Şüphelerim...

öncelikle kesinlikle emin olmam gerek canım zamana brakıcam emin olmak için ama o zaman benim için nasıl geçecek en zor kısmı o...

tabiki bu söylediğim kesinleştikten sonra yapılabilecek bir şey zaten
biraz daha sabredip iyice takibe al mutlaka kendini belli eder zaten bir yerde
Allah kolaylık versin sana....

Sanırım sınavlara da hazırlanıyorsun bence şu dönem durumu iyice kurcalayıp da travma felan geçirme. Hem kendini hem anneni yakarsın. Bir müddet düşünmemeye çalış. Sınavına gir, elinde bir güvencen olsun. Eger olur da bir gün ayrılırsa annen-baban o zaman annenin yanında daha güçlü bir destekçi olursun, ayaklarınız yere daha sağlam basar.

Net bir şey olmadan suçlamak istemem insanları ama bir kadın numarasını erkek ismiyle kaydetmenin de nasıl bir açıklaması olabilir ki? İnş. bir sürpriz olur gerçekten mantıklı açıklması vardır da bir şey olmaz.
Aslında şunu da düşündüm. Hala yerine koydugunuz bayan ile babanızın bir ortak arkadaşı olabilir ve belki o arkadaş ile halan arasında bir şey vardır. Belki 3. kişi böyle telefon mubabbetlerinden hoşlanmıyorsa baban böyle bir önlem almış olabilir. Tabi böyle bir şey varsa halanın da babanı bayan ismiyle kaaydetmesi lazım. Onu ögrenmeye çalış bakalım :)

Son düzenleme:
İnanamıyorum,inanmak istemiyorum,gerçek olmasını istemiyorum
babam kalktı şimdi
gülüm,iyi geceler dedi
iyi geceler dedim
dayanamam buna,buna iki yüzlülük denir katlanamam

Canım konştukları numara ev telefonu
benim de kafamı kurcalayan bu ya kadın bekar ama yalnız yaşamıyor alt katta erkek kardeşi yaşıyor yeğenleri var 3 tane onlar olur evde hep gizli saklı birey yapmaları imkansız gibi birşey
o yüzden konduramıyorum biraz da anlamıyorum ki,kafam almıyor....

İnanamıyorum,inanmak istemiyorum,gerçek olmasını istemiyorum
babam kalktı şimdi
gülüm,iyi geceler dedi
iyi geceler dedim
dayanamam buna,buna iki yüzlülük denir katlanamam

çok üzüldüm yaaa canım sakin olmaya calıs kendını yıpratma lutfen umarım bir şey cıkmaz,eger bu durum devam ederse de babana imada bulun

çok zor bir durum. kadının ağzını arasanız şüphelerinizde bir değişiklik olur mu acaba?

çok üzüldüm yaaa canım sakin olmaya calıs kendını yıpratma lutfen umarım bir şey cıkmaz,eger bu durum devam ederse de babana imada bulun

Yıprandım bile canım...
Tek duam tek dileğim bu inan hiçbir şey çıkmasın bunun altından
evet devam ederse tavrımı koyacağım,bulacağım bir yolunu allah'ım dayanma gücü versin

çok zor bir durum. kadının ağzını arasanız şüphelerinizde bir değişiklik olur mu acaba?

Canım durduk yerde arayıp birşey diyemem ki kaldı ki normal zamanda da öylesine arayıp konuşmuşluğum hiç yoktur yakınızdır evet ama sadece el emeği birşeyler yapıp gönderdiğinde teşekkür etmek için arar konuşurum şimdi birden hal hatır sormaya kalkarsam ve böyle birşey gerçekten varsa dikkat çekerim

hmmm anladım. o zaman babanızın hal ve hareketlerine biraz daha dikkat edip. şüphelerinizden emin oluncaya kadar susmanız gerekir. sonra da annenize anlatmanız sanırım...

hmmm anladım. o zaman babanızın hal ve hareketlerine biraz daha dikkat edip. şüphelerinizden emin oluncaya kadar susmanız gerekir. sonra da annenize anlatmanız sanırım...

Şüphelerimden emin oluncaya kadar bekleyeceğim
ama anneme anlatmayı düşünmüyorum kaldıramaz babamdan dolayı değil ama
hala dediğim kadından dolayı
annem babamın tarafını hiç sevmez çıkarcı insanlar çünkü bir tek bu halamla iyi anlaşır evlendiğinden beri
bir tek onunla dertleşir baba tarafından halam da sevmez kendi tarafını o yüzden iyi anlaşırlar...
böyle işte...
bir tarafta şüphelerim bir tarafta bunlar çıldırmak işten değil!

çok çok zor bir durum ama siz gündelik işlerinizi aksatmamaya çalışın. yanlış anlamış gibi düşünün. sınavınız varmış sanırım onu düşünün. elinizden bir şey gelmez ki bu şartlarda.

en azından bir süreliğine.

Valla ben de babanın günahını almak istemem ama bizim de meşhur bi Kazım'ımız vardı. Annem babamdan kızım'ı aramaya kalkışınca yanlışlıkla Kazım'ı arıyor ve karşısına bir kadın çıkıyor. Ve bugün hala bitmeyen olaylar olaylar... O yüzden bu ismi değişik kaydetme olayının altı bana dolu gibi geliyor. Ama devamı daha da kötü. Bir ilişkinin varlığına emin olduğunda ne yapacaksın?

Son düzenleme:

Öyle yapmaya çalışacağım canım,en azından şimdilik..

Canım en anlamadığım nokta o zaten kendi ismini yazsa inan dikkatimi daha az çekerdi ha yine düşünürdüm niye sessiz konuşuyor vs. diye ama bu kadar üzerinde durmazdım neden isim farklı neden
annem telefon kullanmayı bilmez kendisininkini bile zor kullanıyor abim desen umurunda bile olmaz ilgilenmez başkasının telefonuyla
neden yapıyor bunu o yokken telefon çaldığında ekranda halanın ismini görsem şüphelenmem ben muzaffer yazınca ne oluyor ki anlamıyorum
bu mantığı bi kavrayabilsem çözeceğim olayı!
Bilmiyorum canım,şu an onu düşünecek durumda değilim ki istemiyorum bunun gerçek olmasını hala bir açıklaması vardır belki diyorum

Eğer ilişkiler varsa evde konuşacak kadar şaşkın olduğunu sanmıyorum. Ama benim babam da bir kelime soyleyip kapıyordu Demek ki kamufle etmek istiyor. Şaşırmışlar bence nasıl gizleriz diye. Ama sakın anlamadan açığa vurma çünkü çok kolay çevirebilirler olayı, sonra sana kalır...

Yok canım asla yapmam zaten öyle birşey
ben odamda ders çalışıyordum annem de teyzemi evine yollamaya çıkmıştı benim odaya gireceğimi tahmin etmedi sanırım

Kızlar çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için allah razı olsun hepinizden anlatınca rahatladım biraz daha mantıklı düşünmeye başladım şimdi yatmam gerek iyi geceler herkese...

Belki de gercekten Muzaffer diye biri vardir halanın yakınidır halan da onun telefonunu açmıştır ama neden o kadar sık görüşüyorlar bilmiyorum! O sessiz konusup hemen kapatma ısinin üzerinde durma bence, yani ne biliyim halanız olarak gördüğünüz onun da o kadar yakın oldugu biriyle olmaz bence belki o gun halanun Selami var denemesinin nedeni muzafferdir yani belki de muzafferdir görüşüyordur

Son düzenleme:

telefon defterine bakmis muzafferle halanin numarasi ayniymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…