunya .Kaybetmekten korkuyor,yanlis snlayacagini dusunuyor.Sen den bir sey alamamis ki acilabilsin aslin da cok belli ettis aileleri tanistirmak istemesi,hic asik oldun mu demesi ,seninle aram da fazla yas yok senin yasin da kiz arkadasim oldu demesi yani diyor ki bak bizde birlikte olabiliriz .Adama abi falan deme ,mesajlarin da da hocam denek zorun da degilsin duygularini hissettir ugrastirma adami fazla.
Hayırlısı buymuş diyelim ben yoluma devam edeyim, zaten başlamamış birşeydi , başlıktaki gibi süpheydi :) bu şekilde sonuçlandırmam iyi oldu :)Bence herseyi akisina birakin olucaksa zaten olur eger olmuyacaksa sizin icin hayirlisi buymus demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?