• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

5 yıl dayanması mümkün değil de hadi oldu diyelim daha ne kadar kardeşçe yaşamayı düşünüyormuş konu sahibi eşiyle.
Eşinin onu aldatıyor olması kadar ciddi bir konu. Hatta daha ciddi. En azından eşine yol verir gider ama 5 yıllık bir evlilikte bu sorunun çözülmeden beklenmesi inanılmaz bir tuhaflık olduğunu gösteriyor.

evet. girmemiş.
inanılır gibi değil. yani çözmek için de çaba göstermemiş gibi görünüyor.
Şu noktada inandırıcılığını kaybediyor sanki.
yoksa mesaj olayı olmasa bile 5 yıl içinde eşinin kendini aldatma durumundan şüphelenmesi lazım.
Ya da sağlıklı insan konunun üstüne düşer. ne bileyim ilginç.

biri bizimle dalga gecio olmasın sakın ama söle de düşünün 5 yıl adamla birlikte olmadı belki ama baska türlü tatmin etmiş olabilir ihtiyacını gidermiştir karısının üstünde belki

Umarım yalan yanlış bir durum çıkmaz. hani kamu personeli işi gücü var zamanı yoktur sürekli yazmaya diye düşünüyor insan. :(

3IyoRvs5.webp

Belki de konu sahibi boşanmak istemediği ve tepki çekmemek adına vajinusmus olduğunu söylemiştir. Eğer gerçek olsaydı en başta belirtirdi çünkü 5 sene hiçbir erkek beklemez kimse kusura bakmasın.

İnan ruhum sıkıştı söylmicem dedim ama o evi boş bıraktığında o kızın geleceğine yüzde yüz emin ol

Bu ilişkinin cinsellikle ilgili olduğu zaten başından beri aşikardı

Onlar herşeyi yaşıyolar cnm kendinide kandırma
Suçuda kendinde bulma

İstersen eve gizli cam koy git gör bak o ayaklarında yatan adamı pişmanmıymış
benim de aklımdan böyle bişey geçti bence güvenmemeli eşine

Bence daha fazla yazip prim yaptirmayin bu konuya. Cunku cok cok buyuk ihtimalle konu gercek degil.

Belki de konu sahibi boşanmak istemediği ve tepki çekmemek adına vajinusmus olduğunu söylemiştir. Eğer gerçek olsaydı en başta belirtirdi çünkü 5 sene hiçbir erkek beklemez kimse kusura bakmasın.

O daha da sacma olur. 5 yil vajinusmus olup da hic tedavi falan olmayan insana herkes bosanin der.

Önce gerçeği ortaya çıkarmak için yoğun destek, sonra aldattığı tespit edilen kocayı ve aşığını linç, ha bi de büyücülerle mücadele, ardından vajinismusla bağlantı kurma ve haklı göstermez diye ikna çabası, şimdi de konu fake mevzusuna geldik durum bu :KK51:

Avm de satış görevlisiymiş
Konu sahibi de kısmen tanıyormuş
Faceden eklemiş hatta bende okuyorum ilerde sizin mesleğinizi tercih etmek istiyorum gibisinden
Ama ne hikmetse 'merhaba canım' mesajını eşinin telefon numarasını nereden edinmiş bilmiyoruz, ona atmış
Hmm sağol cmm özetledğin için.. e arasın noyu sorsun olmadı dökümana baksın..

25 dk önce özel mesaj atmış görünüyor
Yöneticiler çözebilir bence bu işi

Bence bu 3 haftalık iş seyahatiniz sizin için iyi bir fırsat..
Bu süre zarfında enine boyuna düşünün..
Ya artık kendinizin farkına varın ve eşinizle birlikte yepyeni bir tedavi sürecine girin yada uzatmadan ayrılın..
İkinizinde kafasına ulaşmak zor gibi görünüyor..
Sessizlik size faydadan cok zarar sağlamıs bu 5 senenın sonunda.
Evcilik oynamak biz yaşlara hitap etmiyor ne yazıkki..
Eşinizin psikolojiside bu durumda sizden farksız olmalı...
Arkadaşlar daha fazla yorum yazıp rencide etmenın kimseye faydası yok...
Bence konu sahibi her şeyin farkında fakat elinden bir şey gelmiyor bu oyuna alıştırmışlar kendilerini..
İnş hakkınızda hayırlısı olur.

Önce gerçeği ortaya çıkarmak için yoğun destek, sonra aldattığı tespit edilen kocayı ve aşığını linç, ha bi de büyücülerle mücadele, ardından vajinismusla bağlantı kurma ve haklı göstermez diye ikna çabası, şimdi de konu fake mevzusuna geldik durum bu :KK51:
Ne yalan soyleyeyim, ben en basindan beri suphelendim bu konudan. Hic yazmamistim ama hep izledim konuyu. Ennihayetinde de konu fake olma yolunda hizla ilerliyor.

Back
X