Şüphelerim gerçek çıktı

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
geçenlerde aldatılyormuyum diye bir konu açmıştım face den sevgilim eski sevggilim bi kızla konuşmuş banada halamın torunu demişti birde no yollamıştı kızın adı betül aradım betül mü değil mi öğrenip kapatacaktım betülü aradım ama başka betül diyecektim tfndaki kişi betül falan değildi...
b ugün konuştuk ve artık gerçekleri söyledi o kızla face de tanışmış uyuyamayanlar diye bi yerde kesinlikle asılmamış sadece sohpet etmiş hatasını anlamış silmiş.... tokat attım yumruk attım ağladım zırladım bitti dedim...yalvardı ağladı çok pişman oldum ama asılmdım öylesine konuştum hata ama bidaha olmayacak dedi ben artık sana güvenemem dedim...
için kan ağlıyor...ben hak etmedim bu yalanları zaman istedim zaman ne işe yarayacaksa

canım aglamalarına zırlamalarına sakın ama sakın kanma bıtsın senın ıcın her sey,tabı acı cekmen normal bunun ıcın de zamana ıhtıyacın var

canım aglamalarına zırlamalarına sakın ama sakın kanma bıtsın senın ıcın her sey,tabı acı cekmen normal bunun ıcın de zamana ıhtıyacın var

nasıl olur bu benle çıkmak için neler yapmıştı neler zorla sevdirdi kendini güvendim ben ona yaaa... o kızla konuşmasını saklamış beni kaybetmemek için ama asılmamış ne inandırıcı dimiii..hala seviyorum bitirmek çok zorr dayanmakta zor

canım ya asılmadım dıyınce nasıl ınanıyosun allah askına ama suan için yanıyo bı sey dusunemıyosun bıraz sakınles o zamn zaten gozundekı butun degerı gıtcek ,

ben sevgili boyutundaki insanların face acmasını pek tasvip etmiyorum.gereksiz bi olay bence.sahsen bende erkek arkadasımda kullanmıyorz kafamız rahat.

İnceldiği yerden kopsun canım yalanın en ufağı bile iğrençtir hel ebu konuda !!!!!!!!!!
Zamanla geçicek üzüntün sakın kanma tamamen bitir farketmen iyi oldu hemen..

bu nedir yauu ne kadar hızlı gelişmeler oluyor

ne diyeyim cnm daha evvel ki konuna yazacaklarımı yazmıştım ama fena yanılmışım yazıklar olsun üzme tatlı canını ya evli bir de çocuklu olsaydın ? allah korumuş bence

o kadar güvendim ki ben ona hala acaba diye umut etmek istiyorum neden bu kadar aşağılık biriymiş bunun içinmiydi herşey

o kızlara doymamış bırak rahat rahat çapkınlık yapsın

onu tanıyan hiçkimse inanmıyor o yapmaz diyorlar nasıl bi insan bu herkesin güvenini kazanmış...
çok istiyorum onunla devam etmeyi ama bunları kabullenemem ben... ders aldım dedi hata yaptım dedi en öenmli insan sensin dedi hepsiiiii yalannnnnn yalann

Aklın varsa dönmezsin, ama yok ben başıma bela almak istiyorum dersen o başka..
Eğer yaptığına pişman olsaydı, vicdanı sızlasaydı, haksızlık ettiğini düşünseydi sen bu işten haberdar olmadan önce belirtirdi. Dürüst olurdu en azından.Sakın cnm sakın!! İnsan herşeyi unutur inan zamanla. Seni hak edenlere ver sevgini..Kendinin değerini bil. Sen bilmezsen 'eller' hiçbilmez .

haklısın canm dün hep göğsüm sıkışıyor diyordu o da üzgünmüş güya beni kaybetmemek için söyleyememiş dünde bu sebepten kalbi sıkışıyomuş

Son düzenleme:
ben kendi ellerimle açtım o lanet sayfayı veee acı son ne kadar piyasada kız varsa eklemiş muhabbet etmiş hatta birlikte olmuş ben affettim ama hata ettim şimdi yine ayrıldık insanın içine kurt düşünce hiç birşekilde eskisi gibi olmuyor ve hatta her şeyden şüphe eder oluyorsun çok iyi düşün affetmek mi vazgeçmek mi hangisi senin için daha doğru...

bu erkekleri çözmek mümkün değil yaa neden sadık olmak bu kadar mı zor offff senin içide üzüldüm canm ders çalışacağım bi süre bu durumu unutmaya çalışacağım hayatım geleceğim ondan çok daha değerli...

Son düzenleme:

evet o kadar büyük güvensizlik olştu ki bende kimseye güvenemiyorum hep acabalar var kafamda ama hayırlısını diledim ben hep Allahtan değilmiş demek ki ben sayfamı kapttım şimdi ne onu ne o kızlarını görüyorum....
biz 2010 şubat gibi ayrılmıştık 1 senelik ayrılıktan snra yine barıştık bi 5 ay sürdü yine ayrılık oldu seviyormuyum bilmiyorumm artık tüketti içim de ne varsa o bir senelik ayrılıkta ben kpss ye hazırlanıyordum psikoloklar ilaçlar tranvalarr sonra bi baktım giden benim hayatım adam mutlu kızlarla derslerime sarıldımm ve başardımmm ve inan o kadar hırslandırdı ki beni sende öyle yap düşünmemeye çalış biliyorum zor ama hayat o kadra acımasız ki sana acımadığı gibi seni senden alıp götürüyor sadece kendini düşün bırak çamurunda o sürünsün....

daha öncede sevdiğim bana umut veren adam evlenmişti çok zor toparlandım ve bu çıktı güvendim ama bu beni yıkamaz canm alışkın sayılırım canm çok yanacak ama geçecek biliyorum

Son düzenleme:
facebook kesinlikle ilşkileri olumsuz etkiliyor hatta evlilikler bile bitiyor bence ciddi ilişkisi olanlar facebook kulananmamalı mesela bizim yok gayet huzurlu ve rahatız kavga yok neden yorum yapmş niye eklemş derdi yok ooh :)

ayrıca çok seviyosan affedio insan bende scape'den yabancı uyruklu kızlarla konşma geçmişini yakaladım ama sapık işte erkekler çok kızdım ağladım zırladım ama dayanamadım çnkü ölürr gibi seviyorum sadece eski olanakları kalmadı mesela kızlarla dışarı çıkamıo artık bi space yok msn yok facebook yok gece alemine izin yok bunları kendisi istedi

benimde içim bi yandan affetmek istiyo canmm Allah hayırlı kararı aldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…