- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
- Konu Sahibi Kaybolmuscennet
-
Sizinde hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucagımıza alırız allahın izniyle. Allah boşa çıkarmasın hevesimizi. Geçmiş olsun sizin daha ağır geçiyor demek kitest pozutif canim bende hamileyi tam 1 ayfir hastayim. cok af edrsin oksurmekten altima bile kaciriyorm cok zor ama doktor bir zarari olmaz dedi oksuruk icin gecmis olsun hayirli olsun
Allah razı olsun.teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun. Gönlünüze göre versin Allah. Çokçada geçmişler olsun.
Ilık şeyler için ballı sütlü karısımlar vs.
Hehe yok cnm suyun içinde oldukları için öyle güzel korunuyorlarki Allaha emanet , olsa benimkine olurdu 20.haftaya kadar 7/24 öğüre öğüre karnım mideme kadar çekliyodu ,öyle korluyordumki anlatamam sana.sağlıkla al bebeğini kucağınaBen nane ve limonu gün içinde fazla tüketiyorum zaten. Aslında eskiden kalma korkum olmasa hiç düşünmeden belki içerdim.
En iyisi doktorun yönlendirmesi. Her hastalık farklıdır, her bünye farklıdır. Size için demiş mesela.
Galiba sağlık çok yoruma açık değil:)
Yarına kadar süt bal ve pekmezle idare ederim artık. Yarın doktora ayrıntılı şekilde sorarım.
Öksürerekte çocuk düşmez heralde ya.
Teşekkür ederim ya. Allahın izniyle birşey olmaz.Tebrik ederim!! Benim hic düsük olmama ragmen, cok korkuyordum. Yani elbette sende korkuyorsun, yinede icini ferah tut. Kafani dagit, sürekli bebisi düsünme. Yapmasi zor, biliyorum,fakat bir sekilde ultrasona kadar zamani gecireceksin iste.
Ve kizim bu arada 2 yasinda, hic bir sorun olmadi. Sendede olmayacak, buna inan.
Ve igrenc ama 1 kasik zeytin yag icmekte faydasi varmis öksürüge karsi.
cok agir hemde acile bile gittik cigerlerimi fena usutmusum antibiyotik agri kesiciler verdi mecbur doktor polikilinige cagir di burda. ilac adi yazmak yasak mi bilmem ama en son saglik ocagina gittim doktor gebelere kesinlikle oksuruk surubu verilmez ben o oksuruk gecsin diye nelwr. yaptim olmadi. doktor bitkisel bir ilac onerdi onu ictim hafifledi en azindan gerci biraz burun geniz akintisi yapti ama en azindan hafifletti. canim bu arada cok sag sanada gecmis olsunSizinde hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucagımıza alırız allahın izniyle. Allah boşa çıkarmasın hevesimizi. Geçmiş olsun sizin daha ağır geçiyor demek ki
Ayy gerçekten doğru diyorsunuz. Allah korusun. İnsan korkuyor ama rabbimde güzel koruyor.Hehe yok cnm suyun içinde oldukları için öyle güzel korunuyorlarki Allaha emanet , olsa benimkine olurdu 20.haftaya kadar 7/24 öğüre öğüre karnım mideme kadar çekliyodu ,öyle korluyordumki anlatamam sana.sağlıkla al bebeğini kucağına
Sağolun inşallah sizde güzel haber alırsınız. Adete dört gün kala yaptım ama eğer hasta olmasam yapmazdım adeti beklerdim o psikolojiyi yaşamak istrmezdim. Adet geçmeden yapıp negatif görmekte çok üzücüHayırlı olsun bebeğiniz. Bu testler ne zaman yapılmalı. Bizde bekliyoruz adrt olacak mıyım diye ama sabrım kalmadı
Bakalım belki banada öyle bi öneri yapar doktor.cok agir hemde acile bile gittik cigerlerimi fena usutmusum antibiyotik agri kesiciler verdi mecbur doktor polikilinige cagir di burda. ilac adi yazmak yasak mi bilmem ama en son saglik ocagina gittim doktor gebelere kesinlikle oksuruk surubu verilmez ben o oksuruk gecsin diye nelwr. yaptim olmadi. doktor bitkisel bir ilac onerdi onu ictim hafifledi en azindan gerci biraz burun geniz akintisi yapti ama en azindan hafifletti. canim bu arada cok sag sanada gecmis olsun
hala olsuruyorm birde dogal gazli evlerde kuru oksuruk cok oluyor onada dikkat edin. cok gecmis olsun sizde bir kan verin tadini cikarinBakalım belki banada öyle bi öneri yapar doktor.
Ben sizin kadar ağır değilim ama suyla bile idare ederim yani.
Çok şükür atlatmışsınız
Peteğe suluk taktım şimdilik. Allah razı olsun. Sizde sağlıkla geçirin inşallah bu sürecihala olsuruyorm birde dogal gazli evlerde kuru oksuruk cok oluyor onada dikkat edin. cok gecmis olsun sizde bir kan verin tadini cikarin
Yok bukadar korkup abartmayin.Gebelik zaten sagliksizsa herturlu duser.Ilk 3 ay dr supheli bakiyor zaten, 3 .aydan sonra artik kalicilik soz konusu oldugu icin ciddi takip basliyor.Normal , saglikli bir bebek dusmez kolay kolay Internette yazanlarada cok kafa yormayin ve takmayin.Amin allahın izniyle.
Teşekkürler bu arada. Acaba yerleşme evresinde tehlikeli olurmu limon vs ondan korktum. Komşum ıhlamuru bile bir bardak fazla içme dedi. Hatta elma bile koyma dedi. Kanı sıvılaştırır dedi. Ay şuan kafam çok karışık
Haklısımız aslında. O boş gebelk olmasa daha rahat olurdum eminimYok bukadar korkup abartmayin.Gebelik zaten sagliksizsa herturlu duser.Ilk 3 ay dr supheli bakiyor zaten, 3 .aydan sonra artik kalicilik soz konusu oldugu icin ciddi takip basliyor.Normal , saglikli bir bebek dusmez kolay kolay Internette yazanlarada cok kafa yormayin ve takmayin.
Ay maşallah. İş olacagı varsa oluyor. Allah size bağışlamış. Bizimde 9 ay geçti nerdeyse. Böyle nasipmiş demekSaglıkla kucagına al inşallah. Şimdiden sonra kendine dikkat et kötü birşey düşünme. Ben de bir boş gebelik geçirdim. 9 ay sonra kızıma hamile kaldım. Çok agır grip de oldum. Doktora gitmeden kendim bal vs zencefil ile geçirdim. Hamile kaldıgomı bilmeden karnıma sıcak torba koydum kaç kez. Adetim gelsin diye zıpladım, gelsin ki yeni ay yeni umut oldun diye derken şükür 9 ayım çok güzel geçti.
Sen de iyi düşün iyi olsun. Dua et hep.
Boş gebelikten sonra genelde saglıklı oluyor. O yüzden içini ferah tut. Dua et. O yeterAy maşallah. İş olacagı varsa oluyor. Allah size bağışlamış. Bizimde 9 ay geçti nerdeyse. Böyle nasipmiş demek
Nasıl oldunuz?Haklısınız kimseyi yük altına sokmamak lazım. Zaten birinin dediğini yapmadan önce araştırırım. Zencefil, adaçayı, ıhlamur,papatya vb bütün bitkiler ilk aylarda önerilmiyor. Düşük riski varmış. Sebepleri farklıda olsa. Hani biraz 3 ay falan geçse neyse derdim.
Ilık su ve sütten başka bişey içmiyorum doktora gidene kadar. En iyisi bu.
Yalnız sabah aile hekimime kan vericem. Sonuca göre kadın doğuma giderim diye düşündüm. Acele etmek o kapılarda umutsuzca kalmaktan korkuyorum.
İyiyim çok şükür. Ilık süt ve su içiyorum dindiriyor. Öksürmekten alnımdaki şakaklarımdaki damarlarım şişti sanki. Hayat boyu böyle bişey görmedim ya.Nasıl oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?