Şüpheden boğulmak üzereyim

Sessizce çık hayatından hiç öyle bağırıp çağırma asil kadın gibi... kendi pislikleriyle bogussunlar..
Bence içindekini söylemeli, biz asil kadın olalım diyoruz, susuyoruz, onlar kendini haklı görüyor.. Son sözlerin dikkati ve özeni asil yapar.. O tipler muşamba suratlı olur.. Utansalar halden anlasalar böylemi yaparlar.. Boş ver arkadaşım, söylemeyip konu sahibine dert olacağına, söylesin o yüzsüzlere dert olsun..

inannmıyorum ya kanım dondu kanımız dondu okurken konu sahibini düşünemiyorum umarım herşeyi kanıtlayacak kadar sabır ve cesaretiniz olur. Elinizde deliliniz olsun hatta fotograflarınız olsun takip edin donuna kadar alın elinden pisliğin açıklanabilir aklanabilirliğiini görmüyorum hersey elinizdeyken alın intikamınız Allah gercekten sabır versin :( :(

Yuh ya. Vallahi ne diyecegimi bilemedim Allah yardimcisi olsun.

Yaa öyle vallahi insan
Bence içindekini söylemeli, biz asil kadın olalım diyoruz, susuyoruz, onlar kendini haklı görüyor.. Son sözlerin dikkati ve özeni asil yapar.. O tipler muşamba suratlı olur.. Utansalar halden anlasalar böylemi yaparlar.. Boş ver arkadaşım, söylemeyip konu sahibine dert olacağına, söylesin o yüzsüzlere dert olsun..

Eşine tabiki söylesin ama öyle cirkinlesmeden yani lafını saysin sonrada evden mi gönderiyor kendi mi gidiyor bilemem. AVM basmak falan yakışmaz ya

Canımlı tatlımlı bebeğimli konuşmalar nasıl örtbas edilebilir ki o_O Konu sahibi dayanabiliyorsanız azıcık daha bekleyin kanıt toplayın boşanma durumunda eliniz güçlü olur. çok kötü bi durum yaa. ayy ben watsapdan da akıllı telefondan da anlamam aldatılsam ruhum duymaz :KK61:

Bu gece bu konu sayesinde sevgilim tarafından watshapp web tarafından takip edildiğimi fark ettm valla saolun arkadaşlar yoksa bn kesinlikle farketmwzdm
ben de girdim de bulamadım nerden takip edildiğimizio_O

gözlerim dolu dolu okudum. çok üzgünüm.
yaşadıgınız hayal kırıklıgını az çok tahmin ediyorum. güvendiğiniz dağ yerle bir değil mi.
sabredebilirseniz sabredin. ve avmye gitme planı yapın. yarın işten izin alın, daha kesin olsun diyorsanız gündüz takip edin. aslında bunlar bile kanıt ama sevdiginiz için o ne dese inanıcaksınız. o yüzden sabır..

Yaa öyle vallahi insan

Eşine tabiki söylesin ama öyle cirkinlesmeden yani lafını saysin sonrada evden mi gönderiyor kendi mi gidiyor bilemem. AVM basmak falan yakışmaz ya
Avm basmak tabiiki ters.. Kızın ailesine ve eşine bir arada söylenmeli.. O rezillik anlayana yeter..

Canım bence beklemeksizin gunduz işe gidince daha da rahat yazişacaklar ve kesinleşecek ozaman. Daha rahat yüzüne virüsün inkar edemez. Şeytan işte ya harami nasilda güzel gösteriyor. Allah saptirtmasın. :(

asiilikten anlarmı böyle bir adilik yapanlar. Kadın gözünün içine baka baka eşiyle birlikte eşi zaten ortada sessizlik erdem filan işlemez dediğiniz şey gerçekten sizin yıllarınızı çalmamış sizi böyle yanıltmamış birisine yapılabilir. Anlaşmazlıklar için yapılır ama aldatacak kadar pislikleşen birine herşey mubah bence :(

Bu gece bu konu sayesinde sevgilim tarafından watshapp web tarafından takip edildiğimi fark ettm valla saolun arkadaşlar yoksa bn kesinlikle farketmwzdm

Nasil yani??:KK57::KK57:.
Neye niyet neye kismet bu olsa gerek.
Iptal ettinmi takibi?
Kendin iptal ettirebiliyosun telefondan.
Hesabini sordunmu sevgilinden?

ağzım.açık okudum valla arada bikaç sayfada atladım... son durumu merak ediyorum....

Ş.refsiz adam bi de yok mutluluğumuz bozulmasın diye dua etmeler yok eliyle beslemeler. Ay kimseye güvenilmez şu konudan bunu anladım :KK17:. O s..tüğe ne demeli iyi gün yüzü görmesin böyle pislik insanlar. :KK62::KK62::KK62:

Konu sahibi umarım en kısa zamanda atlatırsın ve o kadar çok mutlu ol ki geriye dönüp baktığında sadece gül geç .

Nasıl bakiliyo bende takip ediliyo olabilirim merak ettim o_O

Back
X