- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Erkekler kendi aralarında Videolar paylaşıyorlar malesef belki öyle bir şeydir.şifresini biliyorsanız bakarsınız nasıl olsa. Benim eşimde saklardı ve ben şifresini bilmiyorum.
Arkadaşınızın çocuğunu yanından geçmek olarak tanimlamayin balkondan falan bakiyorsunuzdur en fazla. Zira yazdiklariniza bakilirsa ortada bakmanizi sağlayacak bi balkonda yok.Ben burada kendimi baya yanlış ifade ettmi galiba kesinlikle böyle bir niyetim yok gazel mazel . Ben konu sahibine hayranlık duydum iki çocuk muhteşem bi anne inşallah eşinden yana da yüzü güler. Otizmin azcık da yanından geçiyorum bu arada. Saldıracak yer aramayın allasen
Pekala konu sahibinin konusunu sabote etmeyelim daha fazla. Evet balkonum yok ne alakaysa anlamadımArkadaşınızın çocuğunu yanından geçmek olarak tanimlamayin balkondan falan bakiyorsunuzdur en fazla. Zira yazdiklariniza bakilirsa ortada bakmanizi sağlayacak bi balkonda yok.
Olum niye eziyet ediyon kadınaEsin bu sayfayı takup ediyor konunu görmüş
Birde başka hattı yok demişsin ya başkasının adına da alabilir malesef erkekler bu konuda şeytan
google etkinliğimden bakılıyor. ben bir kere tabletle uğraşırken keşfettim hesap benim hesabımdı.evde ortada durur tablet. Gmail telimde de açık olduğu için hangi saat hangi uygulamayı kullanmışım ,ne aramışım hepsi gözüküyordu böyle kaldımPeki mailine baktığında nasıl görüyorsun bende eşimin mail şifresi var ama ben bir şey göremiyorum
google etkinliğimden bakılıyor. ben bir kere tabletle uğraşırken keşfettim hesap benim hesabımdı.evde ortada durur tablet. Gmail telimde de açık olduğu için hangi saat hangi uygulamayı kullanmışım ,ne aramışım hepsi gözüküyordu böyle kaldım
hesabımı hemen kaldırdım tabiki
google etkinliğimden bakılıyor. ben bir kere tabletle uğraşırken keşfettim hesap benim hesabımdı.evde ortada durur tablet. Gmail telimde de açık olduğu için hangi saat hangi uygulamayı kullanmışım ,ne aramışım hepsi gözüküyordu böyle kaldım
Bikaç gundur köşe bucak telefonunu saklıyor eşim. Normalde de ortada pek koymaz ama yatarken yastık kılıfının içine sokması, tuvalete bile iş yerinden ararlar diyip telefonu sokması dikkatimi çekti.
Normalde pek whatsapa bakmaz. Ben yazarım onu bile saatler sonra görür. Dün gece çocuk hastaydı uyanıktık. Telefon elindeydi, klavyenin açık olduğunu gördüm. Benim baktığımı farkedince ekranı kapattı. Hiç bişey demedim. Sabah son görülmesine baktım 3-4 gibi whatsapa girmiş gece.
Bugun de takip ediyorum sık sık whatsapa giriyor. Yani hiç huyu değildir, whatsapta sürekli online olacak işlik bi durumu da yok. Bir de teli yastık kılıfına sokacak kadar köşe bucak saklaması işkillendirdi beni
Kesinlikle katiliyorum sana dunya hep mi böyleydi de biz mi gormedik yoksa bize bu cağa mi denk geldi. Insan iliskileri cok fazla yozlazmisAy bu ne ya bu aralar amma çok aldatan eş veya şüpheli hareketli eş kişisi sorunsalı okudum. İnsan ister istemez paranoya oluyor eşime güveniyorum diyordum ama diyemiyorum erkek milleti belli olmaz diye düşünüyorum artık psikolojim bozuldu buraları okumaktan. Allah iyilerin yardımcısı olsun arkadaşlar ne diyeyim
oh godgoogle etkinliğimden bakılıyor. ben bir kere tabletle uğraşırken keşfettim hesap benim hesabımdı.evde ortada durur tablet. Gmail telimde de açık olduğu için hangi saat hangi uygulamayı kullanmışım ,ne aramışım hepsi gözüküyordu böyle kaldım
Geçmişine bakabiliyorsan foruma geliyor mu ona da bak bi ..dün sen konu açtıktan sonra ilgilenmeler, telefonları ortalara koymalar başladı . Bıçak gibi ,birden ,normal mi ? Bence o da seni takip ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?