Şüphelerim gerçek çıktı

tatlım şüpheler kalıyor ne yaparsan yap melek olup kanatları çıksa yine şüphe ediceksin ama aşkınız sevginiz bunun önüne geçip arka plaba itebilir sadece benm içimde hala kaldı unutulmuyo ama üstü örtülüyo güzel şeylerle

şüpheler valla gitmiyor sıkı yönetim devri başlatacaksın başka çare yok :) elinden geleni yap hatta benim yerimede süründür ben beceremedim..

kızlar valla affetmek istiyorum yaa:84: bakalım artık yinede düşüneceğim

yaptıklarımı düşündükçe kafayı yiyorum ........in biriyim ben sana yalanda söyledim nasıl yaptım yazmış şimdide

ya sana sürekli aynen diyorum:) aynı duyguları yaşamışız gerçkten aklından gitmiyo ama şu var bayanlar affeder ama asla unutmaz.arada kafasına kakıyorum bunaltmadan utanıyo zten hemen
gerçkten aşkına güveniyosan tamamdır gerisi zamanla oturcak ama unutmıycaksın yani ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bu konuda sürekli gündeme getirme arada kakarsıın kafasına :) üstü örtülür zamanlaa ama bu kez ipler senin elinde olucak osana güven vermek için çok çabalıyıcak..

kız ipler zaten benim elimdeydi öyle sanıyodum yada ben

aranız gayet normalken mi yaptı bunu
gerçi diger türlüde normal bişey degil ama
affetceksende bundan sonra tedbirli olseni üzmesine izin verme!
sunuda söylemek istiyrum çok iyi düşün
affedip sürekli her tartışmada bunu yüzüne vurcaksan da affetme bence

ah kızlar ah sız affedın bakalım ıkı yuzlu bı ınsan ıcın melek kılıgına gırmek o kadar kolay kı seytanın agzını acık bırakır eger cıddı dusunuyosanız sımdı sızden bi an sıkılıp bunu yapıyosa evlenınce nasıl olur herkes anlamıstır,tabı herkesın kendı hayatı

ezgicim valla aynı duyguları yaşıyoruzz arada bende kakıyorum başına çok güzel bi duygu onu öyle mahçup görmek ama sürekli ypma

ezgicim valla aynı duyguları yaşıyoruzz arada bende kakıyorum başına çok güzel bi duygu onu öyle mahçup görmek ama sürekli ypma

bende başına kakrım arada eğer affedersem barışırsak yoksa kendilerini kanatsız melek sanıyolar

bu da çok doğru yaaaa bu erkekler insanı deli eder

bide sordum aynı şeyi ben yapsaydım sen ne yapardın dedim... çok kıazrdım bağırıp çağırırdım ayrılmayıda düşünürdüm ama kolay kolay ayrılamazdım dedi

yok yok sürekliyapmıyorum arada çok nadir

ya yapmazsa 2 senedir duymadım yani ki benden kaçmaz bu tarz şeyler ve sıkıldığı içinde yaptı die düşünmüorum sıkılsa kapımda sabahlamazdı sanırım:S ama hayat bu yaparsada bidaha asla göremez oda çok iyi biliyo anında trin yurtdışında üniye giderim artık uçağa binerken el sallar..bikez yapmış olması bidaha yapıcağı anlamına gelmiyo.kesin yapamazda demiyorum..hayat bu valla yaşayıp göreceğiz

bana betül diye verdiği noyu ablasından istediğini söylemişti bende bu no betülün değil ablanı tekrar ara yanımda belki yanlış vermiştir dedim bu dondu kaldı...bu olay üzrine doğruyu anlattı.. o an yine yalan söylemeyi düşünmüş ablamı aradım ama açmadı demeyi düşünmüş ben yanındayken nasıl yapacaksa sonra dayanamamış bu kadar yalana bana açıklamış işte öyle dedi

Son düzenleme:
Arkadaşım bence çok iyi düşünüp ona göre karar ver...siz sevgiliyken başka bayanlarla görüşmeyi tercih ediyorsa ne kadar güvenilir bilemiyorum...evt.bazıları bir kere hata yapar ve bir daha yapmaz çünkü dersini almıştır...kii bu çok nadir kişilerdir...ancak onu kısıtlamak sana düşeceğine göre hep gözün onun üstünde olacak hep acaba diyeceksin?o kuşku bir kere insanın beynine girdimi ne kadar onu görmezden gelebileceksin?aşk için çaba sarfetmek gerekiyor ama bu başka birşey...ya aşkını yaşamamayı tercih edeceksin ya da o kuşkuyla yaşamayı öğreneceksin...aşk acısı çok zordur ama unutmak imkansız değildir...ama bir daha böyle birşey yaşarmıyım düşüncesi ve hissettiklerin onunla olduğun süredir...kendini en iyi sen tanıyorsun ve ona göre bir karar vermelisin...

aramızı bozdu ben ikilemdeyim ne yapacağım diye... şuan eşit affetme isteğimle affetmeme isteğim

aramızı bozdu ben ikilemdeyim ne yapacağım diye... şuan eşit affetme isteğimle affetmeme isteğim

kıyamam..beklebiraz ozaman zaman gösterir ne olucağını ani kararda verme hemen bitirme bitirceksen bekle sakinleş geçsin bi kaç gün tam emin ol öyle

üzüldüm canım gerçekten.. belki de ayrılmak senin için kolay olmayacak ama ayrılmanın senin için daha hayırlı olduğunu düşünüyorum. ağlayacak, ayağına kapanacak kendini bir şekilde affettirecek. bir süre davranışlarına dikkat eder sonra yine başlar başkalarıyla görüşmeye. nasıl olsa bu beni affediyor deyip yine yapar. hem affettin diyelim. ona tekrar güvenecek misin sanki. içinde hep bir şüphe olacak. erkeklerin geneli ders almaz böyle olaylarda. kararı yine de sen vereceksin canım. iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…