- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Hellohappiness
Bence de ya akıntı bize has değil ki onlarda da yumurtalık var .. iğrenc erkeklerHimm peki onlarn da bixim gibi akıntı herhalde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de ya akıntı bize has değil ki onlarda da yumurtalık var .. iğrenc erkeklerHimm peki onlarn da bixim gibi akıntı herhalde
Kuzum öyle didim zaten bak düzenledimKız dur ateşe verme ortaligi
İyice şizofreni olduk burda ya eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyor bu bdvBence de ya akıntı bize has değil ki onlarda da yumurtalık var .. iğrenc erkekler![]()
Hmm bilemiyorum. Akıntı şeklinde olmuyor sanırım onlarda. Zevk suyu gelir onun içinde tahrik olması lazım.Hayır sabah gitmeden duş aldı. Akşam da duş aldı. Alşamki çamaşırda fark ettim.
Cok doğru tespit burda oyle şeyler okuyoruz ki bide alışkanlık oldu sürekli gir girİyice şizofreni olduk burda ya eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyor bu bdv
Ben zaten aldatılma şüphe konularını görünce direkt bakıyorumCok doğru tespit burda oyle şeyler okuyoruz ki bide alışkanlık oldu sürekli gir gir![]()
Benim koca ayakta uyuyor dicem ama hiç belli olmazBen zaten aldatılma şüphe konularını görünce direkt bakıyorum
10 yillik evliyim canım meni değildir erkeklerde de olabiliyor eşim demişti hemen kötüyü düşünme.Umarım öyledirSabah işe gitmeden duş almıştı. Gelince de aldı. Normalde de titizdir bakımlıdır ama kış günü günde 2 kere duş alması pek sık değildir.
Emin misiniz? Akıntı olabilir diyenler oldu sevinmiştimHmm bilemiyorum. Akıntı şeklinde olmuyor sanırım onlarda. Zevk suyu gelir onun içinde tahrik olması lazım.
Yani benim esim benim ic camasirimi inceleyip birde bir foruma bunu anlatsa ne düşünürüm bilemedim ?
Insan esinin camasirini neden inceler ki ?farz edelim ki meni ? Ee ? Bu ne tarz bir bilgi verecek size?
Iste cinsellik dusunup tahrik olmakta mi yasak , boyle bir sey mumkun degil. O kadar uzun bir surede defalarca tahrik oluyordur.
ağır taşıdıklarında yada zorlandıklarında da oldugunu bılıyorum.Merhaba hanımlar. 7 yıllık evliyim, güzel mutlu bir evliliğim var çok şükür. Ama ben çoookk uzun yıllar önce eski erkek arkadaşım tarafından aldatılmış olduğumdan sanırım çok kıskancım. Sık sık eşimin telefonunu karıştırıyorum maalesef kendime engel olamıyorum. Son 1 haftadır eşimin işleri çok yoğun. Geç geliyor evde çalışmaya devam ediyor ve belki bu sebepten cinselliğimiz de sekteye uğradı son 1 haftadır. Bunu sorduğum için kusura bakmayın tanıdığım kimseye soramadığım için konuyu açtım. Eşim işten gelince duş aldığında çıkardığı çamaşırında meni izi fark ettim. Bunun olması için illaki ilişki ya da tahrik olması gerekir mi? Yoksa kadınlardaki akıntı gibi normal zamanlarda da olabilir mi? Lütfen stres atmak ya da ego tatmini yapmak isteyenler yorum yapmasın.