Şüphelerim gerçek çıktı

o kadarda salak ki o kızın nosu diye teyzesinin kızının nosunu vermiş bana aramam sanmış ama içimden bi ses sürekli ara ara dedi... yalan ilk defa söylemiş bana peh

çok büyük bi aldatma olayı olmadıkça eğer ilişkini gerçekten çok önemsiyo ve çk pişmansa seni kaybetmekten korkuyosa bırak biraz burnu sürtsün sonrasını zamana bırak kalbini iç sesini dinle

çok büyük bi aldatma olayı olmadıkça eğer ilişkini gerçekten çok önemsiyo ve çk pişmansa seni kaybetmekten korkuyosa bırak biraz burnu sürtsün sonrasını zamana bırak kalbini iç sesini dinle

tatlım kampüste herksin içinde öyle bi ağlayışı vardı ki çocuk gibi yani gözlerinin altı mosmor oldu gözleri kızardı kendimi tutamadım yüzünü çizdim biraz:26: ne istersen yap vur öldür ama inan seni çok seviyorum dedi ilişkimizi çok önemsediğini sanıyordum çünkü tüm vaktini bana ayırır planlarını bana göre yapardı

Son düzenleme:

aynı şey benimde başıma gelmişti ama netlogda bende senin gibi herşeyi yasakladım canın istiyosa böyle dedim 3 yıldır birlkteyiz daha duymadım..gerçekten seviyorsa affedebilirsin yada eminsen yapmıyıcağından:S benimkide kapımda sabahlıyodu yüzüme bakamıyodu içimden barışmak gelmişti ama çok burnunu sürttüm bidaha yaparsa kaybetceğini biliyo.sende bu hissi ver kaybetceği hissini sonra çok seviyosan affeet..bidaha yapmaz heralde

evet tatlım ogünden beri okadar sıkı yönetime soktum ki onu artık çok iyi biliyor en ufak bişiyde eski eda olmayacağını eğer gerçekten ders alabilen biriyse tabi bunlar geçerli olur herkesin karakteri bir değil bunuda unutmamak gerekir...

aynen canım ya benimkide şuan çok utanıyo ona dedim ki köpekler bile sadık olur köpek kadar olamadın dedim daha ne hakaretler yüzüne bakamıyorum ne desen haklısın falan dedi.. ya arkadaşlarım inanamıyo bi erkek arkadaşım var yakın kız arkadaşımın sevgilisi ona anlattım erkek gözüyle bi bak dedim bişey yapacağından değil öylesine konuşmuştur hata yapmış biraz uzaklaş seviyosan affet dedi

Önceki konunu biliyorum, sen sevdiğin için konduramadın ama durumun böyle olduğu çok açıktı be canım
Asıldığı da bir o kdr açıktır sohbet edecek başka birini bulamamış mı,niye böyle bi şee ihtiyaç duyar bir adam amaç nedir,gelinecek nokta gayet açık.
Yazık bu adamlara..

mesaj atmş yalvarmak istiyorum yüzüm yok biliyorum affetmeyeceksin ama çok pişmanım yazmış ders çalışcam i geceler yazdım

cnm valla harikasın eğer benimde bundan sonra bir ilişkim olursa her şeyi yasaklıcam :)))

yaa süründür işte:)hem zevklide oluyo sürünsün.aynen bende köpeğim kadar olamadın demiştmiçinden ne geliyosa yap ama affedersen sıkı denetime al söyliyim.bizimde facemiz falan yok ..face gerçekten ilşkiye çok zarar veriyo ee apmayı düşünüyosunşimdi

valla kızlar devir sıkı yönetim devridir ilerii

canm zaten bugün dediki seni bu kadar üzdüğüm için ne face ne msn kullanmak istemiyorum dedi lanet olsun bi anda oldu o kızla konuştum dedi ama herşeyin üzerine asılmadığına yemin etti... affetmek istiyorum aslında ama doğru mu

kızlar bide bugün yüzüme pek bakmadı o kadar ağlamaktan mı utandı acaba ya da pişman numaralarında mı ki offfff

kızlar bide bugün yüzüme pek bakmadı o kadar ağlamaktan mı utandı acaba ya da pişman numaralarında mı ki offfff

hayır bee ne ağlamaktan utanıcak..yaptığından utanmıştır kedi yavrusu gibi oluyolar dimi öyle yüzüne bakamıyo falan .....yine söylüorum içinden geleni yap..

hayır bee ne ağlamaktan utanıcak..yaptığından utanmıştır kedi yavrusu gibi oluyolar dimi öyle yüzüne bakamıyo falan .....yine söylüorum içinden geleni yap..

ayyy evet evet bildiğin kedi yavrusu başını eğmiş durmadan ağlayıp burnunu siliyo sen hak etmedin ama çok büyük hata yapmadım aldatmadım hatamı farkettim diyo böle kısık kısık sesle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…