Şüphelerim...

andie

Kendime yenibir ben lazım
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
1.399
291
373
..............................................

Son düzenleme:
nasıl desem,günahlarını almıyım ama görünen köy kılavuz istemez durumu gibi.. neden muzaffer diye kaydetsin,neden o kadar sık konuşsunlar. neden sessiz.. cevabı olmayan çok soru var. annene birşey deme sakın,babana çaktırmadan birkaç gün takip et bakalım..kolay gelsin..

Yok canım anneme asla birşey söylemem zaten ama aklım almıyor onlar kardeş gibi yani babama abi der yıllardır bu böyle babam onun maaşını çeker ona götürür ve bana her zaman o senin gerçek halan derdi (öz halamla görüşmüyoruz) umarım ben yanılıyorumdur umarım başka bir nedeni vardır

peki madem kadınla yakınsınız hala diyosunuz. hiç onda bi gariplikler sezmedinizmi biraz da kadının durumuna bakın gördüğünüzde falan bişiler sorun

Canım ortada hiçbir şey olmasa dahi, erkek ismi ile kaydetmesi başlı başına tek sorun olur.. Saydıkların klasik şeyler maalesef... Ne yapman konusunda birşey diyemem asla.. Tahminlerimiz doğruysa, gerçekten çok üzülürüm senin adına..

Şunu merak ettim annenle arası nasıl babanın ?

peki madem kadınla yakınsınız hala diyosunuz. hiç onda bi gariplikler sezmedinizmi biraz da kadının durumuna bakın gördüğünüzde falan bişiler sorun

Arada bir bize gelir canım her gün görmüyorum ama evli değil hiç evlenmedi yıllarca hasta annesine baktı ki bana hediyeler getirir gittiği yerden hediye alır falan diyorum ya aklım almıyor bu durumu ama saçma sapan sebepler var anlam veremiyorum,işin içinden çıkamıyorum...

İyi değil canım yıllardır kavga ederler annem pişman babamla evlendiğine ve her seferinde de dile getirir bunu
babamın aldatmasına şaşırmam asla ama tahminlerim doğruysa bu benim için travma olur...

ÇOk uzucu bır durum tavsıye veremıcem çok zor bır durum ama
kendı fıkrımce gorunen koy kılavuz ıstemez :/

erkek ismi ile kaydetmesi insanı kuşkulandırıyor ama yine de günahlarını almamak gerek.Bir şekilde bu duruma netlik kazandırmak gerek.Yoksa ortalık çok karışır ama eğer aralarında birşey varsa da (umarım yoktur) bununda bir an önce açığa çıkması gerek.Annene üzülürüm bu durumda.Allah yardımcın olsun canım...

bence hiç kendini yıpratma yani. en iyisi annenle konuş madem pişman niye hala devam etsinler ki. ama eğer doğruysa yazık yani o kadındaki mideye bak ya hem yakınsın hem okadar yakın olduğun aileye ihanet resmen. babana da dicek bişi bulamıyorum. evlilik kötü gidiyo diye en yakındaki kadınla olurmu ya ama bi insan akrabasıyla da bukadar telde konuşmaz ki. kendini salma ve güçlü ol çünkü senin güçlü durman annene cesaret verir.

sağol canım inan günah almamak için kendimle savaşıyorum
olmaz mümkün değil bu diyorum ama bu belirtiler neyin nesi ayrıntılı anlatmak isterdim aile bağımızı ama dünyanın bin bir türlü hali var tanıdık biri çıkar diye isim vererek ayrıntıya girerek anlatamıyorum

2.sayfayı göremiyorum neden acaba açılmıyor

İyi değil canım yıllardır kavga ederler annem pişman babamla evlendiğine ve her seferinde de dile getirir bunu
babamın aldatmasına şaşırmam asla ama tahminlerim doğruysa bu benim için travma olur...

şunu anlayamadım,babamın aldatmasına şaşırmam ve bu benim için travma olur..travma olması için beklenmeyen bir durum olması gerekmez mi

ya herkeste bir örnek olay vardır ya,ben de anlatacağım. bizim bir akrabamız var bayan,2 tane üniversiteye giden oğlu var..eşiyle güzel bi aile modeli görünüyorlar. ve bunun çooook samimi bir arkadaşı var kocasından boşanmış,onun da çocukları üniye gidiyor ve bu 4 çocuk ta kanki..ama hani akraba gibi oldu o da. aileden bir gibi.. neyse gel zaman git zaman bizim akrabanın oğulları birşeylerden kıllanmış babalarını takip etmişler gece vakti. ve kadının evinde uygunsuz basmışlar babayı. kadının yaşadığı travmayı düşünemiyorum.. yıllarca yedikleri içtikleri ayrı gitmemiş ve herşey yalanmış,ilişkileri de çoooook eskiye dayanıyormuş,itiraf etmek zorunda kalmışlar...

Aynı şeyleri yıllar önce ben ve kızkardeşim yaşadık. Bütün davranış şekilleri aynı..çok üzgünüm ama aklına gelenler yüzde doksan dokuz doğru. Ama tek tavsiyem, bunu ortaya çıkaran sakın sen olma nolur... Çünkü o zaman tek kotü, yuva yıkıcı sen olursun.. Ama yine de belli etmeden takip et. Mesela babanın telefonu uzun süre meşgulse, hemen kadını telefonunu çaldır..o da meşgulse geçmiş ola. Biz böyle emin olmuştuk.

Kimseye bir şey demeden babanı ve ''muzzaffer halanı'' takibe al bakalım en iyisi emin olmadan harekete geçmemek.

[table="width: 500"]
[tr]
[td]Canım şaşırmam çünkü ondan beklerim bu durumu
ama o kadınla olması benim için travma olur bu durumu atlatamam[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Zaten taş uzaktan gelmez canım. Kadın kumasıyla kankiymiş. Adam yıllarca ikisinide idare etmiş. Dolce vita

offff her türlü çok zor bir durum bu. allah yaşatmasın.. birkaç gün takip et bakalım,arkadaşın dediği gibi telefon meşgul olma durumlarına bak..ama şüphelendiğini babana asla belli etme..

Tek umudum yanılıyor olmak canım
evli değil çocukları yok ama 3 tane yeğeni var kardeşiyle altlı üstlü oturuyorla yeğenleri onda kalır kendi evlerinden çok ve babam oraya maaşını vermeye ya da oturmaya gittiği zaman kardeşine de mutlaka uğrar...
birbiriyle o kadar tezat ki bu iki durum bu kadar şok geçirmemin imkansız dememin sebebi de bu zaten

offff her türlü çok zor bir durum bu. allah yaşatmasın.. birkaç gün takip et bakalım,arkadaşın dediği gibi telefon meşgul olma durumlarına bak..ama şüphelendiğini babana asla belli etme..

Amin canım allah hiç kimsye yaşatmasın
mümkünse şüphelerim yersiz çıksın dediklerinizi yapıcam sakin olup durumu takip edicem
babalar gününe 3 gün kala hediyesinide almışken keşke bu şüpheleri düşürmeseydi içime şimdi nasıl içten kutlarım ben babalar gününü
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…