- Emoji Skoru
- 3.209
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Hellohappiness
Meni lekesi sert ve beyazımsı bi iz birakır
Sizin gördüğünüz nasıldı
Sizin gördüğünüz nasıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Garip olan ne var anlamadım ayrıca bu bayanı nasıl tanımadan kötü biri diye yaftalarsinizBurda bir kadin konu açsa "Ben dustan çikarken, esimin benim külotlarimi yakaladigini fark ettim" diye, o adam linç yerdi. Hepimiz adami sapik olarak ilan ederdik.
Yani su ise bak, forum külot lekesi meni mi degilmi diye konusuyor. Adamin hiç haberi yok nette bir forumda millet onun donunu konustugunu![]()
Canım genelde her banyo sonrası alınması gerek bu abdestin ama çoğumuz sadece ilişkiden sonra alındığını biliyoruz. Eğer eşiniz bunu biliyorsa dikkat edin her banyo çıkışı alıyordur.Ayıptır soylemesi birkac kez esim banyo yaparken anahtar deliginden bakmıştım (biraz suphem vardi) ve abdest alirken gormustum Cikincada sordum hayırdır diye kendince bi aciklama yapmisti
Garip olan ne var anlamadım ayrıca bu bayanı nasıl tanımadan kötü biri diye yaftalarsiniz
Bana iğrenç gelmedi donunu eşimizin banyo haricinde görmüyor muyuz donunuBen konu sahibine kötü demedim ki. Hayati paylastigin kisiye bu kadar süpheli yaklasmak saglikli degildir. Yani donu incelemek nedir allasen? Benim nezdimde igrenç bir durum. Ben istemezdim mesela esimin benim donuma bakmasini.
Bana iğrenç gelmedi donunu eşimizin banyo haricinde görmüyor muyuz donunu
1-Ben donu incelemedim. Sepetin disina ters bir sekilde atmisti. Sepete koyarken farkettim. Bunu daha önce de yazmistim. Don inceleyen bir kadin olsaydim 7 senelik evliligimde bilirdim herhalde meni lekesi normal mi degil mi..Görmek ve incelemek arasinda baayaaa bir fark var. Yani donu incelemenin igrençligi hariç, bu kadar güvensizlik cidden zarar. Insanda psikoloji kalmaz.
Canım genelde her banyo sonrası alınması gerek bu abdestin ama çoğumuz sadece ilişkiden sonra alındığını biliyoruz. Eğer eşiniz bunu biliyorsa dikkat edin her banyo çıkışı alıyordur
Esimde oyle soyledi zaten Iste kufur falan ediyorum eve temiz gireyim diye aliyorum dedi
Bende inandim Dedigin gibi devamli aliyor