Şüpheden boğulmak üzereyim

ne yolu ne yöntemi yahu??? ne için aldatılma karşında mı? yoksa 5 senedir devam eden vajinismus için mi???
neden cevaplamıyorsunuz herkes yırtınıyor,,5 senede tedavi terapi neyse çabaladınız mı diye??
neden baltan ösylemediniz bu durumu?

fırsatınız olur da okursanız memnun olurum. öncelikle geçmiş olsun. konunuzu dünden beri takip ediyorum. olanlara herkes kadar bende üzüldüm. fakat malesef ben diğerleri gibi düşünmüyorum. özellikle vajinismus açıklamanız herşeyin seyrini değiştirdi. kadınlar duygusal olduklarında yahut sinirlendiklerinde empati güçlerini kaybediyorlar. bu durumda bir erkeği anlamaları daha da güçleşiyor. eşi beş yıldır vajinismus olan birinin durumunu anlamak için cinsel açıdan tatmin olamayan bir erkeği anlamak adına bir erkekle konuşsaydınız yahut şurası bir erkekler forumu olsaydı iş bambaşka bir boyutta konuşulurdu. şu an sinirli ve yorgun olduğunuz için sağlıklı düşünemiyorsunuz ve yine kk üyelerine karı boşamak kolay oluyor görüldüğü gibi. hemen, boşan, süründür o şerefsizi, rezil et o kızı vs vs

Cinsel açıdan hadi onu da geçtim fiziki açıdan bir temasta bulunan iki insan asla o konulara kaymayan sohbetlerle başlayıp o tür sohbetlerle bitirmezler konuşmalarını. canım, bir tanem, bebeğim gibi hitaplarla yapılan bir konuşmayı nasıl bir ihanet belgesi olarak saklayabilirsiniz. Kaldı ki eşinin bir yıldır aynı şekilde görüştüğünü söylemesi bir takdiri hak ediyor. Kadın düşmanı sanmayın beni, eşinizi de savunmuyorum. Ama empati denen şeyi kullanmazsak herkes gördüğü bakış açısını hakikat diye tutturmaya başlar. O mesajları ben görseydim ne tepki verirdim ne karar verirdim bilemiyorum ama burda herkes senin psikolojini incinmeni düşünür ve bu yüzden seni savunurken eşinin de cinsellik gibi evliliği ayakta tutan en kıymetli şeye rağmen sana olan sevgisini bir kalemde silemezsin. yahut sırf bu sebeple yuvalar dağılır ve büyük oranda erkekler eşlerini boşadığı halde koca beş yılı çarşaf gibi önüne sürüp -hakkı olmasa da- suratına çarpmayan bir eşi öylece bırakıp gidemezsin bebeğimli canımlı konuştu diye.

Hata mıdır. Hatanın hasıdır. Ama bu ihanet değildir. Daha kötüsünü engelledi bunu bilmen derken de yalnızca bu ihtiyacını giderme arzuısu ve fikri bu işin sonu olabilirdi demek istemiş eşin.ama tekrar ediyorum beş yıldır bir erkeği bazen evlenme sebebi olan cinsellikten -istemeden de olsa- uzak tutmak bir ihtiyacı her geçen gün daha da körüklemektir. senin ve benim bugün su içmeden duramamamız gibi.

Linç edileceğimi bile bile yazdım hepsini. Ama erkeği erkeğe soracaksın. Diğer kadın! denince hepimizin tüyleri diken diken oluyor. Ama bu hassasiyetimiz yanlı ve taraflı kılıyor bizi. Buradaki yorumlara gözünü kapatıp dürüst bir şekilde sana herşeyi anlatan bir yılın sonunda da mesajlarında 'canım, bir tanem'den öteye gitmeyen bir konuşma tarzını devam ettiren, yıllar süren evliliğinde vajinismus sıkıntısından dolayı cinsel ihtiyacını gideremeyen ve kesinlikle her ufak şeyde başına kakılmamak suretiyle bir şansı daha affeden bir eşiniz var.

Her eline telefon aldığında kaşınızı kaldırıp kaldırıp bakışlar atmayacaksanız, eve her yarım saat gecikmesinde mahkeme salonu kurup onu ihanetle suçlamayacaksanız, her avm ihtiyacı için dışarı çıktığında ensesinde bir çift göz hissettirmeyecekseniz yani gerçekten bir şans daha verecekseniz bunu yapın. Bilgisayarınızda o program yine kayıtlı olsun. Benim anladığım kadarıyla eşiniz buna izin verecektir. Tüm konuşmaları bilin, kaçırmayın. Ona da söyleyin, kaybolan güven çabuk kazanılmıyor diye. Tabiki bir süre daha yakından takip edeceksiniz. Ama nefesinizi ensesinde hissettirmeyecekseniz lütfen şu boşanma ve haddini bildirme yorumlarını bir kenara bırakın da eşinize bir şans daha verin. Ama siz de tedavi olun. O kendine düşenleri yaptıysa siz de kendisine düşenleri yapın. Ki ortada bir sorun varsa sorunun bir parçası da elinizde olmasa da sizden kaynaklanıyor. O da sizin çaba harcadığınızı görsün.

Herkes bir şansı daha hak eder. Herkes ihanet edemez. Ama herkes hata yapar.

allah yardımcın olsun eger doğruysa bu durum ya boşan eger bosanmak istemiosan kesinlikle tedavi ol ama emin ol ki bu eşinin yaptıgı ne ilk ne son cinsel ihtiyacını belli ki seni aldatarak karsılamıs yerinde olsam beklemem bosanırım

Şimdi nacizane fikrimi paylaşıyorum beni taslayan taslasin

Bir AVM de satış görevlisi olan birisiyle kimse öyle mesleki konulara deginmez hele hele bide amir konu sahibi öyle dedi ya
Hadi deyindi face adresine kadar eklesiceksin ne ara muhabbet kurdun yahu bu kadar. .bende Evimin dibindeki AVM ye sk gider gelirim ve o kadar mağaza varki hiç bi satış gorevlisiylede öyle meslekmis cart curt konularına girmedim. En fazla sordugumbu kazagin bedeni var mı ?

Hadi diyelim ki oldu bu kadar sayfalarca yorum yapıldı konu sahibinin toplasan 10 yorumu var. Okuduğunu biliyoruz hepimiz. .yok enselicek kocasinida hiçbişey olmamış gibi buraya takilacak.

Başta inanır gibi oldum ama gerçekten sonra lackalasti. .
Neyse gerçek bi konuysada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…