- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkatde çekebilir belki birden terslerse fakat görmezden duymazdan gelebilir kiminle paylaşsinki kocaya söylese belki bir facia ya sebeb olabilir annesine söylese kadının ruhu buhrana uğrar başkasına söylese dedi-kodu kazanı kaynar acaba?ikisinde de varmı karşılıklimi diye şüphe üzerine çeker ne taraftan yapılırsa bakılsın ucu .....oklu değnekDiyelimki kesin var boyle bir ilgisi. Görmezden duymazdan gelseniz. Bulundugu ortamdan uzaklasmaya calissaniz olmaz mi? Bisey sordugunda cevap vermeseniz ya da tersleseniz? Bunu da kimseye anlatmasaniz olmuyor mu?
Evet ben de oyle diyorum. Kimseye anlatmasin ama konu sahibi illa birine anlatma ihtiyaci duyuyor gibi. Yani adam en fazla kac kez konusma girisiminde bulunabilir ki. Diyelim 5 kez 4 tanesini duymazliktan gelsin. Birisi uyarirsa bak sana bisey dedi diye duymadim ne demisti desin. Ama ben konu sahibinin bu durumdan yeterince rahatsiz olmadigini aksine egosunun oksandigini hissediyorumDikkatde çekebilir belki birden terslerse fakat görmezden duymazdan gelebilir kiminle paylaşsinki kocaya söylese belki bir facia ya sebeb olabilir annesine söylese kadının ruhu buhrana uğrar başkasına söylese dedi-kodu kazanı kaynar acaba?ikisinde de varmı karşılıklimi diye şüphe üzerine çeker ne taraftan yapılırsa bakılsın ucu .....oklu değnek
Guzel tesbit, o yakinlasirken hissedimce belki onun da olgilenilmek hosuna gitmistir.bu kadar ayrintiya dikjat ediyorsaniz sizin ona ilginiz var demektir
belli ediyo hakikaten