benimde içim bi yandan affetmek istiyo canmm Allah hayırlı kararı aldırsın
affetmeyi düşünüyorsan bunu 2ci kez kaldırabilirmisin onu düşün...
çok büyük bi aldatma olayı olmadıkça eğer ilişkini gerçekten çok önemsiyo ve çk pişmansa seni kaybetmekten korkuyosa bırak biraz burnu sürtsün sonrasını zamana bırak kalbini iç sesini dinle
facebook kesinlikle ilşkileri olumsuz etkiliyor hatta evlilikler bile bitiyor bence ciddi ilişkisi olanlar facebook kulananmamalı mesela bizim yok gayet huzurlu ve rahatız kavga yok neden yorum yapmş niye eklemş derdi yok ooh :)
ayrıca çok seviyosan affedio insan bende scape'den yabancı uyruklu kızlarla konşma geçmişini yakaladım ama sapık işte erkekler çok kızdım ağladım zırladım ama dayanamadım çnkü ölürr gibi seviyorum sadece eski olanakları kalmadı mesela kızlarla dışarı çıkamıo artık bi space yok msn yok facebook yok gece alemine izin yok bunları kendisi istedi
aynı şey benimde başıma gelmişti ama netlogda bende senin gibi herşeyi yasakladım canın istiyosa böyle dedim 3 yıldır birlkteyiz daha duymadım..gerçekten seviyorsa affedebilirsin yada eminsen yapmıyıcağından:S benimkide kapımda sabahlıyodu yüzüme bakamıyodu içimden barışmak gelmişti ama çok burnunu sürttüm bidaha yaparsa kaybetceğini biliyo.sende bu hissi ver kaybetceği hissini sonra çok seviyosan affeet..bidaha yapmaz heralde
aynı şey benimde başıma gelmişti ama netlogda bende senin gibi herşeyi yasakladım canın istiyosa böyle dedim 3 yıldır birlkteyiz daha duymadım..gerçekten seviyorsa affedebilirsin yada eminsen yapmıyıcağından:S benimkide kapımda sabahlıyodu yüzüme bakamıyodu içimden barışmak gelmişti ama çok burnunu sürttüm bidaha yaparsa kaybetceğini biliyo.sende bu hissi ver kaybetceği hissini sonra çok seviyosan affeet..bidaha yapmaz heralde
geçenlerde aldatılyormuyum diye bir konu açmıştım face den sevgilim eski sevggilim bi kızla konuşmuş banada halamın torunu demişti birde no yollamıştı kızın adı betül aradım betül mü değil mi öğrenip kapatacaktım betülü aradım ama başka betül diyecektim tfndaki kişi betül falan değildi...
b ugün konuştuk ve artık gerçekleri söyledi o kızla face de tanışmış uyuyamayanlar diye bi yerde kesinlikle asılmamış sadece sohpet etmiş hatasını anlamış silmiş.... tokat attım yumruk attım ağladım zırladım bitti dedim...yalvardı ağladı çok pişman oldum ama asılmdım öylesine konuştum hata ama bidaha olmayacak dedi ben artık sana güvenemem dedim...
için kan ağlıyor...ben hak etmedim bu yalanları zaman istedim zaman ne işe yarayacaksa
cnm valla harikasın eğer benimde bundan sonra bir ilişkim olursa her şeyi yasaklıcam :)))facebook kesinlikle ilşkileri olumsuz etkiliyor hatta evlilikler bile bitiyor bence ciddi ilişkisi olanlar facebook kulananmamalı mesela bizim yok gayet huzurlu ve rahatız kavga yok neden yorum yapmş niye eklemş derdi yok ooh :)
ayrıca çok seviyosan affedio insan bende scape'den yabancı uyruklu kızlarla konşma geçmişini yakaladım ama sapık işte erkekler çok kızdım ağladım zırladım ama dayanamadım çnkü ölürr gibi seviyorum sadece eski olanakları kalmadı mesela kızlarla dışarı çıkamıo artık bi space yok msn yok facebook yok gece alemine izin yok bunları kendisi istedi
aynen canım ya benimkide şuan çok utanıyo ona dedim ki köpekler bile sadık olur köpek kadar olamadın dedim daha ne hakaretler yüzüne bakamıyorum ne desen haklısın falan dedi.. ya arkadaşlarım inanamıyo bi erkek arkadaşım var yakın kız arkadaşımın sevgilisi ona anlattım erkek gözüyle bi bak dedim bişey yapacağından değil öylesine konuşmuştur hata yapmış biraz uzaklaş seviyosan affet dedi
yaa süründür işte:)hem zevklide oluyo sürünsün.aynen bende köpeğim kadar olamadın demiştmiçinden ne geliyosa yap ama affedersen sıkı denetime al söyliyim.bizimde facemiz falan yok ..face gerçekten ilşkiye çok zarar veriyo ee apmayı düşünüyosunşimdi
kızlar bide bugün yüzüme pek bakmadı o kadar ağlamaktan mı utandı acaba ya da pişman numaralarında mı ki offfff
valla kızlar devir sıkı yönetim devridir ilerii
hayır bee ne ağlamaktan utanıcak..yaptığından utanmıştır kedi yavrusu gibi oluyolar dimi öyle yüzüne bakamıyo falan .....yine söylüorum içinden geleni yap..
kızlar bide bugün yüzüme pek bakmadı o kadar ağlamaktan mı utandı acaba ya da pişman numaralarında mı ki offfff
affedeceksin belli oldu :) ama sürünsün anlasınnn kıymetini ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?