- 10 Mart 2011
- 167
- 151
- 303
konuya döneyim de biz bu filmi daha önce kk da defalarca izledik.
okumuş,kültürlü,maddi olanağı olan ve çocuğu olmayan bir çok kadın önce bir telaşla konu açtı,
ikinci gün kocalarının aldattığı ortaya çıktı,
üçüncü gün hep birlikte o koca olacak insanlara saydık sövdük konuyu açanlar boşanacağım bitti dedi,
dördüncü gün kızlar asılında kocam bu gün şunu dedi,akşam bunu yaptı off çok pişman diye kapı aralandı
ve beşinci gün terapiste gitmeye karar verdik bir kez daha deneyecğiz ile konular kapandı.
o yüzden kimseye boşan dememem ben çünkü buradan asla boşanma kararı çıkmaz.ki zaten ille de boşansınlar diyecek değiliz,bize ne? sanki millete biz mahkeme kurup boşuyoruz gibi coşmasın kimse.tam tersi kocişlerinin değerini bir kez daha gösteriyoruz,nasıl oluyorsa artık
Kıza verebileceğiniz en büyük zarar magaza müdürüne olanları anlatmak bence....
Bizimle gereğinden fazla ilgilendi samimi olmaya calıstı son olarakta fatura bilgilerimden eşime ulaşıp ilişki yaşamaya basladı diye bilgi ver işine son verılır cv sinede işlenir..rezilde olur calısanlar hemen duyacakladır zaten..
Gidip bagırmak cagırmak seni alçartır..poliste ii fikir herkes edepli yoldan bu edepsizliği öğrenir fakat bu işlerle ilgileniyorlarmı bilemiyorum.polisle ailesinede yansımış olur cezanın en büyüğü olur ona.
Canim ii düşün taşın sen nasıl uykusuz kalıp psikoljn bozuldysa valla burda ki tüm kızların beyni yandı hepimiz esimizden şüphe edyrz artık ama ne olur bunları yanlarina bırakma baş git AVM ye seni 1 yıldir ayakta uyutmak nasıl oluyormus onlara göster güçlü ol kocan denen adama da yap yapcni ben olsam evden kovardim o kızın ailesini bul lütfen o senin yuvanı yıktı sende onu ailesinden et onlar yaparken günah değil siz yapincada günah olmaz gbersinler ikiside canını skmk istemm ama 1 yıldır hiç mi bulusmdlr hiç mi gorusmedlr yalan inşallah bu kez yine biz yaniliyorz dicem ama bunu yapan adam herseyi yapmıştr o kızda resmen seninle dalga geçmiş adı serefsz s....tük ne olur hangi mağaza hangi AVM e soyleeeeeeeeeee senin yerine biz rezil ederizKızlar, eşimle dün gece konuştum, dayanamadım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı artık sürdüremedim. Yattık, sana bir şey sorucam dedim, sor dedi. (kızın adına x diyelim) X ile ne zamandır görüşüyorsun dedim, bir an kaldı öyle, bu arada ikimiz de sırtüstü uzanmış tavana bakıyoruz. birkaç saniye sessizlikten sonra, epey bir zamandır dedi. Neden dedim? Arkadaşça dedi. Arkadaşına bebeğim mi diyorsun dedim. O kelimelerin senin düşündüğün tarzda anlamı yok dedi. Rabbim şahidim olsun seni aldatmadım, seninle evlendikten sonra gönlüm kimseye kaymadı hiçbir şekilde dedi.
Kalktım yataktan, seninle aynı değilmişiz biz, bunu şimdi anlıyorum, ahlaki olarak uyuşmuyoruz, bitti dedim. Ve kızlar tüm bunlar olurken rabbim bana öyle bir sükunet verdi ki, asaletimi bozmadan sakin net bir şekilde, ağlamadan, dimdik durdum, bağırıp çağırmadım. Ve devam ettim; bana bağımlı kalmak zorunda değilsin, bana dürüst olup gitmek istesen sana yol veririm, benim arkamdan bunları niye çevirmene gerek yok ve yol veriyorum sana dedim, ne demek yol veriyorum dedi, yani bitti dedim ve kalktım salona gittim. Arkamdan geldi, çok kötü durumda tabi ki. Ben seni çok seviyorum ve bırakmam dedi. Ben de artık sana güvenemem, güvenin kaybolduğu bir evliliği de yürütemem dedim. haklısın güvenini zedeledim ama sana ihanet etmedim dedi. Bana doğruyu söyle, neden o kızla görüşme gereği duydun dedim. kızla yaklaşık bir yıldır görüştüğünü söyledi, kız benim face hesabımı eklemişti ya soru sormak için, ondan sonra eşime ulaşmış birkaç defa soru sormak için. muhabbet de böyle başlamış. şöyle dedi eşim; aslında bir süre sonra kızın niyetinin çok da masum olmadığını anladım ama görüşmeye devam ettim, niye ettim bilmiyorum, galiba gevşeklik gösterdim muhabbet öyle ilerledi ama seni aldatmadım dedi. Ben de o kız %30 hatalıysa sen %70 hatalısın dedim, evet kabul ediyorum ben ona cesaret vermeseydim o da muhabbeti ilerletmezdi dedi. Şu an sen üzgün olduğun için ben çok üzgünüm, hakkım yoktu bunları sana yaşatmaya ama şuna emin olabilirsin, gönlüm senden başkasına hiç kaymadı. her işte bir hayır var, eğer bu ortaya çıkmasaydı, görüşmeye devam edecektim, belki de daha büyük bir günaha girerdim dedi. Bu arada görüşmeleri whatsapp ile sınırlıymış.
bundan sonra görüşmeyeceğine dair yemin etti, bana destek ol bırakma beni, aşacağım bu yaptıklarımı dedi. ben de artık konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, bu şekilde yürütemem, benim de kendime bir saygım var dedim. yakında bir seminer dönemim var kızlar. eşime dedim ki, semineri atlatayım bu işi anlaşmalı olarak halledelim, yargılama süreciyle uğraşmak istemiyorum. Hayır asla dedi, bana destek ol, yaptıklarımı telafi edicem güven noolur dedi. ben söyleyeceğimi söyledim dedim. ben salonda yatıcam dedim, hayır yatağa gel lütfen dedi, hayır dedim, kanepeyi açtım salonda, o da o zaman ben de burada yatarım dedi. hayır dedim, yorganı üstüme örttüm, kanepenin ucuna kıvrıldı, yorgan da yok üstünde. madem sen gitmiyorsun ben giderim dedim ve yatak odasına geçtim. arkamdan geldi, git lütfen, izin ver biraz uyuyayım dedim. bana destek olacağını söyle, beni bırakmayacağını söyle lütfen dedi, hayır dedim. yatıp yorganı üstüme çektim, o zaman kenarda yatayım yorgan da istemiyorum dedi, kenara kıvrıldı, yorganı da vermedim.
sabah işlere dağıldık, durum bu kızlar.
aynen öyle burada bu tarz konular açıp da,sonu boşanmaya giden konu,1 ya da 2 dir.genellikle diğer kadına kaptırmamak olarak yaklaşılıyor konuya.ama ortada kaptırılmamayı hak edecek koca olmaması da ayrı bir ironi.
Konu büyüye nasıl geldi? Hey Allah'ım ya. Yıl olmuş 2016 hala bu saçmalıklara inananlar var.
Benim başıma gelse şöyle yapardım böyle yapardım diyemiyorum çünkü eşimi seviyorum kendimi yerine koyamıyorum yapamıyorum...ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum..
Ama dediğim gibi keşke bekleseydin daha net bilgiler alırdık şimdi nerden bilcez o kadınla birlikte olup olmadığını.. Şimdi birileri önemli mi bu diyecek bence önemli yapabilmiş mi bu kadarını göze almış mı bunları bilmek isterdim ben olsam..
Açıkçası ben ikna olmadım bir yıl bi kadınla sadece konuştuğuna erkekler zaten sevmezler öyle mesajlaşayım falan çoğu kadın flört döneminde bundan şikayetçidir bana mesaj atmıyor ilgilenmiyor.. O kızı niye çeksin niye ona aşkım canım desin birde senin düşündüğün anlamda demedim diyor yahu canımın bebeğimin baska ne anlamı var canın mı çıksın ne diyim ki o kızda senin karından farklı ne var onunla sohbet edeceğine karınla iki kelam etseydin ya şiştim yeminle..
Bakın çok haklisiniz ama belki de çok yakınında bunu yaşadığım için böyle düşünüyorum. Benimde akrabalarında birbirini deli gibi seven bir çift vardı. Herkes yapar o adam yapmaz derdik. Sonra birgün bi kadına imam nikahı yaptı ve kendi evinin yanında ev tuttu. Eşi şok tabi. Sonra ögrendikki kadın adama büyük yaptırmış. Kopamiyor resmen karısını sevmesine rağmen. Tam bir yıl dua ettik hep birlikte. Kadın 1 yıl ağladı sabahlara kadar dua etti. Ve sonunda Rabbim yardım etti bir yılın sonunda adam eşine döndü ve büyü bozUlduktan sonra hungur hungur ağlayıp senin duaların beni kurtardı dedi. Evet kadın için çok zor ama şimdi yine çok mutlular. Demek istedigim konu sahibini de esine büyü yapıldı falan değil. Bak şimdi bu yorumuna gelen yorumlara birazdan :) demek istediğim bi sakin olup konu sahibine aklını başına toplasin daha çok yeni. Boşan diye israrin hiç bir getirisi yok. Kadın boşanmak istemese topa mi tutacağız. Biraz zaman geçsin işin aslı asdarini öğrendim sonrasında gideceği yolu kendi seçer. Ama yok bosanmassa bi daha yorum yapmicam hepsi aynı bunların. Madem bosanmican neden bizden akıl istiyorsun tarzı yorumlar hiç hoś değil. Umarım anlatabildim.
Abla bunun psikolojik bir açıklaması varmış ya burda okudum ya ayşe armanda,söyle ki: şimdi kişi daha değerli görüyomuş aldatan kişiyi, hani onu başkaları da istiyo demek ki bir numara var bunda diye,başkaları da istiyor ama o benim demek için bırakmama durumu oluyormuş
canım psikolojik açıklaması o,halk dilinde açıklaması ise bu; elin kızına mı kaptırıcam gül gibi kocamı..
çok güldün lafınaevet büyü yüzünden ev tutmuş adam, sana büyü yapılsa ev tutacak paran bile yok pis fakir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?