Şüpheli davranışlar

Erkekler kendi aralarında Videolar paylaşıyorlar malesef belki öyle bir şeydir.şifresini biliyorsanız bakarsınız nasıl olsa. Benim eşimde saklardı ve ben şifresini bilmiyorum.

Erkekler kendi aralarında Videolar paylaşıyorlar malesef belki öyle bir şeydir.şifresini biliyorsanız bakarsınız nasıl olsa. Benim eşimde saklardı ve ben şifresini bilmiyorum.

Telinin şifresini biliyorum. Keşke değiştirse daha rahat hareket ederdi. Nasıl olsa gmailden bakıyorum teline ihtiyaç duymuyorum. Zaten korkudan değiştiremiyo şüphe çekmemek için

Arkadaşınızın çocuğunu yanından geçmek olarak tanimlamayin balkondan falan bakiyorsunuzdur en fazla. Zira yazdiklariniza bakilirsa ortada bakmanizi sağlayacak bi balkonda yok.

Peki mailine baktığında nasıl görüyorsun bende eşimin mail şifresi var ama ben bir şey göremiyorum
google etkinliğimden bakılıyor. ben bir kere tabletle uğraşırken keşfettim hesap benim hesabımdı.evde ortada durur tablet. Gmail telimde de açık olduğu için hangi saat hangi uygulamayı kullanmışım ,ne aramışım hepsi gözüküyordu böyle kaldım
hesabımı hemen kaldırdım tabiki

Ben de tesadüfen görmüştüm etkinliği. Laptopıma eşimin gmaili yukledim

Ay bu ne ya bu aralar amma çok aldatan eş veya şüpheli hareketli eş kişisi sorunsalı okudum. İnsan ister istemez paranoya oluyor eşime güveniyorum diyordum ama diyemiyorum erkek milleti belli olmaz diye düşünüyorum artık psikolojim bozuldu buraları okumaktan. Allah iyilerin yardımcısı olsun arkadaşlar ne diyeyim

Kesinlikle katiliyorum sana dunya hep mi böyleydi de biz mi gormedik yoksa bize bu cağa mi denk geldi. Insan iliskileri cok fazla yozlazmis

Emin olmadan birşey yapma sakın..şüpheli tabiki davranışları..ama önce kanıt lazım..takipte kal..

oh god
haberim yoktu benim, sizin yorumu okuyunca baktım
es kaza biri görürse amanin dağlara taşlara rabbel alemin

Geçmişine bakabiliyorsan foruma geliyor mu ona da bak bi ..dün sen konu açtıktan sonra ilgilenmeler, telefonları ortalara koymalar başladı . Bıçak gibi ,birden ,normal mi ? Bence o da seni takip ediyor

Eğer beni takip etse sessiz kalmaz. Çünkü suçlanmaya gelemez kendisi. Çoktan patlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…