inanılır gibi değil. yani çözmek için de çaba göstermemiş gibi görünüyor.evet. girmemiş.
benim de aklımdan böyle bişey geçti bence güvenmemeli eşineİnan ruhum sıkıştı söylmicem dedim ama o evi boş bıraktığında o kızın geleceğine yüzde yüz emin ol
Bu ilişkinin cinsellikle ilgili olduğu zaten başından beri aşikardı
Onlar herşeyi yaşıyolar cnm kendinide kandırma
Suçuda kendinde bulma
İstersen eve gizli cam koy git gör bak o ayaklarında yatan adamı pişmanmıymış
Özel mesaj atıyo demekprofilinde konusmakla mesgul yaziyor
o ne demek
Belki de konu sahibi boşanmak istemediği ve tepki çekmemek adına vajinusmus olduğunu söylemiştir. Eğer gerçek olsaydı en başta belirtirdi çünkü 5 sene hiçbir erkek beklemez kimse kusura bakmasın.
Nolmuş burda
Hmm sağol cmm özetledğin için.. e arasın noyu sorsun olmadı dökümana baksın..Avm de satış görevlisiymiş
Konu sahibi de kısmen tanıyormuş
Faceden eklemiş hatta bende okuyorum ilerde sizin mesleğinizi tercih etmek istiyorum gibisinden
Ama ne hikmetse 'merhaba canım' mesajını eşinin telefon numarasını nereden edinmiş bilmiyoruz, ona atmış
Ne yalan soyleyeyim, ben en basindan beri suphelendim bu konudan. Hic yazmamistim ama hep izledim konuyu. Ennihayetinde de konu fake olma yolunda hizla ilerliyor.Önce gerçeği ortaya çıkarmak için yoğun destek, sonra aldattığı tespit edilen kocayı ve aşığını linç, ha bi de büyücülerle mücadele, ardından vajinismusla bağlantı kurma ve haklı göstermez diye ikna çabası, şimdi de konu fake mevzusuna geldik durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?