nasıl desem,günahlarını almıyım ama görünen köy kılavuz istemez durumu gibi.. neden muzaffer diye kaydetsin,neden o kadar sık konuşsunlar. neden sessiz.. cevabı olmayan çok soru var. annene birşey deme sakın,babana çaktırmadan birkaç gün takip et bakalım..kolay gelsin..
peki madem kadınla yakınsınız hala diyosunuz. hiç onda bi gariplikler sezmedinizmi biraz da kadının durumuna bakın gördüğünüzde falan bişiler sorun
Canım ortada hiçbir şey olmasa dahi, erkek ismi ile kaydetmesi başlı başına tek sorun olur.. Saydıkların klasik şeyler maalesef... Ne yapman konusunda birşey diyemem asla.. Tahminlerimiz doğruysa, gerçekten çok üzülürüm senin adına..
Şunu merak ettim annenle arası nasıl babanın ?
erkek ismi ile kaydetmesi insanı kuşkulandırıyor ama yine de günahlarını almamak gerek.Bir şekilde bu duruma netlik kazandırmak gerek.Yoksa ortalık çok karışır ama eğer aralarında birşey varsa da (umarım yoktur) bununda bir an önce açığa çıkması gerek.Annene üzülürüm bu durumda.Allah yardımcın olsun canım...
İyi değil canım yıllardır kavga ederler annem pişman babamla evlendiğine ve her seferinde de dile getirir bunu
babamın aldatmasına şaşırmam asla ama tahminlerim doğruysa bu benim için travma olur...
şunu anlayamadım,babamın aldatmasına şaşırmam ve bu benim için travma olur..travma olması için beklenmeyen bir durum olması gerekmez mi
ya herkeste bir örnek olay vardır ya,ben de anlatacağım. bizim bir akrabamız var bayan,2 tane üniversiteye giden oğlu var..eşiyle güzel bi aile modeli görünüyorlar. ve bunun çooook samimi bir arkadaşı var kocasından boşanmış,onun da çocukları üniye gidiyor ve bu 4 çocuk ta kanki..ama hani akraba gibi oldu o da. aileden bir gibi.. neyse gel zaman git zaman bizim akrabanın oğulları birşeylerden kıllanmış babalarını takip etmişler gece vakti. ve kadının evinde uygunsuz basmışlar babayı. kadının yaşadığı travmayı düşünemiyorum.. yıllarca yedikleri içtikleri ayrı gitmemiş ve herşey yalanmış,ilişkileri de çoooook eskiye dayanıyormuş,itiraf etmek zorunda kalmışlar...
şunu anlayamadım,babamın aldatmasına şaşırmam ve bu benim için travma olur..travma olması için beklenmeyen bir durum olması gerekmez mi
ya herkeste bir örnek olay vardır ya,ben de anlatacağım. bizim bir akrabamız var bayan,2 tane üniversiteye giden oğlu var..eşiyle güzel bi aile modeli görünüyorlar. ve bunun çooook samimi bir arkadaşı var kocasından boşanmış,onun da çocukları üniye gidiyor ve bu 4 çocuk ta kanki..ama hani akraba gibi oldu o da. aileden bir gibi.. neyse gel zaman git zaman bizim akrabanın oğulları birşeylerden kıllanmış babalarını takip etmişler gece vakti. ve kadının evinde uygunsuz basmışlar babayı. kadının yaşadığı travmayı düşünemiyorum.. yıllarca yedikleri içtikleri ayrı gitmemiş ve herşey yalanmış,ilişkileri de çoooook eskiye dayanıyormuş,itiraf etmek zorunda kalmışlar...
Aynı şeyleri yıllar önce ben ve kızkardeşim yaşadık. Bütün davranış şekilleri aynı..çok üzgünüm ama aklına gelenler yüzde doksan dokuz doğru. Ama tek tavsiyem, bunu ortaya çıkaran sakın sen olma nolur... Çünkü o zaman tek kotü, yuva yıkıcı sen olursun.. Ama yine de belli etmeden takip et. Mesela babanın telefonu uzun süre meşgulse, hemen kadını telefonunu çaldır..o da meşgulse geçmiş ola. Biz böyle emin olmuştuk.
offff her türlü çok zor bir durum bu. allah yaşatmasın.. birkaç gün takip et bakalım,arkadaşın dediği gibi telefon meşgul olma durumlarına bak..ama şüphelendiğini babana asla belli etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?