affedecek miyim ayy ama aklımdaki şüpheler ne olacak ki... hemen affetmem neler edecem ben ona
tatlım şüpheler kalıyor ne yaparsan yap melek olup kanatları çıksa yine şüphe ediceksin ama aşkınız sevginiz bunun önüne geçip arka plaba itebilir sadece benm içimde hala kaldı unutulmuyo ama üstü örtülüyo güzel şeylerle
şüpheler valla gitmiyor sıkı yönetim devri başlatacaksın başka çare yok :) elinden geleni yap hatta benim yerimede süründür ben beceremedim..
tatlım şüpheler kalıyor ne yaparsan yap melek olup kanatları çıksa yine şüphe ediceksin ama aşkınız sevginiz bunun önüne geçip arka plaba itebilir sadece benm içimde hala kaldı unutulmuyo ama üstü örtülüyo güzel şeylerle
ya sana sürekli aynen diyorum:) aynı duyguları yaşamışız gerçkten aklından gitmiyo ama şu var bayanlar affeder ama asla unutmaz.arada kafasına kakıyorum bunaltmadan utanıyo zten hemen
gerçkten aşkına güveniyosan tamamdır gerisi zamanla oturcak ama unutmıycaksın yani ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bu konuda sürekli gündeme getirme arada kakarsıın kafasına :) üstü örtülür zamanlaa ama bu kez ipler senin elinde olucak osana güven vermek için çok çabalıyıcak..
yaptıklarımı düşündükçe kafayı yiyorum ........in biriyim ben sana yalanda söyledim nasıl yaptım yazmış şimdide
ezgicim valla aynı duyguları yaşıyoruzzarada bende kakıyorum başına çok güzel bi duygu onu öyle mahçup görmek ama sürekli ypma
ah kızlar ah sız affedın bakalım ıkı yuzlu bı ınsan ıcın melek kılıgına gırmek o kadar kolay kı seytanın agzını acık bırakır eger cıddı dusunuyosanız sımdı sızden bi an sıkılıp bunu yapıyosa evlenınce nasıl olur herkes anlamıstır,tabı herkesın kendı hayatı
ezgicim valla aynı duyguları yaşıyoruzzarada bende kakıyorum başına çok güzel bi duygu onu öyle mahçup görmek ama sürekli ypma
ah kızlar ah sız affedın bakalım ıkı yuzlu bı ınsan ıcın melek kılıgına gırmek o kadar kolay kı seytanın agzını acık bırakır eger cıddı dusunuyosanız sımdı sızden bi an sıkılıp bunu yapıyosa evlenınce nasıl olur herkes anlamıstır,tabı herkesın kendı hayatı
Arkadaşım bence çok iyi düşünüp ona göre karar ver...siz sevgiliyken başka bayanlarla görüşmeyi tercih ediyorsa ne kadar güvenilir bilemiyorum...evt.bazıları bir kere hata yapar ve bir daha yapmaz çünkü dersini almıştır...kii bu çok nadir kişilerdir...ancak onu kısıtlamak sana düşeceğine göre hep gözün onun üstünde olacak hep acaba diyeceksin?o kuşku bir kere insanın beynine girdimi ne kadar onu görmezden gelebileceksin?aşk için çaba sarfetmek gerekiyor ama bu başka birşey...ya aşkını yaşamamayı tercih edeceksin ya da o kuşkuyla yaşamayı öğreneceksin...aşk acısı çok zordur ama unutmak imkansız değildir...ama bir daha böyle birşey yaşarmıyım düşüncesi ve hissettiklerin onunla olduğun süredir...kendini en iyi sen tanıyorsun ve ona göre bir karar vermelisin...
aramızı bozdu ben ikilemdeyim ne yapacağım diye... şuan eşit affetme isteğimle affetmeme isteğim
kıyamam..beklebiraz ozaman zaman gösterir ne olucağını ani kararda verme hemen bitirme bitirceksen bekle sakinleş geçsin bi kaç gün tam emin ol öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?