Şüpheli gebelik, öksürük, kramp?

test pozutif canim bende hamileyi tam 1 ayfir hastayim. cok af edrsin oksurmekten altima bile kaciriyorm cok zor ama doktor bir zarari olmaz dedi oksuruk icin gecmis olsun hayirli olsun
Sizinde hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucagımıza alırız allahın izniyle. Allah boşa çıkarmasın hevesimizi. Geçmiş olsun sizin daha ağır geçiyor demek ki

Hehe yok cnm suyun içinde oldukları için öyle güzel korunuyorlarki Allaha emanet , olsa benimkine olurdu 20.haftaya kadar 7/24 öğüre öğüre karnım mideme kadar çekliyodu ,öyle korluyordumki anlatamam sana.sağlıkla al bebeğini kucağına

Teşekkür ederim ya. Allahın izniyle birşey olmaz.
Düşünmemeye çalışıcam artık. Eşimi sakinleştirirsem ben kendimi kontrol ediyorum da:)
O benden çok korkuyor. Üzülüyor .
Allah bağışlasın kızınızı. Sağlıkla büyüsün

Sizinde hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucagımıza alırız allahın izniyle. Allah boşa çıkarmasın hevesimizi. Geçmiş olsun sizin daha ağır geçiyor demek ki
cok agir hemde acile bile gittik cigerlerimi fena usutmusum antibiyotik agri kesiciler verdi mecbur doktor polikilinige cagir di burda. ilac adi yazmak yasak mi bilmem ama en son saglik ocagina gittim doktor gebelere kesinlikle oksuruk surubu verilmez ben o oksuruk gecsin diye nelwr. yaptim olmadi. doktor bitkisel bir ilac onerdi onu ictim hafifledi en azindan gerci biraz burun geniz akintisi yapti ama en azindan hafifletti. canim bu arada cok sag sanada gecmis olsun

Ayy gerçekten doğru diyorsunuz. Allah korusun. İnsan korkuyor ama rabbimde güzel koruyor.
Amin inşallah.. aynen midem kasıgım fırlayacak gibi. Ve normalde de hasta olmam. Hatta bol sirkeli turşum var hep onu içerim. Aslında sabah yine içeyim oda iyi gelir

Hayırlı olsun bebeğiniz. Bu testler ne zaman yapılmalı. Bizde bekliyoruz adrt olacak mıyım diye ama sabrım kalmadı

Hayırlı olsun bebeğiniz. Bu testler ne zaman yapılmalı. Bizde bekliyoruz adrt olacak mıyım diye ama sabrım kalmadı
Sağolun inşallah sizde güzel haber alırsınız. Adete dört gün kala yaptım ama eğer hasta olmasam yapmazdım adeti beklerdim o psikolojiyi yaşamak istrmezdim. Adet geçmeden yapıp negatif görmekte çok üzücü

Bakalım belki banada öyle bi öneri yapar doktor.
Ben sizin kadar ağır değilim ama suyla bile idare ederim yani.
Çok şükür atlatmışsınız

Bakalım belki banada öyle bi öneri yapar doktor.
Ben sizin kadar ağır değilim ama suyla bile idare ederim yani.
Çok şükür atlatmışsınız
hala olsuruyorm birde dogal gazli evlerde kuru oksuruk cok oluyor onada dikkat edin. cok gecmis olsun sizde bir kan verin tadini cikarin

Yok bukadar korkup abartmayin.Gebelik zaten sagliksizsa herturlu duser.Ilk 3 ay dr supheli bakiyor zaten, 3 .aydan sonra artik kalicilik soz konusu oldugu icin ciddi takip basliyor.Normal , saglikli bir bebek dusmez kolay kolay Internette yazanlarada cok kafa yormayin ve takmayin.

Saglıkla kucagına al inşallah. Şimdiden sonra kendine dikkat et kötü birşey düşünme. Ben de bir boş gebelik geçirdim. 9 ay sonra kızıma hamile kaldım. Çok agır grip de oldum. Doktora gitmeden kendim bal vs zencefil ile geçirdim. Hamile kaldıgomı bilmeden karnıma sıcak torba koydum kaç kez. Adetim gelsin diye zıpladım, gelsin ki yeni ay yeni umut oldun diye derken şükür 9 ayım çok güzel geçti.

Sen de iyi düşün iyi olsun. Dua et hep.

Haklısımız aslında. O boş gebelk olmasa daha rahat olurdum eminim

Ay maşallah. İş olacagı varsa oluyor. Allah size bağışlamış. Bizimde 9 ay geçti nerdeyse. Böyle nasipmiş demek

Hayırlı olsun Başlarda benim de oksurugum vardı aile hekimine gittim gebelik durumu olunca (beta 504 cikmisti) aile hekimi ilaç vermedi ve bebekte yapabilir dedi daha sonra evde dikkat ettim sıcak tuttum bol sıvı aldım geçti.

Nasıl oldunuz?

İyiyim çok şükür. Ilık süt ve su içiyorum dindiriyor. Öksürmekten alnımdaki şakaklarımdaki damarlarım şişti sanki. Hayat boyu böyle bişey görmedim ya.
Vardır bunda da bi hayır.
Adete 2 gün kala 350 çıktı değerim. Pazartesi yeniden kan vericem. Yükselip yükselmedigi takip edilecek.
Aile hekimim boş gebelikten dolayı daha temkinli yaklaşmamı söyledi. Nane limon maydanozu bile yeme dedi. Özellikle ilk üç ay dikkat etmelisin dedi. Yani bitki çayı vs içemiyorum.
Teşekkür ederim önerileriniz ve desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…