- 23 Eylül 2018
- 170
- 27
- 13
- 33
- Konu Sahibi Azimlibedevi
-
Bir ziyaretle nasıl anlarım ki sekreterle karşılaşacağım bile meçhul. Düşüncem hiç konuyu acmayip sekreterimi de degistirmeyip gözlem yapmak aylarcazaten aynı yerde çalışmıyor musunuz, al bebeğini git ziyarete.
Dedikodu olur kulağıma gelir diye korkmuş olabilir en iyi ihtimalBir kere şu giyim kuşam makyaj işini fazla abartmışsınız. Özgüven cidden yerlere düşmüş. Haberlerde görmüyor musunuz şalvarlı yazmalı kadınlar sevgili bulup eşlerini aldatıyor. Kendinizi bakımlı değilim falan diye darlamayın boşuna. Eşinize de söyleyecek söz bulamıyorum. Git tabağına yat da yesin seni o sekreter derdim galiba
diken uzerinde olmasi gereken o bence sen degilsin ne hakki var seni boyle yasamaya mecbur birakmayaYani aslında bana da çok iltifat eder ama oluşturduğu psikoloji böyle oldu maalesef sürekli diken ustundeyim. Çok haklisin
Dışardan son derece normal görünüyoruz da bunlar benim içimde kopan fırtınalar.Koca acayip popülermis eski konusuna göre ve bunu eşinden saklamayacak kadar da değişik biri valla anlamadım ben gerçekten nasıl ilişkiler
Fakat geçen hafta sabah kahvaltısında eşimin bana "sekreterin bana asiliyor ve bana yiyecekmis gibi baktığını iki arkadaşım gelip söyledi haberin olsun" dedi.
Koca arsız ya düpedüz. Net olarak yani ve konu sahibi de bebeğin gelişiminin değil de özgüveninin peşinde!
Yaa bunu hiç bilmiyordum. 1 yaşına kadar durmam iyi fikir olabilir ikisinin orta yolu aslında. Teşekkür ederimsu an oglum krese basladi. ve baya kriz atlattigimiz yada krizin icinde oldugumuz icin baya arastirdim, bir yasindan önce cocuga bakici tutmak iyi degilmis anne bagi güclensin diye bir yasindan sonra öneriliyormus.
imkan varsa isi eve getir evden calis. oglum 10 aylik oldukdan sonra cumalari bi kac saat toplantiya girip geri kalan projeleri evden idare ettim, su an 18 aylik önümüzdeki ay günde 4 saat baslicam, yani tam saat dönüs yapma yillar akip gider her güzel ani kacirirsin.
maddi acidan calis, ama kocam da kocam elden gidio diyede kendine baski yapip durma. gidesi olan öylede böylede gider sen istedigin kadar yirtsanda kendini birsey degistiremezsin. tamam esim ahim sahim degil belki ama oldugu pozisyon disarida oynadigi o cok tatli halleri kac kisinin basini döndürüyordur? ama banane??? sen kendini yedikce kayip edersin biraz relax, sende dünyada erkek mi yok moduna gir biraz. esinin sana bunu söylemesi sanki senden sürekli ispat ariyormus gibime geldi.
Biz böyle düşünüyoruz daKocanız size bunu söyledi ve siz burada çalışıp çalışmayacağınızı mı soruyorsunuz. Yahu hangi adam gibi adam, sekreterin bana asılıyor haberin olsun der karısına.
Önceki konunuzu bilmiyorum arayıp bulmakta tarzım değil. O yüzden kocanız ister flörtöz olsun, ister jigolo ister başka bir şey ama şu cümleyle bile kocanız beş para etmez bir adammış.
Ben böyle bir erkekle evli kalmam.
Öyle bir kaç video izledim sebibebi falan hatta not almistim su şu malzemeleri alırım diye ama faaliyete geçemedim hiç. Eşimin kredi kartını doldurmak gene hepimize patlıyor sadece ona degilKıyafet almak zor bişey değil ,kredi kartına bolebildigin kadar taksitlendir, al ..bide o lekeli pantolonun lekeli kısmını kes ,giy ! Yırtık modası var biliyosun :)
on beş yıldır makyajım fix : rimel ve dipliner. Bunlar olmadan kendimi çıplak hissediyorum fakat 15 yılda üstüne hicbirsey koymadım .hatta bazen diplineri de eliyorum.benimki hastalık ,rimel hastalığı :) kısaca makyajla tercih edilen olmak beni üzer .bakımlı görünmek adına bir ruj bir rimel yeter zaten .en büyük bakim da temizliktir .
Bu kadar sıkıntının üzerine evde oturmak akıllıca bir çözüm değil .bebeğine iyilik yapmak isterken kötülük yaptığının bilincine varamiyorsun. Bir an önce işine donmelisin
Eşim sekreter çalıştırmıyor. Bir çok büyük bir kurumdayiz biz de calisaniz ve kurum bize sekreter veriyorBu kadar kıt kanaat kazanıyorsanız neden sekreter çalıştırıyor eşiniz?
Biraz farklı bi kafa yapım var müzikle ve sinemayla da sifir alakam vardır mesela. TV hiç izlemem. Bu zamana kadar da kendime bakım çok yapmadım ama artık değişmek istiyorum etkileniyorum olaylardanO degilde bebekten once calisiyormussunuz zaten. İşe ne giyip gidiyordunuz veya calisirken cocuk yokken kendinize hic mi alisveris yapmadiniz, bi kolyeyi bile çinden siparis etmissiniz. Suan calisinca cok mi fark edecek? Farkedecekse bence calisin.
konuda okuduğum en mantıklı yorum ve çözümdaha oncekı konuna da yorum yapmıstım yıne yapıyorum
nıye bu yuk sende onu anlamadım. evınde oturup cocugunla ılgılen. bunu yapman gerekıyorsa bunu yapmalısın , kocanla ılgılı bu durum ıcın hafıyelık yapacak degılsın , kocanı işyerıne gıdıp duzeltsen zaten flortoz bır adamsa yolda evde arabada komsuda her yerde bu durumlara rastlayacaksın . o yuzden bence hıc bu maceralara gırme , keyfını bozma. esıne soyle " senın bu tavırlarından hoslanmıyorum , gelıp bana erkek arkadaslarınla arandakı copcatan muhabbetını anlatmandan da hoslanmıyorum . belkı de kız oyle bakmadı sıze oyle gelıyor . durup duruken kız neden sana oyşe bakıyor baskasına bakmıyor da neden sana bakıyor. hayır cok yakısıklısın desem anlayacagım da cok yakısıklılara bıle bu sekılde asılan olmuyor. bır daha bana 'su bana bakıyor, bu bana mesaj attı ' gıbı seyler soylemenı ıstemıyorum , ve bı sekılde yakalar ve duyarsam senın de tepkı vermedıgını gorursem aramızdakı hersey bıter haberın olsun . dersen kocanın gercekten nıyetını belkı anlayabılırsın . ben kesınlıkle sana uzuldum ve senı magdur gordum bu durumda. kocan bıraz fedakarlık gostersın ... yazarken sınırlenıyorum bı de aklıma su geldı , yanı yenı dogum yapmıssın , kendısı kadına posta koyacagına kalkmıs gelmıs sana bu bana baktı bu mesaj attı dıyor. edebını bıl duzgun konus ya da cevabını ver. kadınlar ıcın kuyruk sallamazsan gelmezler demesını bılıyor bu mıllet. o halde aynı durum erkekler ıcınde gecerlı. gelmıs lohusa yada degıl her neyse yenı dogum yapmıs kadına neler anlatıyor.
Allah iyiliğini versin 5 çocuk nasıl bir hayal! Henüz hiç dogurmamis biri söylese anlarım da bebeği olan biri madalyonun öteki yüzünü görmüştür artikbizimde aynı sıkıntılarımız oldu hatta kızımı dogurdugumda ekmek alacak parmaız yoktu
o yuzden çalışmayı birgün bırakmayı düşünemedim ,
zengin bir koca alıp 5 tane dogurmayı düşünyordum ama bir çocukla kaldık ,
oyuzden çalışmaya başlasan iyi olur
Bunca konu okudum bdvde hepsine inanılıyor da bende ne var bir türlü çözemedim. Bütün sorulara da tak diye cevap veriyorumçok absürt bi kocan var, tabi konu gerçekse, senin derdin kolye küpe. gerçekten ilginç.
Allah iyiliğini versin 5 çocuk nasıl bir hayal! Henüz hiç dogurmamis biri söylese anlarım da bebeği olan biri madalyonun öteki yüzünü görmüştür artik
Sevgili konu sahibi, dünki konuda da bugün de mantıklı önerileri dikkate almadığınızı farkettim.. Özel bi nedeni var mı?Bunca konu okudum bdvde hepsine inanılıyor da bende ne var bir türlü çözemedim. Bütün sorulara da tak diye cevap veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?