öncelikle kesinlikle emin olmam gerek canım zamana brakıcam emin olmak için ama o zaman benim için nasıl geçecek en zor kısmı o...
tabiki bu söylediğim kesinleştikten sonra yapılabilecek bir şey zaten
biraz daha sabredip iyice takibe al mutlaka kendini belli eder zaten bir yerde
Allah kolaylık versin sana....
Sanırım sınavlara da hazırlanıyorsun bence şu dönem durum iyice kurcalayıp da travma felan geçirme. Hem kendini hem anneni yalarsın. Bir müddet düşünmemeye çalış. Sınavına gir, elinde bir güvencen olsun. Eger olur da bir gün ayrılırsa annen-baban o zaman annenin yanında daha güçlü bir destekçi olmuş olursun.
Net bir şey olmadan suçlamak istemem insanları ama bir kadın numarasını erkek ismiyle kaydetmenin de nasıl bir açıklaması olabilir ki? İnş. bir sürpriz olur gerçekten mantıklı açıklması vardır da bir şey olmaz.
Aslında şunu da düşündüm. Hala yerine koydugunuz bayan ile babanızın bir ortak arkadaşı olabilir ve belki o arkadaş ile halan arasında bir şey vardır. Belki 3. kişi böyle telefon mubabbetlerinden hoşlanmıyorsa baban böyle bir önlem almış olabilir. Tabi böyle bir şey varsa halanın da babanı bayan ismiyle kaaydetmesi lazım. Onu ögrenmeye çalış bakalım :)
İnanamıyorum,inanmak istemiyorum,gerçek olmasını istemiyorum
babam kalktı şimdi
gülüm,iyi geceler dedi
iyi geceler dedim
dayanamam buna,buna iki yüzlülük denir katlanamam
çok üzüldüm yaaa canım sakin olmaya calıs kendını yıpratma lutfen umarım bir şey cıkmaz,eger bu durum devam ederse de babana imada bulun
çok zor bir durum. kadının ağzını arasanız şüphelerinizde bir değişiklik olur mu acaba?
hmmm anladım. o zaman babanızın hal ve hareketlerine biraz daha dikkat edip. şüphelerinizden emin oluncaya kadar susmanız gerekir. sonra da annenize anlatmanız sanırım...
çok çok zor bir durum ama siz gündelik işlerinizi aksatmamaya çalışın. yanlış anlamış gibi düşünün. sınavınız varmış sanırım onu düşünün. elinizden bir şey gelmez ki bu şartlarda.
en azından bir süreliğine.
Valla ben de babanın günahını almak istemem ama bizim de meşhur bi Kazım'ımız vardı. Annem yanlışlıkla babamdan kızım'ı aramaya kalkışınca yanlışlıkla Kazım'ı arıyor ve karşısına bir kadın çıkıyor. Ve bugün hala bitmeyen olaylar olaylar... O yüzden bu ismi değişik kaydetme olayının altı bana dolu gibi geliyor. Ama devamı daha da kötü. Bir ilişkiye emin olduğunda ne yapacaksın?
Eğer ilişkiler varsa evde konuşacak kadar şaşkın olduğunu sanmıyorum. Ama benim babam da bir kelime soyleyip kapıyorduDemek ki kamufle etmek istiyor. Şaşırmışlar bence nasıl gizleriz diye. Ama sakın anlamadan açığa vurma çünkü çok kolay çevirebilirler olayı, sonra sana kalır...
Belki de gercekten Muzaffer diye biri vardir halanın yakınidır halan da onun telefonunu açmıştır ama neden o kadar sık görüşüyorlar bilmiyorum! O sessiz konusup hemen kapatma ısinin üzerinde durma bence, yani ne biliyim halanız olarak gördüğünüz onun da o kadar yakın oldugu biriyle olmaz bence belki o gun halanun Selami var denemesinin nedeni muzafferdir yani belki de muzafferdir görüşüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?