• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Adam resmen bahaneler üretiyor ayrılsaymış o zaman insan gibi aldatmak nedir ya
herkes bana saydırır belki şimdi ama bahane üretiyor dediğiniz,karısıyla 5 senedir sevişemiyor olması..aldatmanın bahanesi olmaz ama bunu yapan da düz mantık düşünen genelde aklı şeyinden olan erkekten bahseyirouz..

A akasya-06 neden cevap vermiyorsun sorulara?
tedaviyi denedin mi,çabalama var mı? nedne konunun başında yazmadın bu sorununu.bu bana snein öenmesemediğini çağrıştırıyor..evliliğimizde srounyoktu şahaneydi demiştin ya..ufak bi detay atladım vajiyim ben demek,küüçk görmektir..
sorunun büyüklüğünün farkında değil misin?

ona evlilik denmiyor zaten blue, resmen roommate ilişkisi bu.. o yüzden sorunsuz ilerliyordu bence..

Oralar çoktan geçildi
Evet eşi konu sahibini aldatıyormuş avm deki kızla
' 1 yıldır sadece yazıştık, kurtar beni ' diyormuş kocası açıklama olarak
Konu sahibi didikleyince
İkinci bir açıklama gelmiş ' vajinismus olduğundan dışarı yöneldim ' gibi
Şimdi muamma olan bir durum var cinsellik yaşanmış mı sadece mesajlaşma mı diye
Ama artık bi önemi yok bence, herşeyi atın çöpe gitsin
5 yıl öncesine dönsün herkes
Konu özeti için teşekkürlerHoppa
Oha ya ihanetin azı çoğu mu var bırak gitsin derim ben

Birde.konuya inanmayan yorum yazmasn bence. burda zaman ayırıp gerçekten takip edenler icin haybeye zaman kaybı oluyor sayfalari okumak.

5 yıl çok fazla gerçekten ,bunları şimdi okudum,aldatmasını haklı çıkarmaz ama ..Hmm ,bilemiyorum

Ne
Birde.konuya inanmayan yorum yazmasn bence. burda zaman ayırıp gerçekten takip edenler icin haybeye zaman kaybı oluyor sayfalari okumak.
Ne demek yorum yazmasin
Pekala yazarim
aksamdan beri adina uzulmusum simdi konunun seyri degisiyor
sacma bir sekilde ....enayimiyiz biz?
Oyle hissettirdi de bi an ....

Ne kadar ilginç.
Diziye senaryo ekler gibi sürekli yeni bir şey çıkıyor. Bir de vajinamus mu çıktı ortaya?
1 yıldır o zaman yazışmadan öte sevişmeye varmış olsa gerek ki bahanesi olsun.
Tutarsız şeyler var sanki.

Saçma bi konu inanmıyorum durdukça bişi çıkıyo. 5 yıldr ilişkıye gırmemk nedr bırı bunu bana acıklasın . Hem yemk içmek gıbı ihtıyac olan bu durumu nası göz ardı edebılıyosnz . 5 aydr der gıbı. İyiydik mutluyduk derkn buna kendınız inanıuo musnz. Biz 9 ay hamıleykn bıle bişi olacak mı dıye tedırgın oluyorz . İnsan bi düşünr yanı bu adam napıo dıye merak eder kuşku düşer içine. Kocan da bi hoş yanı seks yapnadık sadece konuştuk bu nedır yaaa. Baştan aşşa sacmalık!

Çüş yani
3 gündür takip ediyoruz
Adına üzüldüğümüz bile oldu
Herkes elinden geldiğince program vs yardımında da bulundu
Şayet sahteyse insanların vaktini, duygularını, ahını almış oluyo
Kaşınıyosa devam etsin bu tipler, rahatlık batıyo madem devam edin..

bu adam madem vajiusmus oldugun için görüştüm dio 5 yıl boyunca da seni cinsel anlamda aldatmıstır hatta ve hatta bu kızla bir yıldan fazla da tanısıo olabilir gözünü aç evliliğin aslında sürekli cinsel aldatmalar üzerine kurulu.. 5 yıl boyunca neden tedavi olmadın ahhh be arkadasım insan inat eder yine beyninden siler o hastalıgı

Ne

Ne demek yorum yazmasin
Pekala yazarim
aksamdan beri adina uzulmusum simdi konunun seyri degisiyor
sacma bir sekilde ....enayimiyiz biz?
Oyle hissettirdi de bi an ....

Sizinle aynı durumdayım. akşamdan beri aklımda. ama ben genel olarak dedm bunu.tum sayfaları okudum bende ama bazen sizin gbi tek bir yorumla kalmayip sayflarca boş muhabbet dönüyor fake diye konularla ilgili. Onu kastetmistim. Sanal bir ortam burasi ve yüzde yüz emin olamayiz hiç bir zaman yalan mi gerçek mi diye.

Back
X