Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşin kötü tarafı sen birinden şüpheleniyorsan ama emin değilsen şu şahıstan şüpheleniyorum da diyemiyorsun. Ya o değilse? İşte o zaman karşı tarafın seni şikayet hakkı doğuyor. Yazdığın gibi kendi başını kendin kaşıyacaksın bu gibi durumlarda. Delil toplayacaksın ve emin olacaksın.Kısacası sen uğraşıp bilgi toplamazsan kimseden Hayır yok
Aynen canım yaparlar bu şeytanlardan korkulur da işteAh be canım.. Bu dediğin ancak filmlerde dizilerde olur.. Gerçekte ise adam yüzlü çıkmak için bahane olarak kullanır bunu.. Haklıyken haksız duruma düşürmeyi başarırlar kadını..
Artik o da olmayacak malesef. Kadin esinin sevgilisinden de tazminat alacakti ama yargıtay kararı bozdu. Evlilik birliğinden sorumludur, baskasi değil diye.
Oyle olmamaliydi bence. Sonucta kadin da adamin evli oldugunu biliyor yani. Evli adamla sevgili olduysa o da sorumlu oluyor. Adam %51 sucluysa o kadin da %49 suclu bana göre
Canım neyin haftası ayı sürecek allasenKonuyu başından beri takip ediyorum ve sabah ilk okuduğumda elim ayağım titredi, hem üzüntü hem sinirden. Bu insanlar ne istiyor. Allah bizim belamızı vermedi versin'' diye mi uğraşıyorlar bilmiyorum. Akasya zor biliyorum ama aldatılma durumu varsa biraz daha dayanıp delil toplamalısın tam anlamıyla aldatılmayı kanıtlar nitelikte.
Gerçi şu da var bunlar flört aşamasındaysa haftalar belki aylar sürebilir yakınlaşmaları.
Eşi o kadınla wtsptan yazışmış gece maalesefsonuç ne arkadaşlar 49. sayfada kaldım
işte tam bu noktada tazminat önemli bence ailesi ödesin kızın yerine de yaptığı terbiyesizliğin hesabını fazlasıyla versin o kız müsvettesiTazminat önemli değil burada bence. Sen açarsan davanı bu örnekte kız avmde calisan bir ogrenci birde. Kızın ailesi öğrenir, çevresi öğrenir. sosyal olarak zor duruma düşmesi de yeterli bence. Kız da bir silkelenip kendine gelir ne yapıyorum ben diye.
Kiz anam uyku hsliyle buraysmi yazmisimBurdayim da niye burda yapiyok dedikoduyu sen bana bisi mi ima etmeye calisiyon ha![]()
Duygusal yakınlaşmaysa sürebilir. Of bıktım bu insanların pislik yüzlerinden. Eşine sadık olmak bu kadar mı zor, derdin ne senin be adam.Canım neyin haftası ayı sürecek allasen
Çok iyi halaa iyi niyetli düşünüyosunuz
Ya adam karısına iyi çaktırmadan yiyo halt
Ee niyet belli
E kız desen oda evli bir adamla gizli işler peşinde ki şeytanca karısını bile takip ediyo bu kadar aşağılık
Belliki yollu m..tor çok afedersiniz
Yani bunların amaç belli ve bu amacı güden beyinlerin öyle aylarca konuşmasına flört etmesine gerer yok etmezlerde zaten
Amaca yöneliktir
Kadın zaten haberi yok adam evinde huzurlu niye bıraksın bulmuş bi v...ni
Ya cidden çok çok afedersiniz kelimeler için ama şiştim valla dün geceden beri
Bizim masum hanımlar işte hala sevgililiği konuşuyo
Aynen ya pardon baska bi konudaydik biz okurken burdan yazmisimYolu şaşırdınız herhalde .Burada telde eşine gelen samimi mesaj konuşuluyor
Hemen kizmayin yannislikla yazmisim arkadasim pardonHakikaten neyin dedikodusunu yapacaksınız merak ettim,konu sahibinin mi eşinin mi? Başkasının can acısına bu kadar duyarsız kalabilmek bir de kendine malzeme çıkarabilmek,pes doğrusu bir arkadaş daha yazmış ama gerçekten edep yahu
sonuç ne arkadaşlar 49. sayfada kaldım
Ha. Anladim.
Zaten amac ekran goruntusu cekmis olmak, o zmn cokta guzel delil olur.