Şüphelerim...

Bak canım gece yarısı fısır fısır konuşmalar, kadını başka isimle kayıt etmeler, annenle babanın evliliklerinin yıllardır sorunlu olması, bu kadının sık sık evinize girmesi ve bekar oluşu bütün parçalar tamam. Bu şartlar altında masum çıkarlarsa süpriz olur sana. O yüzden ben bunu kaldıramam diyorsan hiç eşeleme. yok annemi dahada aptal yerine koydumam , bu kadını eve girip çıkarken görünce hep huzursuz olurum bileyim neyse gerçek çıksın ortaya diyorsan çaktırmadan takipte ol zaten şüphelendiğini anlarlarsa olmaz.
O kadından ve babandan şüphelenerek travmanın ilk bölümünü yaşamışsın zaten. Psikolojini sağlam tut gerçeği öğren.

Son düzenleme:

sağol canım uğraşıcam ama zamanlama öyle kötü ki
keşke o anda o odaya girmeseydim ,şüphelenmeseydim ,takip etmeseydim
nasıl kaldırıcam ben bunu bilmiyorum

cnm öncelkle sakin olgizli konşmaları illa ilişki yaşadkları anlamına gelmez ama illegal bir durumun warlığıda ortada.bence sen anne bişi syleme şimdilik bi olayları takip et pek etik olmayacak ama kapı dinle baban ne konuşuyo die yada bi gün takip et kesin emin olmadan syleme hatta emin olsan bile şartların olgunluğuna göre söyle derim....

Canım hiç kimseye birşey söylemeyi düşünmüyorum zaten inan herşeyi anlarım herşeyi iyi niyete yorarım sık konuşmalarını bile yanlış anlamam çünkü çeşitli nedenlerden dolayı sık görüşürler zaten ve bunu biz de biliriz benim kafamı kurcalayan 2 nokta var
isminin erkek olarak kaydedilmesi ve beni görünce telefonu pat diye kapatması
bana söylese onunla konuştuğunu ben yanlış anlamazdım ki
yıllar boyu hala bildiğim kadın
anlamıyorum anlam veremiyorum bir açıklaması olmalı bir çıkar yol olmalı diyorum ısrarla
rabbim beni böyle bir olayla sınamasın lütfen..

sakin ol canm dünyanın sonu değl böle kendini hırpalama sesizce gözlem yap yapabileceğn bişi yok sen elinden geleni yapıyosn ztn kendini sorumlu hissetme emin ol wardr bi çıkar yol ama ancak yaşayarak görürüz ne olduğunu umarm yaşayacaklarn seni üzmez..

umarım...
sakin olmaya çalışıyorum başka türlü normal davranamam ve bu olay iyi yönde sonuçlanmadığı sürece babamın suratına nasıl bakarım nasıl ona iyi davranırım bilemiyorum

umarım...
sakin olmaya çalışıyorum başka türlü normal davranamam ve bu olay iyi yönde sonuçlanmadığı sürece babamın suratına nasıl bakarım nasıl ona iyi davranırım bilemiyorum
haklısın o zmn herşey çok zor oluyor ama zmn herşeyin ilacı ona kızsanda snra babam diecek ve tam olmasada unutacaksn yada doğa kanunu unutmak zorunda kalacaksn sonuçta baban we ne yazık ki ebeveynlerimizi seçme şansımz yok..

Evet maalesef öyle canım...
Böyle bir ihanet varsa unutamam ben bunu umarım yoktur bu işi kesinliğe kavuşturana kadar rahat yok bana hayatım farklı bir yörüngeye girdi bir anda

Yukarıdaki arkadaşın yazdıklarına katılmakla birlikte, bu durumu ağzı sıkı olan biriyle paylaşmanı öneriyorum,
dünyanın binbir türlü hali var ne babalar ve sevgililer duyuyoruz kendi çocuklarını
sussun diye öldürebiliyorlar. Şimdi bu en kötüsü , sizi korkutmak için yazmıyorum ama yinede hesap
etmek gerekiyor böyle şeyleri, olaki öğrendiğini bilirlerse başına bir şey gelmesin.
Eğer gerçekler ortaya çıksın, annen bilsin istiyorsan sağlam delillerin ve en az bir şahidin olsun,
ki seni yalancı çıkarmasınlar.
Bir de mümkünse telefon dökümlerini al.

Herşey kesinleşmeden tam olarak emin olmadan kimseye anlatamam canım kaldı ki çevremde o konuda güvenebileceğim kimse yok
babam dışardan bakılınca sevilen biridir yani arkadaşlarımdan birine anlatsam "saçmalama olur mu öyle şey yanlış anlamışsındır" der
bilmiyorum inan şu an hiç bir şey bilmiyorum kafam çalışmıyor...

Biliyorum bu duruma çok üzülüyorsun, ama sen güçlü aklı başında
zeki bir kızsın. Onun için bu durumu çok içselleştirme, ama tedbiride elden bırakma.
Hiç bir şey için acele etmene gerek yok, zamana bırak, zamanla sakinleşecek daha iyi
düşünebileceksin.

Sakin olmaya çalışıyorum canım
yoksa sağlığım da tehlikeye girecek başım çatlıyor sinirden
sınavım var kpss'ye gireceğim en çok ders çalışmam gereken zaman
allah'ım beni sınıyor mu acaba diyorum
bunları hakedecek ne yaptım ben bunları yaşayacak ne yaptım?..

Annene yazık değil mi kadıncağız saf saf orada kocacım diye karşılıyor belkide ... Belli ki baban, Annenin ardından gizli kapaklı bir iç çeviriyor..Sende buna tanık oldun neredeyse yani şimdi susarsan bu kandırmacaya ortak olucaksın , susmazsan da aile dağılabilir.. Eğer annenizin haberi olmasın istiyorsanız bu sorunu babanızla çözeceksiniz demektir.Zaten annenizin duyması işin içinden çıkılmaz noktalara götürebilir. Öyle bir plan yapın ki , ne babanız sizin bildiğinizi bilsin , ne de anneniz ve babanız birşeylerden çekinip kendine çeki düzen versin.Evlilikte sadakatsizlik temel ve maalesef yaygın boşanma sebepleri arasında yer alıyor.Ve yani babanız 100 000 TL ye kadar tazminat ödemek zorunda dahi kalabilir. Anlattıklarınıza bakarsak. Boşanma davası için konuşuyorum.Ama siz babanızı seviyorsunuz sanırım.Bir Ali-Cengiz planı şart gibi görünüyor.

Tam anlamıyla emin olmak istiyorsan , baban nasıl telefon kullanıyor ? Ses kayıt programları var , otomatik olarak çağrı başladığında kaydı kendiliğinden başlatıyor kapandığında kendiliğinden kaydı bitiriyor.Konuşan hiçbirşey anlamıyor ne konuşma esnasında ne konuştuktan sonra..Kayıtları da hafıza kartında programın yüklü olduğu alt klasörlerde biryere saklıyor yani bilmeden oraya girilmesi imkansız olan biryer.Bu şekilde emin olabilirsin.Benimde telefonumda " Su Şişesi " , "Dolma Kalem " , " Alternatif Posta " isimlerinde kaydettiğim arkadaşlarım var :) tabi Muzaffer çok sakıncalı ! :)

Zaman zaman yaptığı hareketlerden dolayı ve kişiliğinden dolayı nefret ettiğim çok olmuştur ama nihayetinde babam ben onun hakkında yanımda kötü konuştukları zaman bile katlanamam ben kötü konuşurum ama başkası konuşamaz benim yanımda derim hep
oda çok iyi yaklaşır bana bir dediğim iki olmaz neredeyse ama kzına değer veren adam bunu yapmaz değil mi,yapmamalı...
geçimsiz bir evlilikleri var zaten hep düşünürüm ben bu evden gidersem ne olacak diye ve çok zaman da işime elime alayım annemle konuşayım bitirsin bu evliliği diye düşünmüşümdür
ama bu,bu çok farklı bir durum
bunu kaldıracak gücüm yok benim en azından şimdi
hep tekrar ediyorum ama tek dileğim böyle birşeyin olmaması...

Onu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum canım
inan yanlış yazmıştır diye bile düşündüm o kadar safa yattım yani
kadının ismi de ona benzeyen bir kadın ismi çünkü
off bilmiyorum ne düşüneceğimi neye inanacağımı şaşırdım

Son düzenleme:
ben de bu olayın pek masum olduğunu düşünmüyorum canım adını farklı kaydetmesi yeterince şüpheli bir durum...
biz sana burda sağlıklı bir tavsiye veremeyiz ancak yaşayan bilir fakat
benim bir arkadaşımın başına gelmişti aynı durum çok yakın komşularıydı o da
arkadaşım babasıyla yüz göz olamadı annesine de söyleyemedi o kadınla konuştu bildiğini anlattı uzak duracaksın yoksa rezili çıkar durumun falan diye biraz tehditvari konuştu ve konu böylece kapandı
belki böyle yapabilirsin bilemedim zor durum:26:

Düşündüm ve karar verdim.
Bu devirde en az bulunan şey eşine sadık bir erkek.
İnsan dürüst, sadık, eşini seven bir adam gördüğünde sarılıp tebrik edesi,
eline bir asa alıp kutsayası geliyor.

öncelikle kesinlikle emin olmam gerek canım zamana brakıcam emin olmak için ama o zaman benim için nasıl geçecek en zor kısmı o...

Maalesef öyle sırf bu yüzden evliliğe inancım kalmadı artık
aldatmayı da geçtim böyle aile içi durumlar çok mide bulandırıcı
allah kimsenin başına vermesin
kaldı ki böyle birşey varsa bile kimseye söyleyemem ben
ailede katliam çıkar sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…