bu büyü işi niye hep erkekleri buluyo yav,bir kadın da kocasını aldatıp sonra da kocişim affet bana büyü yapmış o pis adam o yüzden seni aldattım demiyor
Arkadaşlar maalesef çok çok iyi davranan kocalar dan çıkıyor böyle pislikler çoğunlukla..Konuya ilk yorumum somut birseyler yapmayacaksan hiç kurcalama olmuştu
Mavi Turna diye bir arkadaş vardı hatırlarsınız ona da bir dünya yorum yapıldı bosanıcam dedi başını aldı bi yerlere gitti sonra iş terapiye gidiyoruza döndü,bu terapide moda oldu, kişilik uyuşmazlıkları ta da iletişim problemleri için tamam gidilsin de aldatma işine terapist ne yapacak
Sadece telefonla görüştüler, acaba? Bu acaba hiç mi kafayı kurcalamaz, adam 1 senedir süper rol yapmış ilgili koca mutluluğumuz bozulmasın edebiyatı yapan koca...Bu kadar iyi rol yapan birine nasıl güvenilir,adam eve çiçekle gelse şüphelenecek artık
kadına büyü tutmuyormuş ondan:)bu büyü işi niye hep erkekleri buluyo yav,bir kadın da kocasını aldatıp sonra da kocişim affet bana büyü yapmış o pis adam o yüzden seni aldattım demiyor
olur muuuu, kadın olunca yollu oluyor o zaman büyü bahanesi ortadan kalkıyor.. erkekler ihanet edince büyü bahanesi default olarak geliyor..
aynını düşünmüşüz:)cıks kadınlara büyü işlemiyor.. ne hikmetse hep erkeklere işliyor nefisleri çok ya ondan ötürü yıldızları düşük ..
Günlerce insanlar takip edip ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar ( Bu konu sadece bir örnek, benzeri çok var )Bakın çok haklisiniz ama belki de çok yakınında bunu yaşadığım için böyle düşünüyorum. Benimde akrabalarında birbirini deli gibi seven bir çift vardı. Herkes yapar o adam yapmaz derdik. Sonra birgün bi kadına imam nikahı yaptı ve kendi evinin yanında ev tuttu. Eşi şok tabi. Sonra ögrendikki kadın adama büyük yaptırmış. Kopamiyor resmen karısını sevmesine rağmen. Tam bir yıl dua ettik hep birlikte. Kadın 1 yıl ağladı sabahlara kadar dua etti. Ve sonunda Rabbim yardım etti bir yılın sonunda adam eşine döndü ve büyü bozUlduktan sonra hungur hungur ağlayıp senin duaların beni kurtardı dedi. Evet kadın için çok zor ama şimdi yine çok mutlular. Demek istedigim konu sahibini de esine büyü yapıldı falan değil. Bak şimdi bu yorumuna gelen yorumlara birazdan :) demek istediğim bi sakin olup konu sahibine aklını başına toplasin daha çok yeni. Boşan diye israrin hiç bir getirisi yok. Kadın boşanmak istemese topa mi tutacağız. Biraz zaman geçsin işin aslı asdarini öğrendim sonrasında gideceği yolu kendi seçer. Ama yok bosanmassa bi daha yorum yapmicam hepsi aynı bunların. Madem bosanmican neden bizden akıl istiyorsun tarzı yorumlar hiç hoś değil. Umarım anlatabildim.
kızııım büyü yapmış diyo kadın ya,yazık adama öyle deme
Adam söylemedi zaten büyü yapıldığını karısı gidip öğrendi ve o yüzden sabretti. İnanmasanizda buyü hayatın bi gerçeği. Kotu niyetli kendini buna adamis cok insan var.Başına gelmeyen anlayamaz ve bu yüzyılda büyü mu var der tabiki...o ikinci kadın,akrabanız olan adama tekmeyi basınca ya da adamın hevesi geçince,büyüydü.hacı hocaydı diye.kıvırmaya başlamış adam
.ve bu yüzyılda hala bunlara inanan,kadınlarıız kızlarımız var,yazık...
hemdeevin yakınına.. adamdaki acımasızlığa bak yalnızevet büyü yüzünden ev tutmuş adam, sana büyü yapılsa ev tutacak paran bile yok pis fakir
Adam söylemedi zaten büyü yapıldığını karısı gidip öğrendi ve o yüzden sabretti. İnanmasanizda buyü hayatın bi gerçeği. Kotu niyetli kendini buna adamis cok insan var.Başına gelmeyen anlayamaz ve bu yüzyılda büyü mu var der tabiki...
Sende dün beni iyi niyete davet edenlerden biriydinAr
Arkadaşlar maalesef çok çok iyi davranan kocalar dan çıkıyor böyle pislikler çoğunlukla..
Acaba yaptığı aldatma ortaya çıkmasın diye mi artırıyorlar ilgi alakayı ?
ört bas etmek için mi ?
hı hıı. ne güzel her aldatan büyü var desin. sene 2015 hatta 2016. haberinz varmı.Adam söylemedi zaten büyü yapıldığını karısı gidip öğrendi ve o yüzden sabretti. İnanmasanizda buyü hayatın bi gerçeği. Kotu niyetli kendini buna adamis cok insan var.Başına gelmeyen anlayamaz ve bu yüzyılda büyü mu var der tabiki...
hemdeevin yakınına.. adamdaki acımasızlığa bak yalnız
Adam söylemedi zaten büyü yapıldığını karısı gidip öğrendi ve o yüzden sabretti. İnanmasanizda buyü hayatın bi gerçeği. Kotu niyetli kendini buna adamis cok insan var.Başına gelmeyen anlayamaz ve bu yüzyılda büyü mu var der tabiki...
Sanirim farkli bir boyuta cekilmis mesajim. Ben sahsen kadinlari erkeklerden akilli görüyorum buna nispeten kadinlarin aklinin daha fazla oldugunu savundum. Aldatan cogunluk olarak erkek.
Neredeyse aldatilipta neyin ne oldugunun farkina varmami isteyen arkadas olmus.. Merak etme bir kez aldatildim, erkektir cok nefsi var deyipte affetmedim.
Hayır canım kadınlar da çok aldatıyo ama dediğin gibi daha akıllılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?