- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
bilemedim şimdi..
sonuçta adamın şu anda elle tutulur bir şüpheli hareketi yok.
ya da hoşlanmadığın, acaba mı dediğin kimse de yok anladığım kadarıyla..
sadece geçmişte çapkın olduğu için, güvenmekte zorluk çekiyorsun sanırım.
destek almak istiyorsan al tabii.
Psikolojik destek işe yarayabilir ama eşininde alması lazım bence..
Senin ikinci bir hata yapma lüksün yoktu aslında neden körü körüne gittin ewlendin ki sen ahh ahh
Erkek mi yoktu başka hayret ya!
bız kadınlar tuhafızz hergun pc arıyorum sonuc elde var sıfır demişsin ya sankı bulamadıgına uzulur gibisin yanlış anlama sadece sende değil gözlemim bu yçnce bunu takıntı yapan kadınlar bulamayınca hırslanıyor sanki bulmak istiyor bulamayınca üzülüyor garipp umarım bıran önce düzelirsiniz allah yardımcınz olsun
Eşim ben deli miyim? diyor psikologa gidenleri deli zanneden bir zihniyet. İlk evliliğim de sorun yoktu taa ki cemaat olayına kadar. son 1.5 sene kendimi parçaladım kurtarmak için ama olmadıŞimdi ilkin de aşırı sorunlar yaşasaydım belki de daha temkinli olurdum. Bir de bana hep masal anlattı gerçekleri bilsem evlenir miydim? Hakkın da ki doğruları kızından dinledim çocuktu yalan söyleme şansı daha azdı.
evet orta da kimse yok olsa zaten 1dk durmam. teşebbüste bulunmuş ama pişmanlık duyup çıkmış. Dediğine kanaat etmeyip kontrol ettiğim de gerçekten de öyleydi. Ya iş arkadaşları da bir garip. Geçen bunu yine sorguladım aklıma gelip duruyor çünkü. Bana bir şey anlattı, Bunlar bir arkadaşı iş arkadaşı ile berabermiş, iş arkadaşı o tarz bir muhabbet açmış ve demiş ki ben bakıyorum sen neden ilgilenmiyorsun demiş. O da Ben artık emekli oldum demiş. İş arkadaşı Erkek adamın emeklisi mi olur salla gitsin vs. demişNormal de ketumdur iş yerin de olanı falan pek anlatmaz ben çalışırken rahat duruyor musun? diye üsteleyince anlattı o kişinin ismini vermeden. Kendi dursa el sokuyor yılan gibi
Hayır bulamadığıma üzülür müyüm hiç? Kendime üzülüyorum psikolojimin bu hale gelmesine ve aslın da tam olarak ne yapmam gerektiğini bilemeyişime. Kafam çok dolu çünkü
Evet sonradan öğrenmiş ve kandırılmış olmama üzüldüm. konuşmayı çok denedim hatta dün gece de '' Bana, sana inanmam için bir sebep söyle, bir şey yap'' dedim. o da '' Sen ne istiyorsun onu yapayım'' dedi. Gerçi yapsa bile önsözü eksik ve yanlış girdiği için sürekli '' Gerçekten samimimi? Doğru mu? '' Değip sorguluyorum. Belki de an başın da doğru konuşsaydı kabul etsem bile, bilerek kabul etmiş ya da sonlandırmış olacaktım. Neden yalan söyledin dediğim de '' Çok seviyordum kaybetmekten korktum'' diyor. Nasıl bir sevgi anlayışı varsa psikoterörist.kısacası eşine güvenemiyorsun.
onun hakkında bilmen gerekenleri sonradan ve başkalarından öğrendiğin için de kızgınsın.
bunları eşine anlatmayı denedin mi hiç?
eski alışkanlıklarının kalmadığına inanmak istiyorum bana yardım et dedin mi?
bence bu kadar üstüne gitmemelisin.
sonuçta sadece kuruntu yaptığın için didikliyorsun adamı. sen deştikçe o da hoş olmayan savunmalar yapıyor. arkadaş örneği gibi.
telini pcyi kontrol ediyormuşsun zaten.
sessizce kontrole devam etmen daha sağlıklı olur gibi geldi bana..
hem bir şey varsa da sen sıkıştırmalardan vazgeçince o da kontrolü bıraktın zanneder salar kendini..
çıkar foya meydana..
yani yine kendin için adamı didiklemeyi bırakacaksın.
Merhaba arkadaşlar...
Daha önceden de belirttiğim gibi çok mutlu bir evliliğim yok. Sebepleri anlatmakla bitmez ama kısmen anlatayım.
Eşimle 2. evliliğimiz benim ilk evliliğim cemaat problemi yüzünden bitmişti. İlk eşim kendini fazla kaptırıp beni unutmuştu ve bitti ( Uzatmak istemedim)2. eşimle bir ortam da tanıştık. O dönem de boşluktaydım eşim bildiğiniz çapkının tekiymiş ( Ben şahit olmadım çevresi ve kendisi demişti) Öylesine konuşmaya başladık ve bu ilişki zamanla ilerledi. Benimleyken de çapkınık vs. yapmıyordu.
O da ilk eşinden kadına şiddet ve çapkınlık yüzünden ayrılmış ama bana bambaşka anlattı. Yanım da hüngür hüngür ağladı, yüzüm gülmedi bana çok çektirdi vs. diye. Ama olay tam tersiymiş içlerine girince gördüm ve anlatıldı. İlk önce farklı memleketten olunca olayın aslınıda öğrenmek zor oluyor kime ne soracağını bilemiyorsun. Sorduğun kişi de Görmedim, duymadım, bilmedim oynuyor.
Ben zaten o sıra boşluktaydım ve çok sağlıklı düşünemiyordum. Bana oynadığı rolu ailem anlamış olmasına rağmen sanki basiretim bağlanmıştı ve isyan çıkarıp evlendim. Evlenmez olaydım
Eşim evlendikten sonra hele de çocuklar olduktan sonra bambaşka birisi oldu. Bize sürekli bağırıp çağırmalar kavga çıkarmalar hat safhadaydı. çocuk bardak kırsa savaş çıkar bizim ev de. Çocuğa öyle tepki verir ki sanırsınız evi yakmış. Ben de buna tahammül edemem çocuklarımla konuşarak çözme taraftarı olunca onun yaptığı bana batar ve tartışma çıkar aramızda. Tabi ki benim de hatalarım vardır ama % 30 bendeyse %70 ondadır.
Anlatacak çok şey var da uzatmak istemiyorum. Eşim benden 10 yaş büyük ben ona göre daha alımlı biriyim. Yani görseniz bunla mı evlendin? dersiniz. Neyse... huylu huyundan vazgeçmezmiş sanırım. Bunu bir keresin de ..... izlerken bir iki kere de arkadaşlık sitelerine uyelik yapmışken yakaladım. Bunu kendisine sorduğum da .....yu '' Sana yetmiyordum acaba ben de aksik olan ne diye baktım'' dedi. Arkadaşlık sitesine de girdim üye oldum ama pişman olup tekrar girmedim dedi.
..... izlemekte ki verdiği cevap son derece mantıksız ve komikti. Arkadaşlık sitesi hakkın da dediği doğruydu siteye üyelik yapılmış ama geri çıkılmış bir daha girilmemiş. Hepsini tek tek kontrol ettim.
Daha sonra ..... izlediğine bin pişman ettim ve bir daha o tarz yerlerede girmedi. Tövbe ve yemin etti.
bu tarz şeylerine ondan sonra hiç rastlamadım ama ne bileyim kafam da her gün '' Acaba ne yapıyor? Birine mi baktı? birini mi aradı? '' kafam da dönüp duruyor gün boyu düşündüğüm bu. Sürekli anlık telefon dökümanlarını kontrol ediyorum. Pc si ve telefonu ortada sürekli bakıyorum. Sonuç el de var sıfır ama ne bileyim içim içimi yiyor.
Arkadaşlar hatalar yaptı arkası gelmedi ama ben de izler bıraktı. Psikolojik destek işe yarar mı?
Valla ben de anlamadım o zaman çok saf mışım bunu anladım ama iş işten geçti. Ben normalde güler yüzlü, sevecen, sıcak kanlı, pozitif biriyim. O tam tersi normal konuşması bile bağırarak ve öfke kontrolu yok. Tek bana değil herkese karşı böyle. Ama inanın bu yüzünü benden sakladı yoksa bile bile kendimi ateşe atmazdım. Konuşabilsek sorun yok ama doğru düzgün iletişim de yokbazı insanlar şanssız oluor işte
2. cidede yüzün gülmemiş
keşke aceleci davranmasaydın demek için de geç
elindeki odunu yontmaya bak güzelim
öncelikle aile içi huzursuzluğunuzun önüne geç
çapkınlık için elinde somut birşey yok anladığım kadarı ile
video seyretmeyi çok büyütme
site olayı kötü ama dediğine göre biranlıkmış ve devam etmiyormuş
Evet sonradan öğrenmiş ve kandırılmış olmama üzüldüm. konuşmayı çok denedim hatta dün gece de '' Bana, sana inanmam için bir sebep söyle, bir şey yap'' dedim. o da '' Sen ne istiyorsun onu yapayım'' dedi. Gerçi yapsa bile önsözü eksik ve yanlış girdiği için sürekli '' Gerçekten samimimi? Doğru mu? '' Değip sorguluyorum. Belki de an başın da doğru konuşsaydı kabul etsem bile, bilerek kabul etmiş ya da sonlandırmış olacaktım. Neden yalan söyledin dediğim de '' Çok seviyordum kaybetmekten korktum'' diyor. Nasıl bir sevgi anlayışı varsa psikoterörist.
İşin çok zor yalan söylediğini düşündüğun biriyle yasamak çok zor bir sevgilim vardı aynı senin kocan gibi kendini farklı tanıtmıştı..Allah yüzüme baktıda evlenmedik çok şükür..Allah senin yardımcın olsun
İmza
Merhaba arkadaşlar...
Daha önceden de belirttiğim gibi çok mutlu bir evliliğim yok. Sebepleri anlatmakla bitmez ama kısmen anlatayım.
Eşimle 2. evliliğimiz benim ilk evliliğim cemaat problemi yüzünden bitmişti. İlk eşim kendini fazla kaptırıp beni unutmuştu ve bitti ( Uzatmak istemedim)2. eşimle bir ortam da tanıştık. O dönem de boşluktaydım eşim bildiğiniz çapkının tekiymiş ( Ben şahit olmadım çevresi ve kendisi demişti) Öylesine konuşmaya başladık ve bu ilişki zamanla ilerledi. Benimleyken de çapkınık vs. yapmıyordu.
O da ilk eşinden kadına şiddet ve çapkınlık yüzünden ayrılmış ama bana bambaşka anlattı. Yanım da hüngür hüngür ağladı, yüzüm gülmedi bana çok çektirdi vs. diye. Ama olay tam tersiymiş içlerine girince gördüm ve anlatıldı. İlk önce farklı memleketten olunca olayın aslınıda öğrenmek zor oluyor kime ne soracağını bilemiyorsun. Sorduğun kişi de Görmedim, duymadım, bilmedim oynuyor.
Ben zaten o sıra boşluktaydım ve çok sağlıklı düşünemiyordum. Bana oynadığı rolu ailem anlamış olmasına rağmen sanki basiretim bağlanmıştı ve isyan çıkarıp evlendim. Evlenmez olaydım
Eşim evlendikten sonra hele de çocuklar olduktan sonra bambaşka birisi oldu. Bize sürekli bağırıp çağırmalar kavga çıkarmalar hat safhadaydı. çocuk bardak kırsa savaş çıkar bizim ev de. Çocuğa öyle tepki verir ki sanırsınız evi yakmış. Ben de buna tahammül edemem çocuklarımla konuşarak çözme taraftarı olunca onun yaptığı bana batar ve tartışma çıkar aramızda. Tabi ki benim de hatalarım vardır ama % 30 bendeyse %70 ondadır.
Anlatacak çok şey var da uzatmak istemiyorum. Eşim benden 10 yaş büyük ben ona göre daha alımlı biriyim. Yani görseniz bunla mı evlendin? dersiniz. Neyse... huylu huyundan vazgeçmezmiş sanırım. Bunu bir keresin de ..... izlerken bir iki kere de arkadaşlık sitelerine uyelik yapmışken yakaladım. Bunu kendisine sorduğum da .....yu '' Sana yetmiyordum acaba ben de aksik olan ne diye baktım'' dedi. Arkadaşlık sitesine de girdim üye oldum ama pişman olup tekrar girmedim dedi.
..... izlemekte ki verdiği cevap son derece mantıksız ve komikti. Arkadaşlık sitesi hakkın da dediği doğruydu siteye üyelik yapılmış ama geri çıkılmış bir daha girilmemiş. Hepsini tek tek kontrol ettim.
Daha sonra ..... izlediğine bin pişman ettim ve bir daha o tarz yerlerede girmedi. Tövbe ve yemin etti.
bu tarz şeylerine ondan sonra hiç rastlamadım ama ne bileyim kafam da her gün '' Acaba ne yapıyor? Birine mi baktı? birini mi aradı? '' kafam da dönüp duruyor gün boyu düşündüğüm bu. Sürekli anlık telefon dökümanlarını kontrol ediyorum. Pc si ve telefonu ortada sürekli bakıyorum. Sonuç el de var sıfır ama ne bileyim içim içimi yiyor.
Arkadaşlar hatalar yaptı arkası gelmedi ama ben de izler bıraktı. Psikolojik destek işe yarar mı?
Yalanları yüzünden inanmakta güçlük çekiyorum. Balık baştan kokarmış eğer gerçekleri knuşsaydı ''Tamam bir hata girişiminde bulunmuş ama sonrası yok'' derdim. ama bu adamın yalanları yüzünden itimat edemiyorum. Asıl sorun da burda ACABALAR...şimdi anlamadığım bir şey var;
bu adam sizi aldatmamış, sizinle beraberken çapkınlık yapmamış, bir arkadaşlık sitesi üyeliği varmış kapatmış burda da sorun yok demişsiniz e bu adam naapmış?
..... mu izlemiş? şüphelenmenizin delirmenizin sebebi bu mu?
yapmayın allah aşkına.. eşleriyle beraber ..... izleyenler var ve bunu da normal karşılıyorlar, tamam siz karşılamazsınız anlarım da adama sizi aldatmış muamelesi yapmayın en azından
bir de evlenmeden önce boşanma sebebi fln var, geçmişi geçmişte bırakın evlenmişsiniz artık.. kuruntulardan kurtulun ki çapkınlık yapmak isteyen adam neden tekrar evlensin ben olsam evlenmek istemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?