Şüpheli davranışlar

bırseyler yapıyor cok bellı.ama eger arkadasın dedıgıne katıldım.eger ogrendıgınde ayrılmıcaksan sakın yuzune vurup olay cıkarıp kadınlık gururundan olma cunku hem bılıp kabul edip yola devam etmekte kotu lakın buda yenılmez yutulmaz bırsey sonucta cok ölümcül bırsey degılse affet ama baya surundur ama gızlı takıpte kal bosluk kolla ama suphelendıgını bak bellı edersen daha cok saklar naap bılıyonmu zor olcak ama sen en ıyısı hıc umursamıyor gıbı davran bı kaç gune ıllaaaaaa bosta yakalıcan asla caktırma neşenden keyfınden anlamasın.tamammmı ılla bos bulunur

Hesabim telefonda açık ama.etkinligim diye arattığımda oturum aç diyor. Sanırım otomatik olarak kaydedilmiyor. Ajan gibi insanım,şimdiye kadar ne yollarla neler ortaya çıkarttım amaaa bilmediğim birşey öğrendim.

Niye aynı evin içinde aynı yatakta köşe bucak kapmaca oynuyosun alıcaksın telefonu elinden kimle konuşuyosun diceksin bukadar basit vermiyorsa bilki yapıyo bişeyler sende ona göre davranıcaksın

Kız kolayı var.Bi uygulama var play store dan indir hiç eşinin telefonunu eline alman gerek yok whatsappdaki yazışmalarını yanında olmasa bile görebilirsin silmedigi sürece .Şu uygulama
-whatscan for whatsapp wep
Yalnız eşinin olayı whatsapp değilse bilemiycem.

Konu sahibi bütün yazılanları tek tek okudum . Takipteyim altından ne çıkacak çok merak ediyorum . Youtube sayfası açarsan şayet buradan sana çok destek çıkabilir beğeni abone izlenme de bence.

Ben etkinlik seçeneğini göremedim gmailde veya google de biraz daha açar mısınız ?

Bacım çaktırmadan takip et

Carkitmayim sessiz takip edeyim derken isler ilerlemesinde..

Kendim icin soruyorum. Barcodu nerden bulurum ve whatsupinin gormek istedigim sahis farkina varmazmi mesajarinin okundugunun. Allahim ne kurnaz hanimlar. sizinle gurur duyuyorum kizlar :)) )))
Whatsap'ı aç en sağda ayarlar kısmı var. ona tıkla. karşına çıkan seçeneklerden Whatsap web masaustu seçeneğini seç. Açılan sayfada Qr kodunu tara deyip telefonu biilgisayar ekranına tur.
Eskıden uyarı gıdıyordu artık gitmiyor

Özelden yazayım bu gmailden bakma işini. Burda başkasının işine yaramasın.

Lazım olan isteyen özele yazsın arkadaşlar konu çok okunmuş birileri öğrenip de yediği haltı gizleyemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…