• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphelerim iyice arttı

Konu sahibi madem yorum istiyorsan sorulacak sorularada yanitla neyse ben fikrimi yazayım sanırım onun anlamasını sağlamanın yolu onu yok saymak herhangi konuşmasını kaale almamış gibi davran göz göze gelmemeye çalış mümkünse rahatsız ediyor olduğunu belli et yakın akraba derken enişte? olabilir ister istemez aynı ortamlarda kuzen vs olabilir kocansız adımını atma o kişinin bulunduğu yerde yalnız kalmak zorunda kalmamaya şiddetle tavsiye ederim ileri giderse mutlaka seni bu durumdan kurtaracak biriyle paylaş ki o haddini bildirsin

Yahuuu kizlar bir acayipsiniz. Biz kadınız bir erkek bizden hoslandiginda hic bir sey yapmasa bile bakisindan anlariz birseyler olduğunu.
Annene soylemek istersen paylasabilirsin ama elinden geldigince o kisiyle ayni ortamda bulunma ve ona karşı cok sevecen davranma sert ol

Her sohbet eden hoşlansaydı hepimizin 20 30 aşığı olurdu.. Adam bişey dememiş etmemiş hemen benden hoşlanıyor diyorsun. Ortada hiçbişey yokki.
Şahsen başkasıyla ilgilenmeyen bi kadın ortada bişey yokken bunu düşünmez.. Açık açık adam belli etse de üstüne alınmaz.

Diyelimki kesin var boyle bir ilgisi. Görmezden duymazdan gelseniz. Bulundugu ortamdan uzaklasmaya calissaniz olmaz mi? Bisey sordugunda cevap vermeseniz ya da tersleseniz? Bunu da kimseye anlatmasaniz olmuyor mu?

Diyelimki kesin var boyle bir ilgisi. Görmezden duymazdan gelseniz. Bulundugu ortamdan uzaklasmaya calissaniz olmaz mi? Bisey sordugunda cevap vermeseniz ya da tersleseniz? Bunu da kimseye anlatmasaniz olmuyor mu?
Dikkatde çekebilir belki birden terslerse fakat görmezden duymazdan gelebilir kiminle paylaşsinki kocaya söylese belki bir facia ya sebeb olabilir annesine söylese kadının ruhu buhrana uğrar başkasına söylese dedi-kodu kazanı kaynar acaba?ikisinde de varmı karşılıklimi diye şüphe üzerine çeker ne taraftan yapılırsa bakılsın ucu .....oklu değnek

Dikkatde çekebilir belki birden terslerse fakat görmezden duymazdan gelebilir kiminle paylaşsinki kocaya söylese belki bir facia ya sebeb olabilir annesine söylese kadının ruhu buhrana uğrar başkasına söylese dedi-kodu kazanı kaynar acaba?ikisinde de varmı karşılıklimi diye şüphe üzerine çeker ne taraftan yapılırsa bakılsın ucu .....oklu değnek
Evet ben de oyle diyorum. Kimseye anlatmasin ama konu sahibi illa birine anlatma ihtiyaci duyuyor gibi. Yani adam en fazla kac kez konusma girisiminde bulunabilir ki. Diyelim 5 kez 4 tanesini duymazliktan gelsin. Birisi uyarirsa bak sana bisey dedi diye duymadim ne demisti desin. Ama ben konu sahibinin bu durumdan yeterince rahatsiz olmadigini aksine egosunun oksandigini hissediyorum

Canim madem anladin surat yap konusma yada dinleme samimeyete gerek yok de yani o nasil belli ediyorsa sende bu konudan rahatsizliginj belli et eger birsey dersede esinden asla saklama hatta onuda esinle tehtit etki bulasmasin.

Buraya nasl mesela diyorlar ya anlamiyorum.kadin hisseder tabiki illaki gozleriyle beni suzuyo bakislaeiyla yiyo konusmak icin yanima sokuluyo.. surekli birseyler soruyor.beni ovuyor benle olmak istiyor gibi cumlelermi kursun

Yiyecek gibi bakıyorsa ona hesabını sormak lazım. "Pardon da ne bakıyorsun??" diyerek yüzüne vur Korkutma yap! Gerisi gelmez belki o zaman

bu kadarcık
şeyden nasıl bu kanıya vardınız
ben 4 aydır daha hoşlandığım insanı anlamadım ki bu davranışlardan daha ileri boyuttayız bana öğretin nasıl anlıyorsunuz

yakın akraba derken kim mesela kaynın mı kayınpederin mi amcası mı amca oğlumu dayısı mı kim olduğuna göre değişir:D la havle la havleeee

Back
X