Şüpheden boğulmak üzereyim

bu büyü işi niye hep erkekleri buluyo yav,bir kadın da kocasını aldatıp sonra da kocişim affet bana büyü yapmış o pis adam o yüzden seni aldattım demiyor

cıks kadınlara büyü işlemiyor.. ne hikmetse hep erkeklere işliyor nefisleri çok ya ondan ötürü yıldızları düşük ..

Ar Arkadaşlar maalesef çok çok iyi davranan kocalar dan çıkıyor böyle pislikler çoğunlukla..
Acaba yaptığı aldatma ortaya çıkmasın diye mi artırıyorlar ilgi alakayı ?
ört bas etmek için mi ?

Günlerce insanlar takip edip ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar ( Bu konu sadece bir örnek, benzeri çok var )
Şu programı yükle şöyle yap gibi, konu sahibi de tamam yapayım bulursam yapılacak belli derken...
3.gün buldum ama kocam ağladı finalde ayak ucumdayken yattık diyeceklerse bence de konu açmasınlar
Ha bebeğim yazısını gördün ha görmedin zaten evliliğe devam edeceksen ne diye milletin vaktini alıyosun boşuna , neden seninle bir üzülürken iyi tamamdı da senin dışında bir duruş sergilemeyi savununca cıks kötü yuva yıkan oluyoruz

Adam söylemedi zaten büyü yapıldığını karısı gidip öğrendi ve o yüzden sabretti. İnanmasanizda buyü hayatın bi gerçeği. Kotu niyetli kendini buna adamis cok insan var.Başına gelmeyen anlayamaz ve bu yüzyılda büyü mu var der tabiki...

karısı kime gidip öğrendi .. niye büyü mü yapılmış diye merak etti..
bakın bu tip işlerde hep bu işlerle uğraşanların başına geliyor ne hikmetse..

Ar
Arkadaşlar maalesef çok çok iyi davranan kocalar dan çıkıyor böyle pislikler çoğunlukla..
Acaba yaptığı aldatma ortaya çıkmasın diye mi artırıyorlar ilgi alakayı ?
ört bas etmek için mi ?
Sende dün beni iyi niyete davet edenlerden biriydin
Hani adam masum da ben çok kötüyüm günah almaya bayılıyorum gibi
İşte final, hep dedim keşke yanılsaydım diye ama hatırlatmadan da geçemeyeceğim şimdi

Nice1985 var meşhur,onun son konusu ne affettim ne boşandım,öylesi daha zor, affedip sonra hayatı hem kendine hem karşıdakine dar edeceksen psikopata bağlayıp telefon pc kurcalayacaksan, adam 5 dk geç gelse eve sığmayacaksan o affetmez değil zaten

Sanirim farkli bir boyuta cekilmis mesajim. Ben sahsen kadinlari erkeklerden akilli görüyorum buna nispeten kadinlarin aklinin daha fazla oldugunu savundum. Aldatan cogunluk olarak erkek.
Neredeyse aldatilipta neyin ne oldugunun farkina varmami isteyen arkadas olmus.. Merak etme bir kez aldatildim, erkektir cok nefsi var deyipte affetmedim.

hı hıı. ne güzel her aldatan büyü var desin. sene 2015 hatta 2016. haberinz varmı.

vallahi benim başıma gelse,gidip kocamda büyü mü var diye baktırmam.direk mahkemeye giderim.inanıp inanmama meselesi değil bu.tarz meselesi

Hayır canım kadınlar da çok aldatıyo ama dediğin gibi daha akıllılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…