- 8 Aralık 2011
- 961
- 2.150
- 333
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Taniştik. Çok normaldi her şey . Bi anormallik görmedim ve hissetmedim. Laf arasina konustuklarini sıkıştırdım . Olumsuz bi tepki gelmedi karşidan gülüp eglenip çiktik mekandan. Perşembe gününden beri kizla hiç konuşmamişlar telde.@Cemrecn tanıştınız mı? :)
Başka tlfnu olabilir mi süphelendiğinizi anladılar demek kiTaniştik. Çok normaldi her şey . Bi anormallik görmedim ve hissetmedim. Laf arasina konustuklarini sıkıştırdım . Olumsuz bi tepki gelmedi karşidan gülüp eglenip çiktik mekandan. Perşembe gününden beri kizla hiç konuşmamişlar telde.
Sadece yardim amaçli aramalar degil , arkadaşi ve nisanlisi birlikte yasadiklari için arkadaşina ulasamadiginda da nişanlim kizdan arkadaşina ulaşiyormuş. Ben bulustugumuzda bi problem görmedim gayet dogaldi her şey .Bir erkegin, nisanlisiyla problem yasayan bir kizla boyle gunlerce, geceli gunduzlu cozum arayisiyla konusmasi hayatin olagan akisina ters. Kiz nisanlisiyla bu yogunlukta konussaydi sorunlarini cozmustu.
Sen olay tamamdir diyorsan, icime sindi diyorsan demek siradisi bir erkek nisanlin. Herkese karsi boyle alakadar, yardimsever, beyaz masa midir?
Nişanlimin başka teli numarasi yok eminim. Sabit kullandigi telefonu bile koydugu yerde unutup duruyor , ikinci teli nasil gezdirsin . Olsaydi ya da varsa mutlaka farkederim bunu da . Tanisaydiniz niye böyle söyledigimi anlardiniz . Kizin baska numarasi varsa nişanlimin arama kaydindan bilirdim.Başka tlfnu olabilir mi süphelendiğinizi anladılar demek ki
Sizin adınıza çok sevindim, olabilecek en kötü ihtimalleri bile düşünerek fikir vermiştik iyi ki düşündüğümüz gibi çıkmadı, siz yine de bir süre temkinli olun.Nişanlimin başka teli numarasi yok eminim. Sabit kullandigi telefonu bile koydugu yerde unutup duruyor , ikinci teli nasil gezdirsin . Olsaydi ya da varsa mutlaka farkederim bunu da . Tanisaydiniz niye böyle söyledigimi anlardiniz . Kizin baska numarasi varsa nişanlimin arama kaydindan bilirdim.
Teşekkür ederim yorumunuza , takibe devam edecegimSherlock serisini 3 kez okumuş bir kadın olarak, Takibe devam diyorum.
Teşekkur ederim . Çok şükür aykiri bir durum görmedim. Ama takibe devam edecegim bakalim benim istedigimi yapacak mi , sözünü tutacak mi?Sizin adınıza çok sevindim, olabilecek en kötü ihtimalleri bile düşünerek fikir vermiştik iyi ki düşündüğümüz gibi çıkmadı, siz yine de bir süre temkinli olun.
Sabahtan akşama kadar konuşma yok ortada ya . Ben mi anlatamiyorum konuyu okuyanlar mi anlamiyor . 7 günde 3 defa aramiş toplamda . Biri 1 dakika biri 48 saniye digeri 6 dakika. Toplasan 7 günde 8 dakika konuşmuş. 7 gün içinde de toplamda 4 mesaj var. Bu nasil sabahtan aksama kadar konuşmak oluyor anlamadim. Ben konusma degil silinen 4 mesajdan rahatsiz oldugum icin konu açtim. Aklimi kurcalayan kisim bu tam olarak .İster tanıştırsın istersen tanıştırmasın sizi bilmem ama sabahtan akşama kadar konuşup mesajlaşmsları kadar anormal ve saçma bir durum olamaz bence
Mesajları niye silmiş ayrıca ne bileyim size gösterseydi hatta kızı size yönlendirseydi dertleşmek için
Merhabalar. Günlerdir aklimi kurcalayan bir şey var size de sormak istedim belki yanlis anliyorumdur. Nişanlimin fatura detayinda bir numarayi çok aradigini gördüm bundan 2 ay önce sadece gündüz degil gece de aramalar vardi . Zaten kullanim detayina bu sebeple bakmistim gece mesgul oluyordu bazen.
Nişanlima kim oldugunu sordugumda arkadaşinin nişanlisi oldugunu arkadasi ile problemleri oldugunu bu konuda yardim istedigini söyledi. Ama çok sinirlendi kendine guvenmedigimi söyledi azicik atiştik. Ben hala fatura detayina bakiyorum ama nişanlim bunu bilmiyor . Biz atistiktan sonra kizla konusmayi kesmisti 2 aydir konusmalari yoktu . Son bi haftadir hem konuşma hem mesajlasma var .
Bugün yanimdaydi telefonuna söyle bir göz attim mesajlari silmiş ama aramalar kayitta duruyor. Ki daha dün bile mesaj atmis aramis . Tamamen görmemi istemese arama kaydini da silerdi . Mesajlari sildigine göre mesajlarda görmemem gereken bir şey var galiba. Şuphelenmekte hakli miyim ? Yoksa gereksiz bi süphe mi ?
Güncelleme = Bu sabah kendine dün telefonunda aramalarda görünce aklima geldi hani tanişacaktik dedim. Dogum günüm için organizasyon yaptirdigini kizin tanidigi oldugunu o yüzden konustugunu söyledi. Arkadaşini aradi hoparlöre aldi konuşmalarini duydum gerçekten arkadaşi kizin nişanlisi . Bugun onlarla tanişacagiz.
O dedigim 2 ay önceydi ve bi defaya mahsustu . Dedim ya herhalde anlatamiyorum"Sadece gunduz degil gece de aramalar var , bir numarayi cok aradigini gorunce " gibi muglak ifadeler olunca biz de boyle anladik kusura bakma.
“2 ay önce, geceli gündüzlü, çok aramalar” var dediğiniz bu muydu? 3 kere ise sorun edecek bir şey yok gibi duruyor. Mesajlara açıklaması nedir? Ayrıca bugünkü organizasyon için neden arkadaşını değil de nişanlısını arıyor?Sabahtan akşama kadar konuşma yok ortada ya . Ben mi anlatamiyorum konuyu okuyanlar mi anlamiyor . 7 günde 3 defa aramiş toplamda . Biri 1 dakika biri 48 saniye digeri 6 dakika. Toplasan 7 günde 8 dakika konuşmuş. 7 gün içinde de toplamda 4 mesaj var. Bu nasil sabahtan aksama kadar konuşmak oluyor anlamadim. Ben konusma degil silinen 4 mesajdan rahatsiz oldugum icin konu açtim. Aklimi kurcalayan kisim bu tam olarak .
Evet buydu . Mesajlari henuz sormadim ona , bir daha arama olursa soracagim. Perşembeden beri hiç arama mesaj yok zaten . Organizasyonu yaptirdigi yerin sahibi kizin arkadaşiymiş . Bulustugumuzda konusu gecti kiz da bunu onayladi . Beni ikna etti tavirlari supheli bir sey hissetmedim. Mesaj silme konusunu atlamiş degilim ama ...2 ay önce çok aramalar var dediğiniz bu muydu? Mesajlara açıklaması nedir? Ayrıca bugünkü organizasyon için neden arkadaşını değil de nişanlısını arıyor?
Ben olsam bu kadar kolay ikna olmazdım ama sizin rahatlamanıza sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?