- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Belki bi süre sonra oda bişeyleri dert yanmak için aramaya başladı ve yine diyorum dertleşiyorum ayağına birbirlerine uçuşmaya başlamışta olabilirler vakit kaybetmeden kızı arayın mesela anlattığım olayda ben hiç aramazdım o aradığında nişanlımın yanında hayırdır x beni aramışsın bişey mi oldu diye hoparlörden konuşurdum ona rağmen bi gün bizim galenia’yla sırrımız var sana söyleyemem diye konuşmuş nişanlımda ona bi yumruk atmış elinden zor almışlar bana söylemediğin birşey var mı diye bi kez sordu bende gece aradığını isterse konuşma süresinin dökümanını çıkarabileceğini söyledim eğer sende sorduğunda rahat rahat cevap veriyorsa içini kemirmesine izin verme ve bi an önce kızla konuş.Hadi kiz ariyor nişanlim niye ariyor ? Kiz aradiginda dinleyip söyleyecegini söyleyip kapatsin . Niye ariyor mesajlasiyor.
Diger konumdaki sorunu çözdük . O konuyla ilgili tereddütüm yok artik .İlk konunuzda nişanlım beni seviyor mu tarzı bişey yazmışsın az önce okudum da..
Siz nişanlanmadan bi ay öncesinde hatanı kabul edersen barışırım diyen adam, şimdi biriyle konuşuyor size çok ilgili davranmıyor, unuturum neden unutamayayım diyor, bana da artık bu olay masum gelmemeye başladı.. baştan nişanlı adam arkadaşımın nişanlısı derken neden ortaya çıkacağını bile bile yalan söylesin ki diye düşünüyordum... şimdi burnuma kötü kokular gelmeye başladı belli ki çok sevip konduramıyorsun ama ortada birini unutmadan başka ilişkiye başlamış bi adam var belki o eski sevgilisi bile olabilir derhal kızı ara bence
Konuyu tekrar okuyun son kisima eklemeler yaptim yeni durumla ilgili.Tum sayfalari okumadim, sorulmustur muhakkak ama tuhaflik surada: ortada bir sorun varsa arkadasi ile gorusur, nisanlisi ne alaka. Bir de bunlarin aileleri yok mu ya da baska arkadaslari? Bu olayin ben normal oldugunu dusunmuyorum. Dedim ya ayni olayi ben de yasadim daha once. Altindan baska seyler cikti.
Okudum tanisacakmissiniz. Yine de olur olmaz saatlerde gorusmeleri bu durumu degistirmez diye dusunuyorum.Konuyu tekrar okuyun son kisima eklemeler yaptim yeni durumla ilgili.
Konusma sebebini söyledi . Bundan sonra yaptigina bakacagim sebepli aramis kendince , bu sebep ortadan kalktigina göre artik görüşmelerine gerek yok telefonda . Devami gelecek mi bakalim. O zaman belli olacak.Okudum tanisacakmissiniz. Yine de olur olmaz saatlerde gorusmeleri bu durumu degistirmez diye dusunuyorum.
Belki tanıştıracağı kız başka kizIkisini de tanimiyorum. Tanistiracagim sizi kendin gör dedi ben de tamam dedim ama 2 aydir tanisamadik. Konusmalari olmadigindan ben de üzerinde durmamistim ama bi haftadir tekrar başladi konuşmalar. Ben de rahatsiz oldum tabii ki
Ayni kiz biliyorum fotografina watsaptan ve faceden bakmistim.Belki tanıştıracağı kız başka kiz
Telefonda konuştuğu kız olduğundan nasıl emin olacaksın
Gec olmadan kac kurtar kendini benim esimde son zamanlarda aramalar ve mesajlasmalar kisaydi megerse ev ayarlayip onu hbaer etmek icin arar mesaj atarmis kadinabide utanmadan diyor ki baksana cok konusmadim is icin konustum sadece diyor
Konusma sebebini söyledi . Bundan sonra yaptigina bakacagim sebepli aramis kendince , bu sebep ortadan kalktigina göre artik görüşmelerine gerek yok telefonda . Devami gelecek mi bakalim. O zaman belli olacak.
Türkcellde bilgi gidiyor bunu engelleyemezsiniz, vodafonda gitmiyor . Aveayi bilmiyorum. Cromeden yandexten falan deneyin bir de , uygulamadan bakinca bilgi gidiyor.Mesaj nasıl hitmiyor nişanlınozın telefonuna kullanım detayını incelediniz diye. Ben bakıyorum karşı tarafa mesaj gidiyor nasıl engelleyebilrim mesajım gitmesini
Suan evleri ayirdik canim ben baba evindeyim en kisa zamanda dava acicamAllah aşkına lütfen bu adamla hala evli olmadıgınızı falan söyleyin, ne biliyim bi hastanelik etmiş falan olun bir şey olun.. dehşete düştüm
Tanışmak istemeden kendin direk kıza ulaşsan daha iyi olurdu aslında. Çünkü artık o kadar arsız ki insanlar aralarında bir şeyler geçtiyse bile sana çaktırmamak için plan yapabilirler. O yüzden kızı ummadığı anda yakalayıp soracaklarını sorsan daha iyi olur. Tanışırsan da sürekli nişanlını aramasından rahatsız olduğunu mutlaka belirt. Yani gecenin yarısında nişanlın nasıl teselli edebilir ki kızı. Mutlaka kendileri aralarında sohbet etmiştir gibime geliyor .Nişanlima tanismak istedigimi soylesem yarin da görüsecegiz onlari da çagir mi desem acaba ? Yoksa kendim mi bi bahane ile kizla tanişip ögrensem. Iki seçenek arasinda kararsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?