Şüphelerimde hakli miyim ?

Madem bulusacaksiniz kızın ve nişanlısının olduğu anda sorun ortaya sizin büyük bir sıkıntınız varmış gece gündüz xle baya konuşmuşlar mesajlasmislar çözüldü mü mesele ne idi hayırdır diye. Bak bakalım ortama ne diyecekler. Kızın nişanlısı ne tepki verecek. Eminim haberi bile yoktur.

Aldatmıyo olsa bile nasl konuşur ki bi kızla o kadar ben bunu bile kabullenemem siz bu konuda bişy söylemiyomusunuz hani kızın problemi için konuşuyorum demiş ya

Gerçekten arkadasının nişanlısıysa bile saçma değil mi acaba gece gündüz konuşmalar? Seninki bunu sen yapsan problem yapacak biriyse bence ve sende rahatsız san durumdan ben yapsam ne hissedersin de bakalım

Bir erkegin, nisanlisiyla problem yasayan bir kizla boyle gunlerce, geceli gunduzlu cozum arayisiyla konusmasi hayatin olagan akisina ters. Kiz nisanlisiyla bu yogunlukta konussaydi sorunlarini cozmustu.

Sen olay tamamdir diyorsan, icime sindi diyorsan demek siradisi bir erkek nisanlin. Herkese karsi boyle alakadar, yardimsever, beyaz masa midir?

Başka tlfnu olabilir mi süphelendiğinizi anladılar demek ki

Sadece yardim amaçli aramalar degil , arkadaşi ve nisanlisi birlikte yasadiklari için arkadaşina ulasamadiginda da nişanlim kizdan arkadaşina ulaşiyormuş. Ben bulustugumuzda bi problem görmedim gayet dogaldi her şey .

Bundan sonra iletişim olacak mi ona bakacagim . Çunki söyledim konuşmalarindan hoşlanmadigimi tamam konuşmam dert edecegine söylemen yeterliydi dedi. Daha once tartistiktan sonra konuşmadigini soyledi zaten . Bi haftadir sadece 3 gün konuşmalari var o da organizasyon icin gorüsmüs en son persembe gunu konusmuslardi . Bundan sonrasina bakacagim

Başka tlfnu olabilir mi süphelendiğinizi anladılar demek ki
Nişanlimin başka teli numarasi yok eminim. Sabit kullandigi telefonu bile koydugu yerde unutup duruyor , ikinci teli nasil gezdirsin . Olsaydi ya da varsa mutlaka farkederim bunu da . Tanisaydiniz niye böyle söyledigimi anlardiniz . Kizin baska numarasi varsa nişanlimin arama kaydindan bilirdim.

Sizin adınıza çok sevindim, olabilecek en kötü ihtimalleri bile düşünerek fikir vermiştik iyi ki düşündüğümüz gibi çıkmadı, siz yine de bir süre temkinli olun.

Sizin adınıza çok sevindim, olabilecek en kötü ihtimalleri bile düşünerek fikir vermiştik iyi ki düşündüğümüz gibi çıkmadı, siz yine de bir süre temkinli olun.
Teşekkur ederim . Çok şükür aykiri bir durum görmedim. Ama takibe devam edecegim bakalim benim istedigimi yapacak mi , sözünü tutacak mi?

İster tanıştırsın istersen tanıştırmasın sizi bilmem ama sabahtan akşama kadar konuşup mesajlaşmsları kadar anormal ve saçma bir durum olamaz bence
Mesajları niye silmiş ayrıca ne bileyim size gösterseydi hatta kızı size yönlendirseydi dertleşmek için

Sabahtan akşama kadar konuşma yok ortada ya . Ben mi anlatamiyorum konuyu okuyanlar mi anlamiyor . 7 günde 3 defa aramiş toplamda . Biri 1 dakika biri 48 saniye digeri 6 dakika. Toplasan 7 günde 8 dakika konuşmuş. 7 gün içinde de toplamda 4 mesaj var. Bu nasil sabahtan aksama kadar konuşmak oluyor anlamadim. Ben konusma degil silinen 4 mesajdan rahatsiz oldugum icin konu açtim. Aklimi kurcalayan kisim bu tam olarak .

Son düzenleyen: Moderatör:

"Sadece gunduz degil gece de aramalar var , bir numarayi cok aradigini gorunce " gibi muglak ifadeler olunca biz de boyle anladik kusura bakma.

“2 ay önce, geceli gündüzlü, çok aramalar” var dediğiniz bu muydu? 3 kere ise sorun edecek bir şey yok gibi duruyor. Mesajlara açıklaması nedir? Ayrıca bugünkü organizasyon için neden arkadaşını değil de nişanlısını arıyor?

Ben olsam bu kadar kolay ikna olmazdım ama sizin rahatlamanıza sevindim. Sonuçta siz nişanlınızı daha iyi bilirsiniz.

Evet buydu . Mesajlari henuz sormadim ona , bir daha arama olursa soracagim. Perşembeden beri hiç arama mesaj yok zaten . Organizasyonu yaptirdigi yerin sahibi kizin arkadaşiymiş . Bulustugumuzda konusu gecti kiz da bunu onayladi . Beni ikna etti tavirlari supheli bir sey hissetmedim. Mesaj silme konusunu atlamiş degilim ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…