- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Ya artik ben rahatsiz olmaya başladim . Guven sorunumu aşmak istiyorum . Eskisi gibi tekrar guvenmek istiyorum .bence utanacak bir şey yok ki, sana böyle bir şey düşündürebildikleri için onlar utansın
Güven tek taraflı olmaz. Durup dururken bişeyleri büyütmemişsin ki. Buna zemin hazırlayan nişanlın olmuş. Onun çabalaması ve şeffaf olması lazım.Ya artik ben rahatsiz olmaya başladim . Guven sorunumu aşmak istiyorum . Eskisi gibi tekrar guvenmek istiyorum .
Haklisin aslinda buna kendisi sebep oldu . Rahatsiz oldugumu ifade ettim , hiç konusmayabilirim zaten uzun zamandir konusmuyorduk . Bir sey oldugunda dert edip icinde buyutme bana söylemen yeterli konusmam dedi.Güven tek taraflı olmaz. Durup dururken bişeyleri büyütmemişsin ki. Buna zemin hazırlayan nişanlın olmuş. Onun çabalaması ve şeffaf olması lazım.
Ya artik ben rahatsiz olmaya başladim . Guven sorunumu aşmak istiyorum . Eskisi gibi tekrar guvenmek istiyorum .
Burada nisanlim silmis diye bahsettigim mesajlari kiz bana gönderdi anormal bir sey yoktu mesajlarda . Gorustugumuzde de anormal bir durumla karsilasmadim . Cok inceledim durumu kandirildigimi isaret eden bir sey bulamiyorum.ben hala sizi kandirdiklarini dusunuyorum. Problem sizde degil bence.
Gece arama durumu rahatsizlik verici gercekten ama bu çok öncesine ait ve bir iki defa olmustu ve konusma suresi cok kisaydi. Bi iliski olsaydi daha uzun ve daha fazla konusma olmasi gerekmez mi ?Kızla gecenin bir vakti konuşmaları anormal. Konu her ne olursa olsun.
Sen de kuzeninin nişanlısı ile geceleri konuş bakalım. Nişanlın o zaman da normal karşılıyor mu?
Nişanlın bana hiç güven vermedi. Seni kandırıyor.
Gecenin bir saati toplumdaki intihar vakalarının işsizlikle olan ilgisini çözmek gibi sosyolojik çalışmalar yapsalar dahi kabul edilebilir bişey değil.
Ben kız arkadaşlarımı bile geceleri aramak zorunda kalirsam 5 kez düşünüyorum.
Ortada olağan bir durum yok. Sen ister kabul et. Ister etme.
Gece arama durumu rahatsizlik verici gercekten ama bu çok öncesine ait ve bir iki defa olmustu ve konusma suresi cok kisaydi. Bi iliski olsaydi daha uzun ve daha fazla konusma olmasi gerekmez mi ?
Benden önce de tanidigi biri zaten ve sebepli olarak konusmalari oluyormus. Ya normal kiz erkek arkadasligi gibi bunlarinki. Ben zaten basindan beri biliyordum ama kizi tanimiyordum. Ben konusmalarini istemeyince ( tartismistik )nisanlim konusmayi kesmisti . Onceki hafta konusmalari olmus ben bundan rahatsiz oldum daha dogrusu mesajlari silmisti ondan rahatsiz olmustum.Cok oncesine derken sizden oncesi mi? Sizle iliskisi varken konusmuslarsa vardir bir bit yenigi. Hemen inanmayin.
Kim olsa süphelenirdi. tek düsünmeniz gereken nişanlınız niye sizden gizli saklı iş yapıyor ortada bir sorun varsa sizlede paylasabilirdi, gizli saklı iş olmaz oldugu sürecede siz şüphe ve güvensizliğinizi aşamazsınız gibiMerhabalar. Günlerdir aklimi kurcalayan bir şey var size de sormak istedim belki yanlis anliyorumdur. Nişanlimin fatura detayinda bir numarayi çok aradigini gördüm bundan 2 ay önce sadece gündüz degil gece de aramalar vardi . Zaten kullanim detayina bu sebeple bakmistim gece mesgul oluyordu bazen.
Nişanlima kim oldugunu sordugumda arkadaşinin nişanlisi oldugunu arkadasi ile problemleri oldugunu bu konuda yardim istedigini söyledi. Ama çok sinirlendi kendine guvenmedigimi söyledi azicik atiştik. Ben hala fatura detayina bakiyorum ama nişanlim bunu bilmiyor . Biz atistiktan sonra kizla konusmayi kesmisti 2 aydir konusmalari yoktu . Son bi haftadir hem konuşma hem mesajlasma var .
Bugün yanimdaydi telefonuna söyle bir göz attim mesajlari silmiş ama aramalar kayitta duruyor. Ki daha dün bile mesaj atmis aramis . Tamamen görmemi istemese arama kaydini da silerdi . Mesajlari sildigine göre mesajlarda görmemem gereken bir şey var galiba. Şuphelenmekte hakli miyim ? Yoksa gereksiz bi süphe mi ?
Güncelleme = Arkadaşini aradi hoparlöre aldi konuşmalarini duydum gerçekten arkadaşi kizin nişanlisi . Bugun onlarla tanişacagiz.
2.güncelleme :Bayanlar kizla taniştiktan sonra watsap uzerinden bir konuşmamiz oldu kizin konuşmalarina çesit cesit anlamlar yukleyip şuphelerimi çogalttim oysa kiz şüphelendigimi anlamiş o yuzden açiklayici seyler yaziyormuş . Nişanlimin sildigini soyledigim mesajlarin ekran gorüntüsünü gönderdi bana çok kibar bir sekilde şakayla karişik baksana ne diyor felan diyerek , mesajlara baktigimda tarih ve saat tutuyordu ve içeriginde rahatsiz edici bir şey yoktu.
Çok utandim, sorunu kendimde aramaya başladim. Şimdi ben bu şüphe ve guvensizligi nasil aşacagim önerileri olan var mi acaba ? Sürekli şüphe etmekten ve her şüphemde haksiz çikmaktan yoruldum bu ilk degil .
Güven almazsam güvenemem haklisiniz . Kendi de dikkat etmeli ne yaptigina.. Gizli sakli degil aslinda nisanimizin ertesine kizdan hayirli olsun mesaji geldiginde sormustum kim oldugunu soylemisti . Sonrasinda numarayi gorup sorunca ben sana soylemistim daha once demisti tartismistik konusmayi kesmisti. Bir ustteki mesajda acikladim şu anki durumu. Tesekkur ederim yorumunuza . Guveni onun vermesi gerekiyor anladim benim böyle hissetmem normal.Kim olsa süphelenirdi. tek düsünmeniz gereken nişanlınız niye sizden gizli saklı iş yapıyor ortada bir sorun varsa sizlede paylasabilirdi, gizli saklı iş olmaz oldugu sürecede siz şüphe ve güvensizliğinizi aşamazsınız gibi
Ilişkisi var ya da yok demiyorum.Gece arama durumu rahatsizlik verici gercekten ama bu çok öncesine ait ve bir iki defa olmustu ve konusma suresi cok kisaydi. Bi iliski olsaydi daha uzun ve daha fazla konusma olmasi gerekmez mi ?
Teşekkur ederim yorumunuza . Bunu göz önunde tutacagim . Empati kismini .Ilişkisi var ya da yok demiyorum.
Anormal bir durum söz konusu diyorum.
Aynı şeyi sen yap bakalım yine normal karşılayacak mı?
Nişanlın seni aldatıyor aldatmıyor bilemem. Ama nasıl davranacağını bilmeyen, insana güven vermeyen ve empati yeteneğinden yoksun biri. Bu kesin maalesef...
Bundan sonrası senin kararın.
Sefası da senin. Cefası da.
Ilgi alaka bekleyip naz yapan biri degilim hayatina karismam özgürlügü var lakin çok kıskanç oldugumdan kızlarla konusmasindan rahatsiz oluyorum , aslında nisanlanana kadar daha özgürdü inkar edemem hiç sorgulamazdim simdi selam verdigi konustugu vb durumlarda kim oldugunu soruyorum ama sorun cikarmiyorum, o kiskandigimi anliyor biliyor . Bu sebeple zaten konusmayi kesmisti o arkadasiyla .Nasil sahsiyetler oldugunuzu, iliskinizin dinamigini bilmiyoruz. Yuzde doksanbes oraninda durumunuza yorum yapanlar sizin anlatmalariniza gore olayda bir negatiflik oldugunu ifade ediyorlar. Zaten ic sesiniz olayda bir gariplik sezmese arastirmalara, sorusturmalara, akil sormalara gerek duymazdiniz. Simdi kabaca iki cikarsama yapacagim:
1- Iliskinizin dinamigi; sizin hep ilgi alaka beklediginiz, naz yaptiginiz, karsi tarafin arkadaslik iliskilerine , aile iliskilerine karistiginiz , surekli hesap sordugunuz .. vs. bir iliski duzeyinde ilerliyorsa sayet , o zaman nisanliniz sadece bu kizla olan masumane konusmalari , yazismalari degil pek cok seyi saklayacaktir. Bu olaydan sonra baska durumlari da sirf sizinle basi agrimasin diye gozlerden uzak tutmaya baslayacaktir. Bu durumda gittikce icine kapanip sizden uzaklasabilir. Yazilarinizin bir yerinde ' ben onu aramam, hep o beni arar' diye yazdiginizi hatirliyorum. Oyle ise iyi yapiyorsunuz.
2- Yok eger hakikaten ustune dusmediginiz, fazla aramadigniz, arkadaslarina ailesine karismadiginiz , serbest biraktiginiz , kendinize ve ona guvendiginizi gosterdiginiz saygideger bir iliski dinamiginiz var idiyse, uzgunum nisanliniz olgunlasmamis , nisanliligin gerekli kurallarina vakif olamamis, macera arayan, kolayca yalan soyleyebilen,henuz evlilik yukumlulugunu kaldirmaya yeterli olmayan bir bireydir. ( Eski iliskilerini mercek altina alin ve simdiye kadar ufacik da olsa bir yalanini yakaladiniz mi? Onu bir dusunun bakalim)
Bu durumlari gozden geciriniz ve ailede akli basinda olan ve nisanlinizi taniyan birinden akil aliniz. Biz ne sizin karakaterinizi ne de nisanlinizinkini bilmiyoruz. Anlatimlariniza gore afaki cikarsamalar yapiyoruz. Ama benim ic sesim burada negatif yorum yapan arkadaslarin hakli oldugu yonundedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?