- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- Konu Sahibi kardelen2780
8 yılı geçti sprail kullanıyorum. Adetim de hiç geçikme olmaz aksine hep 1 hafta erken olurum. Hatta 15 gün dolmadan 12.ci günümde dahi oldugumu biliyorum Şuanda adetim 2 gün geçti ve bana sprailim kaymış gibi geliyor.Kasık bölgemde batmalar sanki bir demir parçası etimi kesiyormuş gibi hissetiren acı oluyor ara ara. Hiç başına sprailin kayması vakası gelen kişi var mı? Dogum yaptıgım ilk yıl dışında hiç adetimin geçiktiğini bilmem. Çok sıcak oldugu için bu ay hep çeşme suyuyla banyo yaptım acaba üşütmüş olabilir miyim? Of ya kafayı yiyeceğim.Neden hafta sonuna denk geldi ki
Dip Not : Yarın saglık ocagına gitmeyi düşünüyorum ama bugün içim içimi yedi netten de doğru dürüst bilği ögrenemedim Biz doktormuyuz sana bilği verelim diyenler çıkabilir ama ben benim gibi böyle sıkıntı yaşayan oldu mu, onu merak ediyorum
Dip Not : Yarın saglık ocagına gitmeyi düşünüyorum ama bugün içim içimi yedi netten de doğru dürüst bilği ögrenemedim Biz doktormuyuz sana bilği verelim diyenler çıkabilir ama ben benim gibi böyle sıkıntı yaşayan oldu mu, onu merak ediyorum