Evetvajina girişinize mi boşaldı
Suan kan versem cıkarmıvajina girişinize mi boşaldı
tabi 1 ay geçmiş üstünden çıkar muhakkak yaşadıgınız kanama regl kanamasının dışında anormalse kan verin içiniz rahatlasınSuan kan versem cıkarmı
Bütün evde yaptıklarım negatif ama eşimde istersen git ver diyor çünkü daha okuyorum ve okul bitene kadar istemiyorumyani vajina girişine boşalma olunca riskli deniliyor ama testler negatif çıkmış bence sorun yoktur
Bugun verdem kesin cıkar yanitabi 1 ay geçmiş üstünden çıkar muhakkak yaşadıgınız kanama regl kanamasının dışında anormalse kan verin içiniz rahatlasın
Evet ama burada okuduklarım şok etti beni kafama takıldıHamilelik ihtimali var tabi ama adet olmuşsunuz.
evet çıkar bence vücudunda degisiklik falan hissediyor musun göğüs kasık ağrısı vsBugun verdem kesin cıkar yani
Sürtünme bir ilişki değildir ama sizin vajinaniza boşalmış o tehlikeliEvet ama burada okuduklarım şok etti beni kafama takıldı
Sadece sabahları midem bulanıyo ve kasığım sanki batıyo ama psikolojik mi bilmiyorumevet çıkar bence vücudunda degisiklik falan hissediyor musun göğüs kasık ağrısı vs
23 ağustostaki yerleşmedirMerhaba yardımcı olacagınızı düşünerek yazıyorum ben 23 temmuzda ilişki yaşadım ve boşalma oldu ilişkide tam girmeden sürtğnme yoluyla oldu şöyle ben daha bebek istemiyorum ve 9 agustostan 14 üne kadar kanamam oldu ama pek anlayamadım yerleşmemi regl mı daha sonra 23 agustosta tekrar bir gün kan geldi ve ben 21 23 ve 25 agustosta evde test yaptım hepsi negatif genede emin olmak için kan vermeme gerek varmıdır ?
Evet işte o yüzden bugun kan vermeye gitsem cıkarmı emin değilimSürtünme bir ilişki değildir ama sizin vajinaniza boşalmış o tehlikeli
Oeki şuan kan versem cıkarmı23 ağustostaki yerleşmedir
çıkar işte 1 ay geçmiş ilişkinin üstündenOeki şuan kan versem cıkarmı
Çok teşekkürler bugun baktırıcam hemençıkar işte 1 ay geçmiş ilişkinin üstünden
Vericem teşekkür ederimKan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?