- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
Merci canım sende dene ...Bi iyi niyetli sizsiniz zaten burda
Beklemeyin başka da şey yazmıyorum size ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demek oluyor ki eşiniz okudu,belki bişeyler yazdı sonra da sildi.size renk vermediğine göre ,demek ki ortada bir durum var..Kızlar bu arada bir yanlış anlaşılma var, ben de kafamı yeni yeni toplamaya çalıştığımdan yeni farkediyorum. Kız mesajı dün saat 21.00 gibi atmış, sonra çayı demledim ben, eşimi kaldrdım, çayımızı içtik, eşim gece uyuduktan sonra ben KK ya yazdım.
Kızlar bu arada bir yanlış anlaşılma var, ben de kafamı yeni yeni toplamaya çalıştığımdan yeni farkediyorum. Kız mesajı dün saat 21.00 gibi atmış, sonra çayı demledim ben, eşimi kaldrdım, çayımızı içtik, eşim gece uyuduktan sonra ben KK ya yazdım.
Bu acıyla uyuyamamMerci canım sende dene ...
Beklemeyin başka da bir şey yazmıyorum size ...
AVM de çalışan bir kız senden face adresini istiyor,gerekçesi mesleğinle ilgili soru soracak olmasi, ama hiç soru sormadığı gibi bir de eşinin telefonunda merhaba canım diye bir mesaj görüyorsun, esin watsup yazışmalarını silen biri...birsey var yani çok belli, bunların ilişkisi var ve belki de kız o yüzden istedi facebook adresini, kılıf buldu işle ilgili diye,bence amacı eşini ya tehdit etmekti bak karına ulaşırım elimin altında gibisine ya da eşinle ilişkinizi faceden takip etmek istedi
Kızlar bu arada bir yanlış anlaşılma var, ben de kafamı yeni yeni toplamaya çalıştığımdan yeni farkediyorum. Kız mesajı dün saat 21.00 gibi atmış, sonra çayı demledim ben, eşimi kaldrdım, çayımızı içtik, eşim gece uyuduktan sonra ben KK ya yazdım.
bende ilişkilerini ordan takip ettiği konusunda sizle hem fikirim
yada adamdan hoşlandı ordan yürümek için face i araç olarak kullandı
Öncesi illaki var adamın numarasını nerden buldu ne cesaretle canım der
Peki mesajı görünce ne yaptı eşin
İşin garibi de o, mesaj eşime yanlışlıkla gelse bana 'canım bana bilmediğim bir numara yazmış, kim ki bu' gibi bir tepki vermesi gerekmez mi? Hiçbir şey söylemedi.
Çay demleyecektim de saate bakmak için cart curt kıvıracağına açık açık söylesene kocamın telefonunu karıştırdım diye...
Kız merhaba canım demiş, ötesi var mı? İlişkileri olduğu apaçık belli. Uyanık kocan numarayı kaydetmemiş ki, yakalanırsa yanlış mesaj gelmiş herhalde diyip kıvırabilsin. Kızın kim olduğunu da biliyorsun. Bundan sonrası kocanın seni ikna edip kandırabilitesine bağlı...Kolay gelsin.
Ddiğim gibi aralarında birşey varsa yüzünde istemsizde olsa tebessüm olurdu okuduğunda nasıl tpki verdiKızlar bu arada bir yanlış anlaşılma var, ben de kafamı yeni yeni toplamaya çalıştığımdan yeni farkediyorum. Kız mesajı dün saat 21.00 gibi atmış, sonra çayı demledim ben, eşimi kaldrdım, çayımızı içtik, eşim gece uyuduktan sonra ben KK ya yazdım.
Biraz önce de söyledim. Eşiniz sizi huzursuz etmemek için birşey söylememiş olabilir. Belki o kız olduğunu biliyor, uzun zamandır kız rahatsız ediyor da olabilir. En iyisi arkadaşların dediği gibi whatsapptan yedeklemeyi açıp birkaç gün takip edinİşin garibi de o, mesaj eşime yanlışlıkla gelse bana 'canım bana bilmediğim bir numara yazmış, kim ki bu' gibi bir tepki vermesi gerekmez mi? Hiçbir şey söylemedi.
Eşinizin facebookuna da baktınız mı? Yukarida denildigi gibi facebookta konusup muhabbet ilerlemis olabilir