• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

akasya-06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
135
142
33
42
Kızlar selam,
Bugün akşam eşim biraz uyudu, o esnada ben de çay demleyeyim diye düşündüm, eşimin uyanma durumuna göre ayarlamak için de saate bakayım dedim, eşimin telefonu yakınımdaydı, saate ondan bakayım dedim ama telefonu elime alıp ekranı açınca bir whatsApp mesajı gördüm, mesajda 'merhaba canım' yazıyordu. İsim yok, yani numara eşimin rehberinde kayıtlı değil. Kızlar iyice işkillendim ben. Numarayı aldım ama kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Vodafone de cep öğrenciye KIM ve numarayı yazıp gönderince çıkıyor

Kızlar selam,
Bugün akşam eşim biraz uyudu, o esnada ben de çay demleyeyim diye düşündüm, eşimin uyanma durumuna göre ayarlamak için de saate bakayım dedim, eşimin telefonu yakınımdaydı, saate ondan bakayım dedim ama telefonu elime alıp ekranı açınca bir whatsApp mesajı gördüm, mesajda 'merhaba canım' yazıyordu. İsim yok, yani numara eşimin rehberinde kayıtlı değil. Kızlar iyice işkillendim ben. Numarayı aldım ama kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Numarayi ozelden ara once bak kadinmi die

11880 i ara yada mesajla öğren rehbere kayıtlı ise çıkar

Numarayı kendi telefonuna kaydedip, whatspp resmine bakabilirsin. Ayrıca i...ne denilen markada, kendini kaydettiği isim çıkıyor.

Kendi telinize ekleyip whatsapp tan bakin yada mesela turkcell filansa sorgulatin, Eşiniz uyanıp mesajı okuyunca tepkisi neydi keşke uyanınca teline mesaj geldi galiba aşkım diye söyleyip tepkisini olcseydiniz .
Bilerek öyle yapmadım, şüphe uyandırmak istemedim, aslında kondurmak da istemiyorum.

Bence bosuna şüphe etiyorsun.belki yanlış gelmiştir mj.bir gun benimda whatstapima resim aşk mj geldi şaşırdım esima gösterdim o aradi numarayi yanlis yollamis uzur diledi.bence sen esidan sor.eger bişeyler varsa bugün olmasa yarin çıkar hiç bişey gizli sakli kalmıyor sonuçta

Numarayı benim telefona kaydedip whatsApp tan baktım, profil fotosu olarak heykel resmi gibi bir şey vardı

Bence bosuna şüphe etiyorsun.belki yanlış gelmiştir mj.bir gun benimda whatstapima resim aşk mj geldi şaşırdım esima gösterdim o aradi numarayi yanlis yollamis uzur diledi.bence sen esidan sor.eger bişeyler varsa bugün olmasa yarin çıkar hiç bişey gizli sakli kalmıyor sonuçta[/QUOTE
İnşallah dediğiniz gibidir, hem güveniyorum eşime, hem de içim kötü

Bende merak ettim sabah kesinlikle sesini dinle kız mı erkekmi sonrada hemen esine sorma takip et bakalım gelecekmi bir daha mesaj gelmezse sor :)

Back
X