- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Yapamam işte sorun ordaBen söyle demedim zaten bul dedim :)
Hayir tanişmadik . Tanistiracagini soylemisti ilk tartisigimizda sonra konuşmuyorlar diye ben ustelemedim. Ama bi haftadir konuşma baslayinca huylandim. Tanişacagim artikSiz tanıştınız mı?
TeşekkürlerSadece 2 kelimelik yorum yapıp gidiyorum;
Çok safsın: (
Arkadaş kişisine ulaşılamıyorsa kız da ulaşamaz, yalanlar dönüyor ortalıkta. Kızla konuşmanız gerekiyor bence de.Arkadasina ulaşamadiginda da kizi ariyormuş bir de bu var tabi .
Iki şey var aklimda ya nişanlima tanişmak istedigimi söyleyip ikisi ile tanişacagim ya da kizla bi bahane ile kendim tanişacagim.Arkadaş kişisine ulaşılamıyorsa kız da ulaşamaz, yalanlar dönüyor ortalıkta. Kızla konuşmanız gerekiyor bence de.
Aynen nişanlına hiç bir şey demeden kızı ara ki ikisi bir haltlar karıştırıyorsa bir yalan uydurmalarına fırsat kalmasın.Konuşmanin yolunu bulacağim. En dogru cevap kizda belli oldu bu . Nişanlima sorsam yeni bahaneler eklenir.
Bir çok ilişki de bu kadar arama ve mesajlaşma olmazken, alakasız biriyle çok fazla değil mi bu görüşme.Gece gündüz konuşmuyor yanlis anlaşildi galiba . Gün içinde 3 -4 arama oluyor konuşma sureleri de uzun degil . 7-8 tane de mesaj oluyor.
Nişanlima tanismak istedigimi soylesem yarin da görüsecegiz onlari da çagir mi desem acaba ? Yoksa kendim mi bi bahane ile kizla tanişip ögrensem. Iki seçenek arasinda kararsizim.Aynen nişanlına hiç bir şey demeden kızı ara ki ikisi bir haltlar karıştırıyorsa bir yalan uydurmalarına fırsat kalmasın.
Bence kendiniz bir yolunu bulup kızla tanışın. Nişanlınız eğer yalan söylüyorsa, onları çağır demeniz boşuna, türlü bahane bulacak yarını atlatacaktır.Nişanlima tanismak istedigimi soylesem yarin da görüsecegiz onlari da çagir mi desem acaba ? Yoksa kendim mi bi bahane ile kizla tanişip ögrensem. Iki seçenek arasinda kararsizim.
Ben de böyle düsündügüm için kararsiz kaldim ama teklif edeyim kendi bahane ile atlatirsa ben tanişayim o zaman madem siz yakin arkadaşsiniz evlenince de gorüsecegiz belli ki biz de tanisip samimiyet kuralim , ikinizin ortak vakti olmuyorsa biz görüşürüz diyeyim .Bence kendiniz bir yolunu bulup kızla tanışın. Nişanlınız eğer yalan söylüyorsa, onları çağır demeniz boşuna, türlü bahane bulacak yarını atlatacaktır.
Nişanlınıza böyle bir isteğiniz olduğunu söylerseniz kızla işbirliği yapabilirler başka bir erkek arkadaşını o kızın nişanlısı gibi size tanıtabilir ( çok uç bir fikir olsa da bu mümkün) bence siz direkt kızla konuşun.Iki şey var aklimda ya nişanlima tanişmak istedigimi söyleyip ikisi ile tanişacagim ya da kizla bi bahane ile kendim tanişacagim.
Farkli şehirdeyiz ama mesafemiz fazla degil. Kizla ayni şehirdeler, ben de yüzyüze görustüklerinden şüphe etmiyor degilim . Beni daha çok ariyorİnşallah kızı aradıgında telefonunu açar. Nişanlın numaranı vermedi ise tabi.
Günde 3 4 kez konuşuyosa sizi kaç kez arıyor. Sürekli elinde telefon hiç hoş degil.
Siz görüşmek istediginizi söyleyin bakalım tepkisi ne olacak. Aynı şehirdemi yaşıyorsunuz nişanlınızla ve o arkadaşıyla.
Gün içinde bu kadr konusan yüz yüzede görüşüyormudur acaba.. diye sordum.
Nişanlima tanismak istedigimi soylesem yarin da görüsecegiz onlari da çagir mi desem acaba ? Yoksa kendim mi bi bahane ile kizla tanişip ögrensem. Iki seçenek arasinda kararsizim.
Yaaa o kadar ileri gidebilir mi ? Bunu hiç düsunmedim gercekten çok uç bi fikir.Nişanlınıza böyle bir isteğiniz olduğunu söylerseniz kızla işbirliği yapabilirler başka bir erkek arkadaşını o kızın nişanlısı gibi size tanıtabilir ( çok uç bir fikir olsa da bu mümkün) bence siz direkt kızla konuşun.
Haltlar olabilir evet. Yoruma tesekkurler.Kim arkadasinin bilmem nesiyle yardim amacli gecenin bir koru konusur allah askina inandinmi gercekten?bir haltlar yemiyorsa ben bu forumdan hic birsey ogrenmemisim demektir...
Olabilir, benim aklıma geldiyse demek ki akla gelebilecek bir şeyYaaa o kadar ileri gidebilir mi ? Bunu hiç düsunmedim gercekten çok uç bi fikir.
Bana da inandirici gelmedigi için kafa karişikligimi gidermeye çalisiyorum sizlere sorarak .Arkadaşının nişanlısıyla günde 3-4 defa konuşmak ve ayrica mesajlaşmak..
Böyle okuyunca inandırıcı geldi mi size? Bana hiç inandırıcı gelmedi.
Siz bir arkadaşınız nişanlısıyla güya aralarındaki sorun için böyle bir iletişim kursanız, nişanlınız ne yapar hiç düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?