Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burda bir kadin konu açsa "Ben dustan çikarken, esimin benim külotlarimi yakaladigini fark ettim" diye, o adam linç yerdi. Hepimiz adami sapik olarak ilan ederdik.
Yani su ise bak, forum külot lekesi meni mi degilmi diye konusuyor. Adamin hiç haberi yok nette bir forumda millet onun donunu konustugunu
Ayıptır soylemesi birkac kez esim banyo yaparken anahtar deliginden bakmıştım (biraz suphem vardi) ve abdest alirken gormustum Cikincada sordum hayırdır diye kendince bi aciklama yapmisti
Canım genelde her banyo sonrası alınması gerek bu abdestin ama çoğumuz sadece ilişkiden sonra alındığını biliyoruz. Eğer eşiniz bunu biliyorsa dikkat edin her banyo çıkışı alıyordur.
Ben konu sahibine kötü demedim ki. Hayati paylastigin kisiye bu kadar süpheli yaklasmak saglikli degildir. Yani donu incelemek nedir allasen? Benim nezdimde igrenç bir durum. Ben istemezdim mesela esimin benim donuma bakmasini.
Ben konu sahibine kötü demedim ki. Hayati paylastigin kisiye bu kadar süpheli yaklasmak saglikli degildir. Yani donu incelemek nedir allasen? Benim nezdimde igrenç bir durum. Ben istemezdim mesela esimin benim donuma bakmasini.
Görmek ve incelemek arasinda baayaaa bir fark var. Yani donu incelemenin igrençligi hariç, bu kadar güvensizlik cidden zarar. Insanda psikoloji kalmaz.
Görmek ve incelemek arasinda baayaaa bir fark var. Yani donu incelemenin igrençligi hariç, bu kadar güvensizlik cidden zarar. Insanda psikoloji kalmaz.
1-Ben donu incelemedim. Sepetin disina ters bir sekilde atmisti. Sepete koyarken farkettim. Bunu daha önce de yazmistim. Don inceleyen bir kadin olsaydim 7 senelik evliligimde bilirdim herhalde meni lekesi normal mi degil mi..
2-Forumda millet adamin donunu konusuyor adamin haberi yok falan demissiniz de adamin kim oldugunu biliyo musunuz?? Gidip arkadaslarima sormuyorum tabiki böyle seyler. Buraya sormamin nedeni bu. Benim ve esimin kim oldugunu bilmiyorsunuz, sadece genelde olur mu olmaz mi onun icin soruyorum.
3-Sordugum soru hakkinda bir fikir beyan etmeyecekseniz diger görüs ve tespitlerinizi kendinize saklayin.
Sanmıyorum aldattığını bende çamaşır atarken fethederim hep olur bazen birlikte olmak ister o gün neşem olmaz yada halim olmaz red ederim sonrasında öyle bir akinti oluyor yani cinsel istek sonra si olabiliyor eşim hatta namaz kılıyor diye sık sık değişir bazen dalga geçerim kız benden çok akintin oluyor diye
Canım genelde her banyo sonrası alınması gerek bu abdestin ama çoğumuz sadece ilişkiden sonra alındığını biliyoruz. Eğer eşiniz bunu biliyorsa dikkat edin her banyo çıkışı alıyordur
Esimde oyle soyledi zaten Iste kufur falan ediyorum eve temiz gireyim diye aliyorum dedi
Bende inandim Dedigin gibi devamli aliyor