Şüpheden boğulmak üzereyim

Konu sahibi eşin senin sırdaşın , arkadaşın olduğu için seni iyi tanıyormuş güzel gözlemlemiş .Sen ekran görüntüsü ile karşısına çıktığında şok olacaktır .

o adamı parca pıncık etmek vardı ya .. Ama sız sakın olun delil toplamanız ıcın avukatla gorusmenız sart bana gore.. Mahkemeye sunmak adına Size dogru yolu gostereceklerdır..

En azından bosanmayacaksan bıle bı tıtret yanı.. Cıddı oldugunu gorsun sarsılsın.. İliklerine kadar hissetsin seni kaybedecegını ...

Kısacası sen uğraşıp bilgi toplamazsan kimseden Hayır yok
İşin kötü tarafı sen birinden şüpheleniyorsan ama emin değilsen şu şahıstan şüpheleniyorum da diyemiyorsun. Ya o değilse? İşte o zaman karşı tarafın seni şikayet hakkı doğuyor. Yazdığın gibi kendi başını kendin kaşıyacaksın bu gibi durumlarda. Delil toplayacaksın ve emin olacaksın.

Ah be canım.. Bu dediğin ancak filmlerde dizilerde olur.. Gerçekte ise adam yüzlü çıkmak için bahane olarak kullanır bunu.. Haklıyken haksız duruma düşürmeyi başarırlar kadını..
Aynen canım yaparlar bu şeytanlardan korkulur da işte
Onunda yolu yöntemi var tabiisi işini bilirsen hiç bi halt yapamaz
bazıları gerçek şeytanda bazende kafası bozuk bir kadının şeytanın aklına gelmeyecek fikirleri olur bunuda unutmamak gerek :KK62:

Artik o da olmayacak malesef. Kadin esinin sevgilisinden de tazminat alacakti ama yargıtay kararı bozdu. Evlilik birliğinden sorumludur, baskasi değil diye.
Oyle olmamaliydi bence. Sonucta kadin da adamin evli oldugunu biliyor yani. Evli adamla sevgili olduysa o da sorumlu oluyor. Adam %51 sucluysa o kadin da %49 suclu bana göre

Tazminat önemli değil burada bence. Sen açarsan davanı bu örnekte kız avmde calisan bir ogrenci birde. Kızın ailesi öğrenir, çevresi öğrenir. sosyal olarak zor duruma düşmesi de yeterli bence. Kız da bir silkelenip kendine gelir ne yapıyorum ben diye.

Konuyu başından beri takip ediyorum ve sabah ilk okuduğumda elim ayağım titredi, hem üzüntü hem sinirden. Bu insanlar ne istiyor. Allah bizim belamızı vermedi versin'' diye mi uğraşıyorlar bilmiyorum. Akasya zor biliyorum ama aldatılma durumu varsa biraz daha dayanıp delil toplamalısın tam anlamıyla aldatılmayı kanıtlar nitelikte.
Gerçi şu da var bunlar flört aşamasındaysa haftalar belki aylar sürebilir yakınlaşmaları.

Konuyu başından beri takip ediyorum ve sabah ilk okuduğumda elim ayağım titredi, hem üzüntü hem sinirden. Bu insanlar ne istiyor. Allah bizim belamızı vermedi versin'' diye mi uğraşıyorlar bilmiyorum. Akasya zor biliyorum ama aldatılma durumu varsa biraz daha dayanıp delil toplamalısın tam anlamıyla aldatılmayı kanıtlar nitelikte.
Gerçi şu da var bunlar flört aşamasındaysa haftalar belki aylar sürebilir yakınlaşmaları.
Canım neyin haftası ayı sürecek allasen
Çok iyi halaa iyi niyetli düşünüyosunuz
Ya adam karısına iyi çaktırmadan yiyo halt
Ee niyet belli
E kız desen oda evli bir adamla gizli işler peşinde ki şeytanca karısını bile takip ediyo bu kadar aşağılık
Belliki yollu m..tor çok afedersiniz

Yani bunların amaç belli ve bu amacı güden beyinlerin öyle aylarca konuşmasına flört etmesine gerer yok etmezlerde zaten
Amaca yöneliktir

Kadın zaten haberi yok adam evinde huzurlu niye bıraksın bulmuş bi v...ni

Ya cidden çok çok afedersiniz kelimeler için ama şiştim valla dün geceden beri

Bizim masum hanımlar işte hala sevgililiği konuşuyo

Tazminat önemli değil burada bence. Sen açarsan davanı bu örnekte kız avmde calisan bir ogrenci birde. Kızın ailesi öğrenir, çevresi öğrenir. sosyal olarak zor duruma düşmesi de yeterli bence. Kız da bir silkelenip kendine gelir ne yapıyorum ben diye.
işte tam bu noktada tazminat önemli bence ailesi ödesin kızın yerine de yaptığı terbiyesizliğin hesabını fazlasıyla versin o kız müsvettesi

Canım neyin haftası ayı sürecek allasen
Çok iyi halaa iyi niyetli düşünüyosunuz
Ya adam karısına iyi çaktırmadan yiyo halt
Ee niyet belli
E kız desen oda evli bir adamla gizli işler peşinde ki şeytanca karısını bile takip ediyo bu kadar aşağılık
Belliki yollu m..tor çok afedersiniz

Yani bunların amaç belli ve bu amacı güden beyinlerin öyle aylarca konuşmasına flört etmesine gerer yok etmezlerde zaten
Amaca yöneliktir

Kadın zaten haberi yok adam evinde huzurlu niye bıraksın bulmuş bi v...ni

Ya cidden çok çok afedersiniz kelimeler için ama şiştim valla dün geceden beri

Bizim masum hanımlar işte hala sevgililiği konuşuyo
Duygusal yakınlaşmaysa sürebilir. Of bıktım bu insanların pislik yüzlerinden. Eşine sadık olmak bu kadar mı zor, derdin ne senin be adam.

o_Oo_Oo_OKızlar artık 2. kadına tazminat ceza fln hiç bir şey verilmiyor.. az önce bi haber okudum izmirde pilot olan adam eşini hostesle kendi evlerinde aldatıyor... hostes bu kadının kıyafetlerini giymiş mutfakta banyoda yatak odasında resimleri varmış bunu kanıt olarak kullanmış kadın mahkemede... kocasına 50000 tazminat 1500 nafaka cezası vermişler... hostes e ise 10000 ceza vermişler ama daha sonra bu temyizde bozulmuş yani kısaca 2. kadına hiiiiiç bir şey olmamış. deliller kesin ve net olmasına rağmen

Arkadalar cok ozur dileyerek yaziyorum baska bi konuda konusurken o arasa burayida okurken buraya msy yazmisim bilginize hepiniz topa tutmayin hemen

sonuç ne arkadaşlar 49. sayfada kaldım

Bende sabahtan beri okuyorum konu sahibi watsapp webten takibe başladı akşam ayrı odalarda otururken konu sahibi PC başında yazışmalarını gördü canım cicim bebeğim tarzında ,biraz daha beklemeyi düşünüyordu en son msjında öyle yazmıştı hala haber yok...

A akasya-06 canım allah yardımcı olsun hiç böyle düşünmemiştim sonunu en küçük ihtimaldi bu allah kahretsin onları sen birazndaha bekle bencede ve gündüz takip etmeye çalış mümkünse bizi de habersiz bırakma meraktayız senin için :cry:

Ha. Anladim.
Zaten amac ekran goruntusu cekmis olmak, o zmn cokta guzel delil olur.

Ekran görüntüsü yerine diğer telefondan ekranın resimlerini çekin. Bu haberde okumuştum facebook yazışmalarınin benzeri photoshop vb programlar ile hazırlanabilecegini gostermis avukat falan.

Hatta konu sahibi yazışmaları videoya alsın.

Back
X