Şüpheden boğulmak üzereyim

Benim başıma gelse şöyle yapardım böyle yapardım diyemiyorum çünkü eşimi seviyorum kendimi yerine koyamıyorum yapamıyorum...ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum..
Ama dediğim gibi keşke bekleseydin daha net bilgiler alırdık şimdi nerden bilcez o kadınla birlikte olup olmadığını.. Şimdi birileri önemli mi bu diyecek bence önemli yapabilmiş mi bu kadarını göze almış mı bunları bilmek isterdim ben olsam..
Açıkçası ben ikna olmadım bir yıl bi kadınla sadece konuştuğuna erkekler zaten sevmezler öyle mesajlaşayım falan çoğu kadın flört döneminde bundan şikayetçidir bana mesaj atmıyor ilgilenmiyor.. O kızı niye çeksin niye ona aşkım canım desin birde senin düşündüğün anlamda demedim diyor yahu canımın bebeğimin baska ne anlamı var canın mı çıksın ne diyim ki o kızda senin karından farklı ne var onunla sohbet edeceğine karınla iki kelam etseydin ya şiştim yeminle..

aynen öyle burada bu tarz konular açıp da,sonu boşanmaya giden konu,1 ya da 2 dir.genellikle diğer kadına kaptırmamak olarak yaklaşılıyor konuya.ama ortada kaptırılmamayı hak edecek koca olmaması da ayrı bir ironi.

Kizdan çok koca suçlu.
Kız ahlaksizsa kuyruk salladiysa hemen sevgilimi olacakti koca!

Hadi kız adama yanaştı
Adam, haddini bildirir ben evli barkli adamin git işine diyecekti

İş erkekte biter.

Canim ii düşün taşın sen nasıl uykusuz kalıp psikoljn bozuldysa valla burda ki tüm kızların beyni yandı hepimiz esimizden şüphe edyrz artık ama ne olur bunları yanlarina bırakma baş git AVM ye seni 1 yıldir ayakta uyutmak nasıl oluyormus onlara göster güçlü ol kocan denen adama da yap yapcni ben olsam evden kovardim o kızın ailesini bul lütfen o senin yuvanı yıktı sende onu ailesinden et onlar yaparken günah değil siz yapincada günah olmaz gbersinler ikiside canını skmk istemm ama 1 yıldır hiç mi bulusmdlr hiç mi gorusmedlr yalan inşallah bu kez yine biz yaniliyorz dicem ama bunu yapan adam herseyi yapmıştr o kızda resmen seninle dalga geçmiş adı serefsz s....tük ne olur hangi mağaza hangi AVM e soyleeeeeeeeeee senin yerine biz rezil ederiz

Abla bunun psikolojik bir açıklaması varmış ya burda okudum ya ayşe armanda,söyle ki: şimdi kişi daha değerli görüyomuş aldatan kişiyi, hani onu başkaları da istiyo demek ki bir numara var bunda diye,başkaları da istiyor ama o benim demek için bırakmama durumu oluyormuş

Adam ağzıyla demiş sen yakalamasaydın ilerletirdim durumu hatta fiziksel bir şeyler olurdu diye
ki bence oldu adam yalancı

bitti filan diye bi nevi ahkam kesmissiniz adama ama her satirda esim de esim..
cikss siz bosanmazsiniz aksine affeder bide cocuk yaparsiniz ustune.
119 sayfa olmus bi 119 sayfa daha yazilsa sonuc degismez.

Okurken sürekli yuh dedim. adamın pişkinligi takdire şayan gerçekten.
Biz boyle şok gecirmisken konu sahibi nasıl bir tramva yaşadı kim bilir.
esinizin yakalaman iyi oldu belki daha da ileri gidio günaha giricektim demesi her şeyi daha da b.k etmiş. adam resmen yakalanmasaydim devam edecektm dha da ilerlerdi diyor şaka gibi.
hani insan pişmanım yada birakcaktm zaten dese yalanda olsa binevi dinler. Ama yaptığı rezilligi bir de sıvamış.cok sevindim ki böyle bir adamdan çocuk yapmamissiniz.birde hamileydn boşluğa düştüm ilgisizdin bana diye bahanesi olamadi cok şükür.
bence iyice süründürün o adamı. ve nolur o kızı rezil edin karşısına çıkın. asillik falan o kız icin geçerli değil. yada bize yerini deyin biz dalalm topluca. tamam adamlar zaten çoğu sütü bozuk gbi düzgünce olani cok az artık ama bu kadın milleti de zivanadan çıktı. Allh topunu kahretsin. bir yanda şiddet gören kocasının şiddetine maruz kalan hemcinslerime üzülüyorum. Diğer yanda elalemin evli barkli adamlarına göz koyan kani bozuk kadinlardan tiksiniyorum.

Büyü bozulmamıştır canım ya. Kadın daha iyisini bulmuş adama tekmeyi basmıştır. Adam da nasıl olsa evde beni bekleyen var diye dönmüştür. Verdiğiniz örneğe bakın. Ayrıca burada böyle şeyler konuşmak yasak. Yıl olmuş 2016 kafalar MÖ.
El birliği ile bozmuşsunuz o büyüyü evet.

canım psikolojik açıklaması o,halk dilinde açıklaması ise bu; elin kızına mı kaptırıcam gül gibi kocamı..

Kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama erkekler evlilikleri monotonlasmaya baslayinca baska bir macera arayisina giriyorlar.
Benim esim olacak adamin sik kullandigi bir soz,"erkek adam karin ustunde yurur, iz birakmaz".
Yani yakalanmayan erkekler gonullerini egleyip, yine evlerine donuyorlar ama yine esimin tabiriyle"acemi caylaklar" ellerine yuzlerine bulastirip evdeki eslerinden de oluyorlar.
Aldatmayan erkek sayisi yok denecek kadar az. Kacimiz bundan ne kadar eminiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…