Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gozlerim doldu suan. hic ummamistim. sacma bisey cikicak onemsiz bisey cikicak sanmistim. aldatmayan kimse yok mu bu dunyada. whatsup web e ben de ekleyecegim gozumun onunden film karesi gibi gecti bazi olaylar bu konuyu okurken. esim surekli whatsup msjlarini siliyor. el aliskanligi diyor. konu sahibi sanirim ankarada yasiyor. o kizin karsisina cikip yuzune tukurmek istiyorum. evli oldugunu bile bile nasil yapar. hic mi migde insaf vicdan yok. esi de kiz da yerin dibine batsin off cok kotu oldumÇıktı bile yazistilar bebeğim canım diyerek
evet simdi ogrendim. icim acidi hic sanmamistim. nedense sanki abes bisey cikicak gibi gelmisti altindan. hani sadece kuruntu yada kotu bi tesaduf gibi ama cok uzuldum. offf o kadar rahatsiz oldum ki anlatamamyazıştıklarını yakaladı malesef
evet simdi ogrendim. icim acidi hic sanmamistim. nedense sanki abes bisey cikicak gibi gelmisti altindan. hani sadece kuruntu yada kotu bi tesaduf gibi ama cok uzuldum. offf o kadar rahatsiz oldum ki anlatamam
bu saatten sonra sevgili olsalar kac yazar olmasalar kac yazar. edim suan yurt disinda bildigin aklimi kaciricam. surekli whatsapp msjlarini siler. off konu sahibine uzuldum aklima soru isaretleri geldi ne biliyim cok kotu oldum. benim icin kiz zaten seytan ama asil pislik her zaman estir. cunku hadi o kiz seytan ama elalem sonucta. ayni evde yasadigi ayni yatakta uyudugu beraber omur gecirdigi insan onemli benim icin. bana ne elalemin o...pusundan diyip yuzune tukurup gecmez gerek kii ayrica ona bile tenezzul etmemek gerek. hayatimda bu yasima kadar babam dahil dayi amca aniste arkadas aldatmayan 1 kisiyi gormedim yanarim ona yanarim... offf belki ne salak yerine konuyoruz da haberimiz yok bak gece gece adami arayip allah belani versin diyip yuzune teli kapaticam esra iyice delirdi diyecek esim de.canım inan uykum kaçtı sinirden.oturdum sacma sapan oyalanıyorum belki konu sahibi yazar diye.o kızı elime alıp lime lime edesim var.tamam adam da suçlu hatta en büyük suç onda belki de.ama bir kadın da bu şekilde olmamalı.sevgili olmasalar dahi ne gerek var telefonda mesajlaşacak kadar flört etmeye.
bu saatten sonra sevgili olsalar kac yazar olmasalar kac yazar. edim suan yurt disinda bildigin aklimi kaciricam. surekli whatsapp msjlarini siler. off konu sahibine uzuldum aklima soru isaretleri geldi ne biliyim cok kotu oldum. benim icin kiz zaten seytan ama asil pislik her zaman estir. cunku hadi o kiz seytan ama elalem sonucta. ayni evde yasadigi ayni yatakta uyudugu beraber omur gecirdigi insan onemli benim icin. bana ne elalemin o...pusundan diyip yuzune tukurup gecmez gerek kii ayrica ona bile tenezzul etmemek gerek. hayatimda bu yasima kadar babam dahil dayi amca aniste arkadas aldatmayan 1 kisiyi gormedim yanarim ona yanarim... offf belki ne salak yerine konuyoruz da haberimiz yok bak gece gece adami arayip allah belani versin diyip yuzune teli kapaticam esra iyice delirdi diyecek esim de.
aynen oyle...birinin canini bile isteye yakanin cani bin misli yansin. vicdan ne onemli bir his iste. allah kimseyi arsiz yuzsuz ahlaksizla karsilastirmasin...aynen dediklerine katılıyorum.. konu sahibinin eşi sosyal konuşkan biriymiş o yuzden dedim belki flört modundalar şuan diye.arkadaş ayağıyla işin rengi değişmiş olabilir.ama ilk zamanlarda da kız noyu aldı belki diyodum altından neler cıktı.o yuzdn yine ıyımser bakmak ıstemıyorum olaya.tek bildiğim erkeklerin hep pis bir yüzünün olduğu.baksana en yapmaz denileni bile ne haltlar yiyor.bide evde eşiyle ilgili birisi.eşiyle kızın tanışmışlığı da var.insan utanır biraz.sna emek veren eşini o kızın gözünde o hale sokman nıye derler adama.o kızı da Allah'a havale ettim.
hislerime tercuman oldunuz ben de surekli icimden esime saydiriyorum. aslinda konu sahibi bir tek yonden sansli. tabi buna sans derken de ayip ediyorum belki ama en azindan esinin yaptigi rezilligi ogrenme sansini yakaladi. yillarca uyutulan var. belki ben de uyutuluyorumdur bilemem kim benim utuledigim gomlekle biriyle bulusup benim hazirladigim yemegi yiyip baskasini dusunuyorsa yada oyle biran gelirse bunu hemen gormeyi bilmeyi isterim sadece. en azindan acimi biran once yasayip sevgimin bitmesini saglamak icin. ne kadar az enayi yerine konulursa bir insan o kadar kar dadir sanirimBir kadın olarak icim titredi. Ellerim buz gibi oldu. Esim geldi gözümün önüne ve bi tekme atasim. Off nezaman bitecek bu aldatmalar.
Ben kızın adama yem attığın a inanmıyorum çünkü konu sahibinin eşi demiş ekle Face den sana soru sorar diye sonra kızı görünce Face den de eklemiş kızın numarasini da almıştır ben erkeğin yavşadığını düşünüyorum öyle hissediyorum bu tabiki kızı masum yapmazkadindaki cesarete bak hic tanimadigi bir adamla samimiyet kur faceden esini ekle bu ne yuzsuzluktur. esinde meyilli o yolun yolcusu . benimkide farkli sekilde beni aldatmaya calisti benimkide meyilli zerre guvenim yok. oysa isten eve evden ise telefonlarini hep ortada tutan butun sosyal hesaplarinin sifresini bildigim adam yapti .babama bile guvenmem artik. disardan gorenler melek bu adam derdi. en cok melek gibi gorunen seytanlardan sakinmak lazim. allah yardimcin olsun. cocuk yoksa vur kicina tekmeyi.