- 30 Haziran 2017
- 93
- 38
- 8
- Konu Sahibi liliac wine
-
Hangi hareketlerinden süpheleniyorsunuz ki ?Babamın annemi aldattığından şüpheleniyorum. Fakat nasıl peşine düşeceğim ve doğru olup olmadığını kanıtlarım bilmiyorum. Telefonu şifreli ve şifreyi bilmiyorum. Karışmak da istemiyorum ama annem de bazı şeylerden rahatsız ve evde çok gergin haller var ve bize de yansıyor ben şu an ister istemez babamdan nefret ediyorum. Annem aldatıldığını düşünmüyor öyle olsa anlarmış ama ben hiç güvenmiyorum ve eğer böyle bir şey yaptıysa onu iş yerine rezil edip yüzüne tükürür annemi alır çıkarım evden. Hatta onu kovarım. O kadar öfkeliyim ki ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Annem dün rahatsız olduğu şeyi söyleyince tartışma birden babamın lehine döndü ve öyle bir şey yok bunu nasıl bana yakıştırırsına, beni nasıl suçlarsına, allahım al canımı almasan kendimi öldüreceğim kurtulun bendene geldi yani babam konuşmaları çarpıtıp o seviyeye getirdi bağırıp çağırıp üste çıktı kendine zarar vermeye kalktı konuşmaya fırsat bile vermiyor onu sakinleştirmekle uğraştık sonra konu çözülmeden kapandı
Aldattığını düşünmenize neden olan şey ne?Babamın annemi aldattığından şüpheleniyorum. Fakat nasıl peşine düşeceğim ve doğru olup olmadığını kanıtlarım bilmiyorum. Telefonu şifreli ve şifreyi bilmiyorum. Karışmak da istemiyorum ama annem de bazı şeylerden rahatsız ve evde çok gergin haller var ve bize de yansıyor ben şu an ister istemez babamdan nefret ediyorum. Annem aldatıldığını düşünmüyor öyle olsa anlarmış ama ben hiç güvenmiyorum ve eğer böyle bir şey yaptıysa onu iş yerine rezil edip yüzüne tükürür annemi alır çıkarım evden. Hatta onu kovarım. O kadar öfkeliyim ki ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Annem dün rahatsız olduğu şeyi söyleyince tartışma birden babamın lehine döndü ve öyle bir şey yok bunu nasıl bana yakıştırırsına, beni nasıl suçlarsına, allahım al canımı almasan kendimi öldüreceğim kurtulun bendene geldi yani babam konuşmaları çarpıtıp o seviyeye getirdi bağırıp çağırıp üste çıktı kendine zarar vermeye kalktı konuşmaya fırsat bile vermiyor onu sakinleştirmekle uğraştık sonra konu çözülmeden kapandı
Peki öyle de olsa aldatmasını mi bekleyeceğim ne yapmalıyımŞüpheli hareketleri varsa şüpheli durumlar muhakkak vardır. Aldatıyor diyemem ama yeltenmek istiyor gibi
Öyle yapmadım anlar diye çünkü tam olayın üstüne telefonuna bakmak isteyeceğim diye düşünürBabanızın telefonunu bişeye bakmak bahanesiyle elinize almanıza izin vermiyor mu
Ne bileyim aynı markaysa telefonlarınız sözde sizin ayarlarda bişey bozulmus gibi alıp bakayım sende nasıl diyip alabilirsinizÖyle yapmadım anlar diye çünkü tam olayın üstüne telefonuna bakmak isteyeceğim diye düşünür
Aynı marka değil aslında biraz zaman geçsin bi şekilde bakacağım da şifre olayını biz de anlamıyoruz hep şifreli telefonu güya her şeyim de ortada der ama her şeyi gizliNe bileyim aynı markaysa telefonlarınız sözde sizin ayarlarda bişey bozulmus gibi alıp bakayım sende nasıl diyip alabilirsiniz
Sifreyi kimsenin bilmemeside cok tuhaf koca koca adam yahu
Telefonu alıp sifresini girerken takip etseniz ?Aynı marka değil aslında biraz zaman geçsin bi şekilde bakacağım da şifre olayını biz de anlamıyoruz hep şifreli telefonu güya her şeyim de ortada der ama her şeyi gizli
Aldattığını ispatladınız diyelim boşanır mı annen peki annen yoksa boşanmaz mı önce bundan emin ol derim, çünkü burayada benzer açılan konular oluyor maalesef boşanmıyorlar.Peki öyle de olsa aldatmasını mi bekleyeceğim ne yapmalıyım
Bence yarayı kaşımayın. Beşerdir şaşar.Peki öyle de olsa aldatmasını mi bekleyeceğim ne yapmalıyım
Boşanır boşanmasa bile ben ikna ederim. Gerçi boşansa babam bize sırtını döner benden küçük 3 tane kardeşim var en küçüğü 11 yaşında annem onları çok düşünüyor ve belki onlar için boşanmak istemeyebilir çünkü babamı tanıyoruz ne haliniz varsa görün der bizi tamamen bırakır öyle olsaAldattığını ispatladınız diyelim boşanır mı annen peki annen yoksa boşanmaz mı önce bundan emin ol derim, çünkü burayada benzer açılan konular oluyor maalesef boşanmıyorlar.
Evet bu çok mantıklıBence yarayı kaşımayın. Beşerdir şaşar.
Belki yapmamak için kendini zorluyordur. Ama evde huzuru iyiden iyiye bozulursa kendi için bahane bulmuş olucak. Siz olumlu davranın. Annenizi de telkin edin. Bunlara rağmen yaparsa malesef seçim sırası annene geçer.
Peki yine de takipte olayım değil mi telefonuna mesajlarına bakmaya çalışayım mıBence yarayı kaşımayın. Beşerdir şaşar.
Belki yapmamak için kendini zorluyordur. Ama evde huzuru iyiden iyiye bozulursa kendi için bahane bulmuş olucak. Siz olumlu davranın. Annenizi de telkin edin. Bunlara rağmen yaparsa malesef seçim sırası annene geçer.
Boşanır boşanmasa bile ben ikna ederim. Gerçi boşansa babam bize sırtını döner benden küçük 3 tane kardeşim var en küçüğü 11 yaşında annem onları çok düşünüyor ve belki onlar için boşanmak istemeyebilir çünkü babamı tanıyoruz ne haliniz varsa görün der bizi tamamen bırakır öyle olsa
Takipte kalın ama sezdirmeden. Önemli olan yakalamanız değil önlemeniz.Peki yine de takipte olayım değil mi telefonuna mesajlarına bakmaya çalışayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?