• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Çok ğzüldüm allah yardımcın olsun.

Lütfen o kızın ağzına ... Yok ben yapamam diyorsan bize söyle..

Bebeğimle giderm valla o avm ye rezil eder dönerim eve:)

Bir de bir yıl uzun süre mutlaka bir şeylet yaşanmıştır ve de seni face e eklediğinde kocanı tanıyordu, sonra tanışmadılar. Burada da yalan söylüyor eşin.

Allah yardımcın olsun.

Destek istemiş bir yıldır arkandan ii çevirirken tek başına gayet iyiydi de şimdi mi destek lazım oldu...

Canim ii düşün taşın sen nasıl uykusuz kalıp psikoljn bozuldysa valla burda ki tüm kızların beyni yandı hepimiz esimizden şüphe edyrz artık ama ne olur bunları yanlarina bırakma baş git AVM ye seni 1 yıldir ayakta uyutmak nasıl oluyormus onlara göster güçlü ol kocan denen adama da yap yapcni ben olsam evden kovardim o kızın ailesini bul lütfen o senin yuvanı yıktı sende onu ailesinden et onlar yaparken günah değil siz yapincada günah olmaz gbersinler ikiside canını skmk istemm ama 1 yıldır hiç mi bulusmdlr hiç mi gorusmedlr yalan inşallah bu kez yine biz yaniliyorz dicem ama bunu yapan adam herseyi yapmıştr o kızda resmen seninle dalga geçmiş adı serefsz s....tük ne olur hangi mağaza hangi AVM e soyleeeeeeeeeee senin yerine biz rezil ederiz
Canım maalesef kızın ailesine söyleyecek kadar delil toplayamadi ki. Bugün de beklemiş olsaydı isteyken fazlasıyla yazişacaklarina eminim. Ama konu sahibine haklı tabi beklemek zor.

İlk 5 sayfasını okumuştum arkadaş nasıl 120 sayfaya pardon 121 olmuş gelmiş ya :KK48:
Kısaca sonucun ne olduğunu biri anlatsın.

En 21.sayda kalmisim . Bi el atin da ozet gecin bana nolur ya cok merak ediyorum :)

En 21.sayda kalmisim . Bi el atin da ozet gecin bana nolur ya cok merak ediyorum :)

1 yıldır o s...tk le konuşuyormuş aramızda bi şey yok ayağına yatmnış iyi ki öğrendin yoksa günaha girerdim beni kurtar destek ol demiş konu sahibinin kocası .80 li sayfalarda galiba.

Kızın ailesine söyleyip ne yapacak, ha kocasını da bosayacaksa amenna ortalığı komple yıksın da kocayı bosamayip tüm günahı kıza yükleyip onu rezil etmek ne demek, kul hakkıdır bu,ortada bir aldatma varsa es daha çok suçlu evli olan o

Kızlar konu sahibinin profilinden mesajlarına baksanız? :110: (Son durumu merak edenler)

Hep kız suclu hep kız ahlaksız zaten erkeklerin hiç suçu yok evli olan sensin bağlılık yemini eden sensin bir de çıkıp aldatmadım diyor pişkin pişkin 1 senedir görüşüp de hiç mi buluşmadılar buluşmada da liseli aşıklar gibi sahilde dolaşmadılar herhalde. 30 küsür yaşında adam cinsellik yaşamaz mı Allah askına ? Konu sahibi buna inanıyorsan bu konuyu hiç açmadın varsay.

Kızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....

Konu sahibinden alıntı yaptım gelişmeleri merak eden varsa diye.

Eğer bir şey varsa eşim zaten tedbirli davranıyor onu anladım, kızın telefonu rehberinde kayıtlı değil, bir de eşim tüm whatsApp mesajlarını siler, telefonda gereksiz yükmüş öyle diyor beyefendi..,,,,
benimkide aynsını sylüyo elindn bırakmıyo telefonu soruyom yokbsey.. mesajlar siliniyo nde bunları okuyunca suphe ettm şimdi

Çok ğzüldüm allah yardımcın olsun.

Lütfen o kızın ağzına ... Yok ben yapamam diyorsan bize söyle..

Bebeğimle giderm valla o avm ye rezil eder dönerim eve:)

Bir de bir yıl uzun süre mutlaka bir şeylet yaşanmıştır ve de seni face e eklediğinde kocanı tanıyordu, sonra tanışmadılar. Burada da yalan söylüyor eşin.

Allah yardımcın olsun.

Destek istemiş bir yıldır arkandan ii çevirirken tek başına gayet iyiydi de şimdi mi destek lazım oldu...

burada öyle bi şey oldu biliyor musun?

sadece o kız suçlu gibi kızın ailesi,kocası falan her şeyi öğrendi, boşandı vs..çocuğunu göremedi falan sanırım.o cezasını buldu yani.

adama ne mi oldu sence?

bir şey olmadı.mutlu mesut eşi ve hatta bir de çocuğu ile hayatına güzelce devam etti.erkek yine aklandı yani.

burada ilk yolunması gereken kişi kız değil konu sahibinin kocası,onu aldatan bahsi geçen kız değil çünkü.

arkadaşlar yetişemiyorum hızınıza son durum ne acaba en son bayan yazmıştı olanları sonra ne oldu başka yorum yazdımı ???

gozlerim doldu suan. hic ummamistim. sacma bisey cikicak onemsiz bisey cikicak sanmistim. aldatmayan kimse yok mu bu dunyada. whatsup web e ben de ekleyecegim gozumun onunden film karesi gibi gecti bazi olaylar bu konuyu okurken. esim surekli whatsup msjlarini siliyor. el aliskanligi diyor. konu sahibi sanirim ankarada yasiyor. o kizin karsisina cikip yuzune tukurmek istiyorum. evli oldugunu bile bile nasil yapar. hic mi migde insaf vicdan yok. esi de kiz da yerin dibine batsin off cok kotu oldum
Valla ankaradaysa birlikte gidelim arkadaşım nerde çalışıyormuş bu kız hangi avm optimum mu yoksa gidelim yüzüne tukurelim

burada öyle bi şey oldu biliyor musun?

sadece o kız suçlu gibi kızın ailesi,kocası falan her şeyi öğrendi, boşandı vs..çocuğunu göremedi falan sanırım.o cezasını buldu yani.

adama ne mi oldu sence?

bir şey olmadı.mutlu mesut eşi ve hatta bir de çocuğu ile hayatına güzelce devam etti.erkek yine aklandı yani.

burada ilk yolunması gereken kişi kız değil konu sahibinin kocası,onu aldatan bahsi geçen kız değil çünkü.

İşte kul hakkı bence bu, kim ne derse desin etik değil

Vay pu
1 yıldır o s...tk le konuşuyormuş aramızda bi şey yok ayağına yatmnış iyi ki öğrendin yoksa günaha girerdim beni kurtar destek ol demiş konu sahibinin kocası .80 li sayfalarda galiba.
Vay pust vayyy. Evde karin var ne b.k yiyon sen. Bi sorsan el degmemis hatun ararlar sonra gider baskasinin namusuyla oynarlar

Back
X