Şüphelenmeli miyim?

5.5 yıllık evliyim hic dikkatimi cekmedi benim oyle bi meni lekesi bilemedim ama bak arkadaslar erkeklerde de akıntı olabilir arada demisler
 
Umarım öyledir 😔 Sabah işe gitmeden duş almıştı. Gelince de aldı. Normalde de titizdir bakımlıdır ama kış günü günde 2 kere duş alması pek sık değildir.
10 yillik evliyim canım meni değildir erkeklerde de olabiliyor eşim demişti hemen kötüyü düşünme.
 
Yani benim esim benim ic camasirimi inceleyip birde bir foruma bunu anlatsa ne düşünürüm bilemedim ?
Insan esinin camasirini neden inceler ki ?farz edelim ki meni ? Ee ? Bu ne tarz bir bilgi verecek size?
Iste cinsellik dusunup tahrik olmakta mi yasak , boyle bir sey mumkun degil. O kadar uzun bir surede defalarca tahrik oluyordur.
 
Yani benim esim benim ic camasirimi inceleyip birde bir foruma bunu anlatsa ne düşünürüm bilemedim ?
Insan esinin camasirini neden inceler ki ?farz edelim ki meni ? Ee ? Bu ne tarz bir bilgi verecek size?
Iste cinsellik dusunup tahrik olmakta mi yasak , boyle bir sey mumkun degil. O kadar uzun bir surede defalarca tahrik oluyordur.

yasak tabi , nasıl tahrik olur :D
aldattı sayılır , bence boşansın
 
Telefon karıştırmadan sonra iç çamaşırı kontrolü mi başladı artık 🤦

Böyle hayat zor olmaz mı sizin için, ne kadar kontrol etseniz de aldatacagı varsa aldatır bir şekilde de gün yüzüne çıkar bu durum.

Çamaşırında ki izden bir sonuca varamazsınız elbette, kendinizi yediğinizle kalırsınız.
 
Son düzenleme:
Daha önce böyle bir şey yaşamadıysanız gözlemlemeye devam edin rahat olun varsa bir şey zaten ortaya çıkar size olan tutumu vs mutlaka birşeyler değişir
 
Precum da olabilir yani ay meni gelmeden önce bir sıvı gelıyor kurudugunda pek ayırt edilemiyor...
Yahu adam biriyle ilişkiye girse iç çamaşırına mı boşalır? Boşalmaz dimi
Ayrıca porno izlese iç çamasırına mı boşalır boşalmaz dimi?
Adam belki rüya gördü halk arasında rüyalanma diye tabir ettiğimiz bir durum ona da karışmayın zira engel olunan bir şey değil....

bu ego tatmını değil ama hayat sizinle çok zor bundan dolayı adama yüklenmeyin
 
Belki sizi dusunmustur. Olamaz mi? Sekteye ugradi diyorsunuz. Belki yogunlugun arasinda oda fark etmistir ve siz aklina gelmissinizdir. Bu kadar telas yapmayin bence
 
1 haftadır boşaltım olmadığı için kadınlarda olduğu gibi akıntı tarzı birşey olmuş olabilir. Erkeklerin boşaltım yapması cinsel ihtiyaçtan öte fizyolojik bir durum çünkü.
 
Merhaba hanımlar. 7 yıllık evliyim, güzel mutlu bir evliliğim var çok şükür. Ama ben çoookk uzun yıllar önce eski erkek arkadaşım tarafından aldatılmış olduğumdan sanırım çok kıskancım. Sık sık eşimin telefonunu karıştırıyorum maalesef kendime engel olamıyorum. Son 1 haftadır eşimin işleri çok yoğun. Geç geliyor evde çalışmaya devam ediyor ve belki bu sebepten cinselliğimiz de sekteye uğradı son 1 haftadır. Bunu sorduğum için kusura bakmayın tanıdığım kimseye soramadığım için konuyu açtım. Eşim işten gelince duş aldığında çıkardığı çamaşırında meni izi fark ettim. Bunun olması için illaki ilişki ya da tahrik olması gerekir mi? Yoksa kadınlardaki akıntı gibi normal zamanlarda da olabilir mi? Lütfen stres atmak ya da ego tatmini yapmak isteyenler yorum yapmasın.
ağır taşıdıklarında yada zorlandıklarında da oldugunu bılıyorum.
 
Back
X