Şüpheden boğulmak üzereyim

Canım benim biz burda ne aldatmlar okuduk. Dönüp karısının suratına bile bakmıyor. Belliki koçan seni seviyor buna sözüm yok. Ama kziinda ilgisi hoşuna gitmiş. Şeytan işte... Yuva bozmaya yer ariyor. Yerinde olsam kocanın anlattığı şeylere inaniyirsan biraz burnunu sürttür. Bi kaç hafta devam ettir boşanma işini. Köpek gibi pişman olsun. Ama inanmadiysan yapamam bosanacagim diyorsan boşandı gitsin. Bu kadın milletinden korkulur vallahi... Sen kalk evli barklı adama yanaş. Olacak seymi ya... Erkek mi kalmadı başka. O kizada söyleyecek bi çift lafiniz olsun. Gidip böyle suratına pat diye yapistirin. Yada mahkemeye veriliyorsa verin. Terbiyesiz.... Allah sabır versin sizede. Esinizi seviyirsaniz ve esinizinde sizi sevdiğine inaniyorsaniz hemen boşanma yolunu seçmeyin derim. Bi şans daha verin. Kocanizi o kadının elinemi birakacaksiniz? Ama yaptığı hayatında bedelini burnunu sürterek ödetin...
kocanızı o kadının elinemi bırakacaksınnız
.şu şöze o kadar kızıyorum ki.
o kadının eline bırakılan çocuk yada mal değil. yetişkin bir insan. aklı başnda. zeka sorunu yok.
evlilik sözü vermiş. sadakat sözü vermiş. zaten elinemi bırakacağım kafasıyla herşeye katlanır olduk,göz yumar olduk. eline bırakılmayı hakeden bırakılır. çünkü değeri o kadın kadardır

Konu sahibi 32 yasında Adam da o civarda ..

Arkadaşlık benzer gruplar içinde olur. Avm de çalışan öğrenci kızla kariyeri, yaşı olan Adamın ne arkadaşlığı olur ?

Oturur ne konuşur ?
Kız belli ki koca buldum nidalarında, bu da oyalıyor dur Bi boşayacam diye ..

Tamam kızı savunmuyorum ama işim gereği üni , lise öğr içiçeyim. Öyle çocuklar ki ..

Yeni nesil bizden farklı .. Saçmasapan şeyler yapmaya daha da meyilli ..

antropoza mı girmiş beyfendi çıtır kızların ilgisi ile besleniyor..

Ben olsam kızı ciddiye bile almam

bence kıza teşekkür bile etmek lazım..
ben isterim mesela eşim böyle bir durumda kalsın kız ilgi göstersin vs.. işte o zaman gerçek karakter ortaya çıkar.. evli olduğum adamın potansiyeli nedir bilmek isterim.. önemli olan bir erkeğin kendisine duyulan bir ilgi varken nasıl tavır sergileyeceğidir ..

kocanızı o kadının elinemi bırakacaksınınız.şu şöze o kadar kızıyorum ki.
o kadının eline bırakılan çocuk yada mal değil. bir insan. akl başnda. evlilik sözü vermiş. sadakat sözü vermiş. zaten elinemi bırakacağım kafasıyla herşeye katlanır olduk,göz yumar olduk. eline bırakılmayı hakeden bırakılır. çünkü değeri o kadın kadardır

Sanki koca altından bulunmaz hint kumaşı
yalancı üçkağıtçı utanmaz arlanmaz bir mal işte başkasına gitse ne olur

kadesa çok doğru söylemiş. bütün kadınlar paranoyak oldu. bende geçenlerde ne yapacağımı şaşırdım şeklinde durumumu paylaşmıştım. benim derdim eşimin iş yerindeki bayan arkadaşları ile samimi olması idi. hamileliğinde verdiği etkiyle iyice paranoyak oldum ve ya düşünmekten kafayı yiyecektim ya da inme inip ölecektim o kadar etkiledi beni. bende skype den takip ediyordum. genelde işle ilgili konuşmalar oluyordu ya da saçma geyik 2 aydır takiplerimin sonunda hiç canım cicim lafı falan geçmedi hatta eşim iş yerinden ayrılmayı düşünüyor bunu söylediğinde sen bilirsin gittiğin her yer aynı gibi bi yorumda bulunmuştu. ama ben bunu kendime anlatamadım ve dün sabah açtım artık konuyu rahatsızım ben bu durumdan diye. o da bana ben onunla çok konuşmuyorum ama mecburen konuşuyoruz çünkü aynı gruptalar ve aynı işi yapıyorlar. o benimle konuşmak istiyor çünkü iş konusunda benden faydalanıyor dedi. tam ikna oldum rahatladım derken bu sabah teline baktım kadın mesaj atmış mesaj önemli bir şey değil "sen kankanı dinle tabi" şeklinde eşim cevapta yazmamış silmemişte mesajı zaten kadın iş arkadaşlarının kayıtlı olduğu grupta . hiçbir zaman adını değiştirmedi. ben de sordum ben konuşmuyorum diyosun kadın mesaj atmış sana diye. evet dün yollamıştı dedi neden yolladığı ile ilgili konuyu anlattı. zaten bana karşı hep şeffaftı. sana hiçbirşey anlatmayacağım dese de akşam o gün şirkette olan herşeyi anlatır. ama ben bu içimdeki sıkıntıyı nasıl geçireceğim. psikoloji destek mi alsam. bu şekilde davranmaya devam edersem adamın yapacağı yoksa bile bunalıp yapacak. bir akıl verin bana kızlar.

Kızlar, eşimle dün gece konuştum, dayanamadım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı artık sürdüremedim. Yattık, sana bir şey sorucam dedim, sor dedi. (kızın adına x diyelim) X ile ne zamandır görüşüyorsun dedim, bir an kaldı öyle, bu arada ikimiz de sırtüstü uzanmış tavana bakıyoruz. birkaç saniye sessizlikten sonra, epey bir zamandır dedi. Neden dedim? Arkadaşça dedi. Arkadaşına bebeğim mi diyorsun dedim. O kelimelerin senin düşündüğün tarzda anlamı yok dedi. Rabbim şahidim olsun seni aldatmadım, seninle evlendikten sonra gönlüm kimseye kaymadı hiçbir şekilde dedi.
Kalktım yataktan, seninle aynı değilmişiz biz, bunu şimdi anlıyorum, ahlaki olarak uyuşmuyoruz, bitti dedim. Ve kızlar tüm bunlar olurken rabbim bana öyle bir sükunet verdi ki, asaletimi bozmadan sakin net bir şekilde, ağlamadan, dimdik durdum, bağırıp çağırmadım. Ve devam ettim; bana bağımlı kalmak zorunda değilsin, bana dürüst olup gitmek istesen sana yol veririm, benim arkamdan bunları niye çevirmene gerek yok ve yol veriyorum sana dedim, ne demek yol veriyorum dedi, yani bitti dedim ve kalktım salona gittim. Arkamdan geldi, çok kötü durumda tabi ki. Ben seni çok seviyorum ve bırakmam dedi. Ben de artık sana güvenemem, güvenin kaybolduğu bir evliliği de yürütemem dedim. haklısın güvenini zedeledim ama sana ihanet etmedim dedi. Bana doğruyu söyle, neden o kızla görüşme gereği duydun dedim. kızla yaklaşık bir yıldır görüştüğünü söyledi, kız benim face hesabımı eklemişti ya soru sormak için, ondan sonra eşime ulaşmış birkaç defa soru sormak için. muhabbet de böyle başlamış. şöyle dedi eşim; aslında bir süre sonra kızın niyetinin çok da masum olmadığını anladım ama görüşmeye devam ettim, niye ettim bilmiyorum, galiba gevşeklik gösterdim muhabbet öyle ilerledi ama seni aldatmadım dedi. Ben de o kız %30 hatalıysa sen %70 hatalısın dedim, evet kabul ediyorum ben ona cesaret vermeseydim o da muhabbeti ilerletmezdi dedi. Şu an sen üzgün olduğun için ben çok üzgünüm, hakkım yoktu bunları sana yaşatmaya ama şuna emin olabilirsin, gönlüm senden başkasına hiç kaymadı. her işte bir hayır var, eğer bu ortaya çıkmasaydı, görüşmeye devam edecektim, belki de daha büyük bir günaha girerdim dedi. Bu arada görüşmeleri whatsapp ile sınırlıymış.
bundan sonra görüşmeyeceğine dair yemin etti, bana destek ol bırakma beni, aşacağım bu yaptıklarımı dedi. ben de artık konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, bu şekilde yürütemem, benim de kendime bir saygım var dedim. yakında bir seminer dönemim var kızlar. eşime dedim ki, semineri atlatayım bu işi anlaşmalı olarak halledelim, yargılama süreciyle uğraşmak istemiyorum. Hayır asla dedi, bana destek ol, yaptıklarımı telafi edicem güven noolur dedi. ben söyleyeceğimi söyledim dedim. ben salonda yatıcam dedim, hayır yatağa gel lütfen dedi, hayır dedim, kanepeyi açtım salonda, o da o zaman ben de burada yatarım dedi. hayır dedim, yorganı üstüme örttüm, kanepenin ucuna kıvrıldı, yorgan da yok üstünde. madem sen gitmiyorsun ben giderim dedim ve yatak odasına geçtim. arkamdan geldi, git lütfen, izin ver biraz uyuyayım dedim. bana destek olacağını söyle, beni bırakmayacağını söyle lütfen dedi, hayır dedim. yatıp yorganı üstüme çektim, o zaman kenarda yatayım yorgan da istemiyorum dedi, kenara kıvrıldı, yorganı da vermedim.
sabah işlere dağıldık, durum bu kızlar.

Adam açıkça söylemiş farketmesen daha da ilerleyecekti diye, bir de ilahi birsey yapmışsın gibi iyiki farkettin beni kendime getirdin gibi bir pişkinlik takınmış

Arkadaşça ise neden gizli görüşüyo,resmen aptal saf salak yerine konmussun 1 senedir, 1 sene de görüştüklerine eminim, seminerin biter için soğur olay kapanır budur bu işin sonu

hakkım yoktu bunları sana yaşatmaya ama şuna emin olabilirsin, gönlüm senden başkasına hiç kaymadı. her işte bir hayır var, eğer bu ortaya çıkmasaydı, görüşmeye devam edecektim, belki de daha büyük bir günaha girerdim dedi. Bu arada görüşmeleri whatsapp ile sınırlıymış.

Ay şu cümleye çıldıracam. hayırlıymış mış mış. utanmaz belki, daha ileri gidermiş de iyi ki öğrenmiş de gitmezmiş artık da görüşmesini de sonlandırıp evliliğine devam edecekmiş. Ay benim boğasım geldi :KK62:

Açılamıyor açılsa bile mahkeme reddeder mahkeme kabul etse bile yargıtay bozar
yargıtay sadece eslerin birbrine karşı sorumlulugunu göz önünde bulunduruyor
Hele ki bu konuda hiç mi hiç açılamaz hat dökümlerinde bile kızın numara yok ki
Ya şu git o kadına da dava aç efsanesi kk da bitmiyor asla ..

Kac tane yorumuna rastladım , bilinçlendirmek için ne kadar uğraşsan da Nafile..

Üstelik iddia edersen ve kanıtlayamazsan, karşı tarafın dava açma Hakkı oluyor .. Hem aldatıl hem de yıpran yok yere ondan sonra..

Alt alta üste üste çekilmiş fotolar en az üç şahit vs olacak ki ya da cok somut sms içerikleri vs ispatlansın..

O zaman bile dediğin gibi ihanet kabul görse de dava acılamıyabiliyor..

Kızlar, eşimle dün gece konuştum, dayanamadım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı artık sürdüremedim. Yattık, sana bir şey sorucam dedim, sor dedi. (kızın adına x diyelim) X ile ne zamandır görüşüyorsun dedim, bir an kaldı öyle, bu arada ikimiz de sırtüstü uzanmış tavana bakıyoruz. birkaç saniye sessizlikten sonra, epey bir zamandır dedi. Neden dedim? Arkadaşça dedi. Arkadaşına bebeğim mi diyorsun dedim. O kelimelerin senin düşündüğün tarzda anlamı yok dedi. Rabbim şahidim olsun seni aldatmadım, seninle evlendikten sonra gönlüm kimseye kaymadı hiçbir şekilde dedi.
Kalktım yataktan, seninle aynı değilmişiz biz, bunu şimdi anlıyorum, ahlaki olarak uyuşmuyoruz, bitti dedim. Ve kızlar tüm bunlar olurken rabbim bana öyle bir sükunet verdi ki, asaletimi bozmadan sakin net bir şekilde, ağlamadan, dimdik durdum, bağırıp çağırmadım. Ve devam ettim; bana bağımlı kalmak zorunda değilsin, bana dürüst olup gitmek istesen sana yol veririm, benim arkamdan bunları niye çevirmene gerek yok ve yol veriyorum sana dedim, ne demek yol veriyorum dedi, yani bitti dedim ve kalktım salona gittim. Arkamdan geldi, çok kötü durumda tabi ki. Ben seni çok seviyorum ve bırakmam dedi. Ben de artık sana güvenemem, güvenin kaybolduğu bir evliliği de yürütemem dedim. haklısın güvenini zedeledim ama sana ihanet etmedim dedi. Bana doğruyu söyle, neden o kızla görüşme gereği duydun dedim. kızla yaklaşık bir yıldır görüştüğünü söyledi, kız benim face hesabımı eklemişti ya soru sormak için, ondan sonra eşime ulaşmış birkaç defa soru sormak için. muhabbet de böyle başlamış. şöyle dedi eşim; aslında bir süre sonra kızın niyetinin çok da masum olmadığını anladım ama görüşmeye devam ettim, niye ettim bilmiyorum, galiba gevşeklik gösterdim muhabbet öyle ilerledi ama seni aldatmadım dedi. Ben de o kız %30 hatalıysa sen %70 hatalısın dedim, evet kabul ediyorum ben ona cesaret vermeseydim o da muhabbeti ilerletmezdi dedi. Şu an sen üzgün olduğun için ben çok üzgünüm, hakkım yoktu bunları sana yaşatmaya ama şuna emin olabilirsin, gönlüm senden başkasına hiç kaymadı. her işte bir hayır var, eğer bu ortaya çıkmasaydı, görüşmeye devam edecektim, belki de daha büyük bir günaha girerdim dedi. Bu arada görüşmeleri whatsapp ile sınırlıymış.
bundan sonra görüşmeyeceğine dair yemin etti, bana destek ol bırakma beni, aşacağım bu yaptıklarımı dedi. ben de artık konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, bu şekilde yürütemem, benim de kendime bir saygım var dedim. yakında bir seminer dönemim var kızlar. eşime dedim ki, semineri atlatayım bu işi anlaşmalı olarak halledelim, yargılama süreciyle uğraşmak istemiyorum. Hayır asla dedi, bana destek ol, yaptıklarımı telafi edicem güven noolur dedi. ben söyleyeceğimi söyledim dedim. ben salonda yatıcam dedim, hayır yatağa gel lütfen dedi, hayır dedim, kanepeyi açtım salonda, o da o zaman ben de burada yatarım dedi. hayır dedim, yorganı üstüme örttüm, kanepenin ucuna kıvrıldı, yorgan da yok üstünde. madem sen gitmiyorsun ben giderim dedim ve yatak odasına geçtim. arkamdan geldi, git lütfen, izin ver biraz uyuyayım dedim. bana destek olacağını söyle, beni bırakmayacağını söyle lütfen dedi, hayır dedim. yatıp yorganı üstüme çektim, o zaman kenarda yatayım yorgan da istemiyorum dedi, kenara kıvrıldı, yorganı da vermedim.
sabah işlere dağıldık, durum bu kızlar.

Su bile verme bu rezile.

bence kıza teşekkür bile etmek lazım..
ben isterim mesela eşim böyle bir durumda kalsın kız ilgi göstersin vs.. işte o zaman gerçek karakter ortaya çıkar.. evli olduğum adamın potansiyeli nedir bilmek isterim.. önemli olan bir erkeğin kendisine duyulan bir ilgi varken nasıl tavır sergileyeceğidir ..
Bunun benzerini yazmıştım topa tutuldum.

Değerli olan bir erkeğin hiç aldatmamış oluşu değildir; eline fırsat geçmişken hiç aldatmamasıdır.

Ya şu git o kadına da dava aç efsanesi kk da bitmiyor asla ..

Kac tane yorumuna rastladım , bilinçlendirmek için ne kadar uğraşsan da Nafile..

Üstelik iddia edersen ve kanıtlayamazsan, karşı tarafın dava açma Hakkı oluyor .. Hem aldatıl hem de yıpran yok yere ondan sonra..

Alt alta üste üste çekilmiş fotolar en az üç şahit vs olacak ki ya da cok somut sms içerikleri vs ispatlansın..

O zaman bile dediğin gibi ihanet kabul görse de dava acılamıyabiliyor..

Aynen öyle
hatta bir bakmışsın sen tazminat ödüyorsun o kadına böyle bile olur yani
Kadınlar da hırsını almak için böyle bir şey yapmak istiyorlar ama her şey istenilen gibi olmuyor maalesef bir kurtulsalar kadını suçlamaktan asıl eşleriyle uğraşsalar daha iyi ama bir türlü onlara konduramıyorlar diğer kadını suçlamak kolay geliyor

"yaptım ama bir sor neden yaptım" moduna girmiş resmen, hem de 1 yıl oha :KK57: ilgi hoşuna gitmiş, üstelik bu kadar süre içinde sadece konuşmuşlar öyle mi? komik..

ne demek bana yardımcı ol, ne demek bulmasan daha devam ederdim? ha yani sen yakalamasan birlikte olacaktı, onu da kafaya koymuştu öyle mi? nasıl bir arsızlık, nasıl bir yüzsüzlük pes..

konu sahibi günahını almak istemem ama tezim var, sınavım var, yatağında köşesinde kıvrılıverdi yattı zaten sadece yazışmışlar demeye başladığına göre sonucu hepimiz az çok anladık zaten.
şimdi sevgili kk hanımları madem aldatılınca boşanmayacaksınız nedendir konu açıp yüzlerce kadına dedektif gibi yorumlara sevk etmeniz burdaki hanımlar tüm iyi niyetiyle çabalalıyor vakit kaycbı değil mi onlar için.

ve madem boşanmaya kalkmayacaksınız adam nedendir bu araştırıp açığa çıkarma isteği

konu sahibi her iki durumda da Allah yardımcın olsun kesinlikle üzüntüyle yaptığım bir yorumdur umarım ben yanlış anlamışımdır
Kardeşim her aldatma boşanmayla sonuçlanacak değil ya. Buradaki insanları boşanmaya sevk edemeyiz. Yapmayın lütfen. Elmalı turtamin boşanma konusunu hatırlayın. Adam hamile haliyle arayıp sormuyor. Burda ise eşini kaybetmekten korkan fakat burnunu da b..ka sokan bi bey var. Bu kadar kolay olmamalı. Konu sahibine de hak verelim. Sadece size söylemiyorum bunu sizin yorumunuzu okuduğum için buraya yazıyorum. Ben olsaydım bosardim diyen arkadaşlar bekara karı bosamasi kolay gelirmiş. İnsallah kimsenin başına gelmez. BasimizA gelse bu kadar rahat ahkâm kesemeyiz emin olun. Bende burnunu surtturme taraftariyim ama lütfen hemen boşan vs demeyelim. Belki bu son olacak ve mutlu olacaklar. Konu sahibinin yapması gereken şey çocuk yapmadan gerekirse 2-3 yıl eşini denemek olacaktır.

kadesa çok doğru söylemiş. bütün kadınlar paranoyak oldu. bende geçenlerde ne yapacağımı şaşırdım şeklinde durumumu paylaşmıştım. benim derdim eşimin iş yerindeki bayan arkadaşları ile samimi olması idi. hamileliğinde verdiği etkiyle iyice paranoyak oldum ve ya düşünmekten kafayı yiyecektim ya da inme inip ölecektim o kadar etkiledi beni. bende skype den takip ediyordum. genelde işle ilgili konuşmalar oluyordu ya da saçma geyik 2 aydır takiplerimin sonunda hiç canım cicim lafı falan geçmedi hatta eşim iş yerinden ayrılmayı düşünüyor bunu söylediğinde sen bilirsin gittiğin her yer aynı gibi bi yorumda bulunmuştu. ama ben bunu kendime anlatamadım ve dün sabah açtım artık konuyu rahatsızım ben bu durumdan diye. o da bana ben onunla çok konuşmuyorum ama mecburen konuşuyoruz çünkü aynı gruptalar ve aynı işi yapıyorlar. o benimle konuşmak istiyor çünkü iş konusunda benden faydalanıyor dedi. tam ikna oldum rahatladım derken bu sabah teline baktım kadın mesaj atmış mesaj önemli bir şey değil "sen kankanı dinle tabi" şeklinde eşim cevapta yazmamış silmemişte mesajı zaten kadın iş arkadaşlarının kayıtlı olduğu grupta . hiçbir zaman adını değiştirmedi. ben de sordum ben konuşmuyorum diyosun kadın mesaj atmış sana diye. evet dün yollamıştı dedi neden yolladığı ile ilgili konuyu anlattı. zaten bana karşı hep şeffaftı. sana hiçbirşey anlatmayacağım dese de akşam o gün şirkette olan herşeyi anlatır. ama ben bu içimdeki sıkıntıyı nasıl geçireceğim. psikoloji destek mi alsam. bu şekilde davranmaya devam edersem adamın yapacağı yoksa bile bunalıp yapacak. bir akıl verin bana kızlar.
Yapma, başka şeylerle uğraş. Kendine bir uğraş edin. Dışarı çık, alışveriş yap. Kitap oku. Kafanı resetle. Bu kadar çok üstüne gidersen eşşeğin kulağına karpuz kabuğunu sokup olmayan şeyleri oldurtacaksın. Ha bu arada bu konunun içinde konu açma, yeni konu aç oradan yardım edelim canım.

Back
X